Philips Avent Natural-flaske SCF070 / 25, 260 ml, 2 stk, enhjørning
Philips Avent Natural-flaske SCF070 / 25, 260 ml, 2 stk, enhjørning

Philips Avent Natural-flaske SCF070 / 25, 260 ml, 2 stk, enhjørning


Variant:
 • Philips Avent Natural-flaske SCF070 / 23, 260 ml, 2 stk, hval
 • Philips Avent Natural-flaske SCF070 / 20, 260ml, 2stk., Tiger
 • Philips Avent Natural-flaske SCF070 / 22, 260 ml, 2 stykker, flodhest
 • Philips Avent Natural-flaske SCF070 / 24, 260 ml, 2 stk, drage
 • Philips Avent Natural-flaske SCF070 / 25, 260 ml, 2 stk, enhjørning

Pris
242 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A317478

Philips Avent Natural-flaske SCF070 / 25, 260 ml, 2 stk, enhjørning
Denne teksten er automatisk oversatt.
" Oversikt Philips Avent Natural Bottle SCF070 / 25

Naturnah-babyflasken med ultra-myk spene ligner brystet. Den brede brystlignende brystvorten med fleksibel spiraldesign og komfortpute muliggjør drikking nær naturen for en problemfri kombinasjon av amming og flaskefôring.
Den brede, brystformede spenen støtter babyen din i et naturlig drikkemønster. og gjør det enkelt å kombinere amming og flaskefôring. Spenen har en spesiell myk tekstur som etterligner brystfølelsen. En fleksibel spiraldesign kombinert med vår unike komfortpute skaper en fleksibel spen som gir deg mulighet til å drikke nær naturen uten at spenen glir inn. Antikolikk-systemet reduserer kolikk og ubehag ved å holde luft utenfor babyens mage. Den unike formen gjør flasken enkel å holde og gripe fra alle retninger for maksimal komfort, selv for små babyhender. Den brede, flate halsen gjør det enkelt å fylle og rengjøre. Flasken består av bare noen få deler for rask og enkel montering.

Produktdetaljer:
 • Drikke nær naturen på den brede, brystlignende spenen
 • Ultramyk spene imiterer følelse ved brystet
 • Fleksibel spiraldesign med komfortpute
 • Antikolikk-system reduserer kolikk og ubehag
 • Ergonomisk form for maksimal komfort
 • Denne flasken er uten BPA
 • Utviklingsstadier: fra 1 måned
 • Enkel å håndtere og rengjøre, rask og enkel å montere
 • Kompatibel med Phillips Avent Naturnah-serien
 • 2 x Avent Natural flaske enhjørning
"

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

PHILIPS AVENT

Philips Avent

Philips Avent er et velkjent og pålitelig merke for babyprodukter.Med et bredt spekter av produkter, som tåteflasker, sterilisator for flasker, smokker og annet sterilt utstyr. Selskapet leverer også tåteflasker av høy kvalitet spesialdesignet for nyfødte og babyer med tegn til kolikk, som bidrar til å redusere kolikksymptomer om ikke eliminere de helt. Deres unike produktspekter inkluderer tåteflasker med innebygd kolikkforebyggende funksjon som eliminerer luftbobler i melken, som igjen reduserer sjansene for kolikk og for mye luft i drikken. Flaskene er også forbedret når det gjelder design for å sikre at prosessen er stressfri og intuitiv for både foreldre og barn. Philips Avent har utviklet en innovativ smokk med en unik ventil som bøyer seg når babyen spiser. Denne ventilen bidrar til å redusere luftforbruket ved å hindre at uønsket luft kommer inn i barnets munn når det suger på spennen, reduserer kolikk og ubehag for babyer.

Forpliktelser:

Philips Avent har også forpliktet seg til å tilby en enkel, sikker og effektiv måte å sterilisere flasker på for foreldre over hele verden. Flaskesterilisatorene deres bruker damp som skånsomt og effektivt vasker, tørker og dreper 99,9 % av bakterier uten behov for kjemikalier, alt dette på veldig kort tid og maksimal brukervennlighet. Dette betyr at du som forelder ikke lenger trenger å ha bekymringer for de skadelige effektene av kjemikaliebaserte rengjøringsprodukter eller såperester som kan være skadelig for ditt barns helse. Med Philips Avent flaskesterilisator blir rengjøring av flasker og smokker ikke en tidskrevende oppgave med mye søl, men en enkel del av foreldreoppdraget. Med mye rom innvendig og diskret smal utforming har du plass til å vaske forskjellige utstyr som for eksempel spenner, smokker eller manuelle brystpumper som holder seg sterilt opptil 24 timer, eller til neste bruk av flasker og annet utstyr.

Teknologiske fremskritt:

Med deres avanserte babymonitorer som er annerkjent i "best i test" ved flere anledninger, er Philips Avent kjent for sine teknologiske fremskritt og produkter som hjelper til med å ta vare på babyen din med optimal fjernovervåking. Dens avanserte linsejustering sikrer klar bildekvalitet i ethvert miljø, den har en kamera-LCD-skjerm med nattsynsmuligheter, mens toveiskommunikasjonen muliggjør en betryggende interaksjon mellom deg og barnet ditt. Den integrerte temperaturmåleren med alarm lar deg overvåke romtemperaturen i barnets soverom, som sørger for at klimeaet er tilnærmet perfekt for den lille. I tillegg hjelper øko-modusen med å spare strøm når den ikke er i bruk eller når den er i standbymodus ved reiser, ferie eller der det ikke er umiddelbar behov for å være tilkoblet strømuttak. I tillegg til sine imponerende visuelle funksjoner, inkluderer Philips Avent også avspillingsmuligheter med vuggesanger, rolige og avslappende melodier som ditt barn kan sovne til uten forstyrrelse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Philips Avent Natural-flaske SCF070 / 25, 260 ml, 2 stk, enhjørning
5
28 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 26
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Philips Avent Natural-flaske SCF070 / 25, 260 ml, 2 stk, enhjørning
Philips Avent Natural-flaske SCF070 / 25, 260 ml, 2 stk, enhjørning
242 kr