20% på soveposer👶
20% på soveposer👶
Kopier koden her:
SOPO7599
00
tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikre deg rabattkoden
Philips Avent elektrisk brystpumpe SCF395 / 11
Philips Avent elektrisk brystpumpe SCF395 / 11
Variant:
  • Philips Avent elektrisk brystpumpe SCF395 / 11
  • Philips Avent elektrisk brystpumpe SCF395/11 inkl. oppbevaringssystem for morsmelk SCF619/05

Pris
2334 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A293910

EAN: 8710103906117

Philips Avent elektrisk brystpumpe SCF395 / 11
Denne teksten er automatisk oversatt.
Philips Avent elektrisk brystpumpe SCF395/11, inspirert av babyer, effektiv for mødre.
Oppdag de nye dimensjoner av brystpumpen, som effektivt kombinerer suging og stimulering. Inspirert av naturlige drikkebevegelser hos babyer. Philips Avent elektrisk brystpumpe sikrer optimal melkestrøm og justeres forsiktig til brystvortens størrelse og form.

Natural Motion-teknologi for raskere melkestrøm *
Pump ut mer melk på kortere tid * med en silikonpute som stimulerer brystet som barnets naturlige bevegelser og pumper ut melken. Den skifter sømløst fra stimulering til pumpemodus og stimulerer brystvortene helt riktig for optimal melkeflyt. Basert på resultater [Milk Ejection Reflex (MER)

Myk og fleksibel silikonpute i en størrelse som passer til alle. En størrelse passer alle - ettersom formen og størrelsen på brystet endres gjennom amming, silikonpute justeres forsiktig og fleksibelt etter brystvortene. For 99,98% av alle brystvortestørrelser * (opptil 30 mm).

Designet for oppreist pumping. Slapp av mens du pumper. Denne designen lar deg sitte oppreist i stedet for å lene deg fremover. Ikke mer ryggsmerter av å lene deg frem - klinisk bevist * komfortable Positions for pumping. Basert på kliniske resultater av produktstudien med 20 deltakere (2019) 90% av deltakerne synes stillingen er komfortabel under pumping med en enkelt elektrisk brystpumpe 95% av deltakerne synes stillingen er komfortabel under pumping med en dobbel elektrisk brystpumpe.

Personlig opplevelse, med 8 + 16 nivåer av innstillinger - Tilpass hver pumping med stimulerings- og pumpeinnstillinger til dine behov. Philips Avent brystpumpe tilbyr 8 stimulering og 16 pumpenivåer for en personlig opplevelse.

Stille MOtor for diskret pumping hvor som helst (med kabel)
Takk Avent til den stille motoren i det slanke designet du kan pumpe ut når som helst og hvor som helst. Kan bare brukes med kabel.

Få deler, enkle å montere. Philip Avents lukkede pumpesystem sikrer at det ikke blir mer melk igjen i slangen for å gjøre rengjøringen enklere. De få delene gjør det enda enklere å montere.

Minnefunksjon
Vet du hva du liker? Brystpumpen husker automatisk de siste innstillingene dine, slik at du ikke bare trenger å sette deg ned og trykke på start.

Pause / Play-funksjon
Hvis du vil endre posisjon eller ta en pause, kan du alltid pause økten ved å trykke på start / pause-knappen.

produktdetaljer:
  • Natural Motion-teknologi for raskere melkestrøm *
  • Enkeltbrystpumpe
  • Kan kombineres med alle naturlige produkter
Tekniske detaljer:

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

PHILIPS AVENT

Philips Avent

Philips Avent er et velkjent og pålitelig merke for babyprodukter. Med et bredt spekter av produkter, som tåteflasker, sterilisator for flasker, smokker og annet sterilt utstyr. Selskapet leverer også tåteflasker av høy kvalitet spesialdesignet for nyfødte og babyer med tegn til kolikk, som bidrar til å redusere kolikksymptomer om ikke eliminere de helt.

Forebygg Kolikk:

Deres unike produktspekter inkluderer tåteflasker med innebygd kolikkforebyggende funksjon som eliminerer luftbobler i melken, som igjen reduserer sjansene for kolikk og for mye luft i drikken. Flaskene er også forbedret når det gjelder design for å sikre at prosessen er stressfri og intuitiv for både foreldre og barn. Philips Avent har utviklet en innovativ smokk med en unik ventil som bøyer seg når babyen spiser. Denne ventilen bidrar til å redusere luftforbruket ved å hindre at uønsket luft kommer inn i barnets munn når det suger på spennen, reduserer kolikk og ubehag for babyer.

Forpliktelser:

Philips Avent har også forpliktet seg til å tilby en enkel, sikker og effektiv måte å sterilisere flasker på for foreldre over hele verden. Flaskesterilisatorene deres bruker damp som skånsomt og effektivt vasker, tørker og dreper 99,9 % av bakterier uten behov for kjemikalier, alt dette på veldig kort tid og maksimal brukervennlighet. Dette betyr at du som forelder ikke lenger trenger å ha bekymringer for de skadelige effektene av kjemikaliebaserte rengjøringsprodukter eller såperester som kan være skadelig for ditt barns helse. Med Philips Avent flaskesterilisator blir rengjøring av flasker og smokker ikke en tidskrevende oppgave med mye søl, men en enkel del av foreldreoppdraget. Med mye rom innvendig og diskret smal utforming har du plass til å vaske forskjellige utstyr som for eksempel spenner, smokker eller manuelle brystpumper som holder seg sterilt opptil 24 timer, eller til neste bruk av flasker og annet utstyr.

Teknologiske fremskritt:

Med deres avanserte babymonitorer som er annerkjent i "best i test" ved flere anledninger, er Philips Avent kjent for sine teknologiske fremskritt og produkter som hjelper til med å ta vare på babyen din med optimal fjernovervåking. Dens avanserte linsejustering sikrer klar bildekvalitet i ethvert miljø, den har en kamera-LCD-skjerm med nattsynsmuligheter, mens toveiskommunikasjonen muliggjør en betryggende interaksjon mellom deg og barnet ditt. Den integrerte temperaturmåleren med alarm lar deg overvåke romtemperaturen i barnets soverom, som sørger for at klimeaet er tilnærmet perfekt for den lille. I tillegg hjelper øko-modusen med å spare strøm når den ikke er i bruk eller når den er i standbymodus ved reiser, ferie eller der det ikke er umiddelbar behov for å være tilkoblet strømuttak. I tillegg til sine imponerende visuelle funksjoner, inkluderer Philips Avent også avspillingsmuligheter med vuggesanger, rolige og avslappende melodier som ditt barn kan sovne til uten forstyrrelse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Philips Avent elektrisk brystpumpe SCF395 / 11
5
306 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 256
 
4 stjerner
| 43
 
3 stjerner
| 6
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Philips Avent elektrisk brystpumpe SCF395 / 11
Philips Avent elektrisk brystpumpe SCF395 / 11
2334 kr