Pinolino regnbue-ruby i tre
Bærekraftig
Pinolino regnbue-ruby i tre
Pris
315 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A327372

EAN: 4035769052713

Pinolino regnbue-ruby i tre
Denne teksten er automatisk oversatt.
Treregnbuen 'Ruby', bestående av 8 individuelle deler, laget av MDF og bøk er fargerik og klarlakkert. Målene er 26 x 5 x 13 cm, ingen montering nødvendig.

De buede og fargerike treklossene kan settes sammen eller legges ned i forskjellige former. Enten som regnbue, vippe, tunnel eller huske, er det ingen grenser for fantasien. Den trendy lekebuen trener på lekende måte opp hånd-øye-koordinasjonen og trener samtidig fingerferdigheten til barnet ditt. Treleketøyet passer for babyer fra 1 år.

Høykvalitetsutførelsen og det vakre designet gjør treleketøyet til en flott gaveide for jenter og gutter til bursdagen deres. Når 'Ruby' ikke lekes med, blir den også en flott dekorasjon i barnehagen.

Produktdetaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde) : 26 x 5 x 13 cm
  • 8 stk
  • Vekt: 3,5 kg
  • Lakkert: MDF og bøk, fargerik og klarlakkert
  • Alder: Fra 12 måneder
Oppmerksomhet
Brukes under direkte tilsyn av voksne.

Om Pinolino : Pinolino har designet, produsert og distribuert et bredt utvalg av barnemøbler, tilbehør og leker siden 1997. Pinolino produserer sitt mangfoldige utvalg i sine tre egne fabrikker. Den overbevisende kombinasjonen av markedsdrevne artikler, god service og rimelige priser gjør Pinolino til den rette partneren. Selskapets ambisiøse mål er å oppnå størst mulig kundetilfredshet på alle nivåer. Materialer av høy kvalitet, presisjon og stor oppmerksomhet på detaljer gjør Pinolino-møblene til favorittstykker for ethvert hjem.

Sponset

product_detail_ad

Bærekraft

Bærekraftige materialer

Bærekraftige materialer inkluderer på den ene siden naturlige råvarer fra kontrollert dyrking av jord- og skogbruk eller kontrollert dyrehold, men også plast og fiber som er basert på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrollert dyrking bidrar til å bevare naturressursene og redusere den negative påvirkningen (f.eks. plantevernmidler) på miljøet. Biobasert plast har lavere andel fossile ressurser og lavere utslipp i produksjon enn konvensjonell plast. Det finnes også en rekke forseglinger som identifiserer produkter laget av bærekraftige materialer. Disse inkluderer for eksempel FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bærekraftig skogforvaltning, LENZING ECOVERO-merket, som produserer bærekraftig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelferd og bærekraftig bruk. av beiteområder garantert.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Pinolino regnbue-ruby i tre
5
5 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Pinolino regnbue-ruby i tre
Pinolino regnbue-ruby i tre
315 kr