pinkorblue Baby sovepose 70cm -110cmpinkorblue Baby sovepose 70cm -110cm

Pris
245 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A280141

pinkorblue Baby sovepose 70cm -110cm
Denne teksten er automatisk oversatt.
rosa eller blå - merket rundt det originale utstyret til babyen din

Den første tiden med en nyfødt baby er fantastisk, emosjonell og utmattende på samme tid. Det babyen din trenger nå er kjærlighet i overflod, trygghet og hengivenhet ... for alt annet kan du nå finne kjærlig designet klær av merket rosa eller blått på babymarkt.de. Utviklingen av en baby spesielt de første 24 månedene er spennende, rask og overraskende. Våre eksperter har utviklet mange vakre produkter for deg, som gjør livet med din lille elskling enklere og mer behagelig. Kort sagt - det helt ubekymrede utstyret for små mennesker på jorden. I tillegg til mange praktiske detaljer og eksklusive design, er kvaliteten på produktene det viktigste. For babyens delikate hud brukes Ökotex-sertifiserte kvaliteter av kosete myk bomull. Dimensjonelt stabile materialer overlever mange vasker og forblir skånsomme mot hudens baby. Med det originale utstyret i rosa eller blått, sørg for at babyen din føles helt komfortabel og selvfølgelig til rimelige priser. Merkemote trenger ikke å være dyrt, se selv i vår nettbutikk!

Babyen som sover rosa eller blå vesken er den optimale betingelsen for trygg og sunn babysøvn. Sammenlignet med et babyteppe, tilbyr babyens sovepose fordelen at babyens ansikt ikke er dekket, slik at babyen til enhver tid kan puste fritt. Videre kan ikke soveposen trekkes av ved å sparke og holder barnet ditt trygt varmt under søvn.

produktdetaljer:
  • Materiale: 100% økologisk bomull
  • Mye romfrihet på grunn av spesiell form
  • Komfortabel inn- og utkjøring gjennom ekstra lang glidelås
Vedlikeholdsdetaljer:
  • Vaskbar opp til 60 ° C
  • Passer for tørketrommel
  • Middels varm stryking
Hvilken størrelse er den rette?

Kroppslengde - hodelengde + 10 cm.
Hvis den lille skatten din ligger mellom to størrelser, er regelen alltid: Voksen, ikke våk opp. I dette tilfellet er det bedre å velge den lille størrelsen, ellers kan utringningen være for stor.

Tilbehør

Pris
184 kr
Pris
233 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

pinkorblue Baby sovepose 70cm -110cm
245 kr