petit amour Bleieveske Lynn olivengrå

petit amour Bleieveske Lynn olivengrå


Pris
833 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A268081

EAN: 4250417403727

petit amour Bleieveske Lynn olivengrå
Denne teksten er automatisk oversatt.
"De stilige bleieposene fra petit amour er en vellykket kombinasjon av tidløs design, mye kjærlighet for detaljer og materialer samt forståelse for nødvendighetene ved mamma hverdag med baby. Hamburgs etikett ""romundere"" er ikke bare avslappet og elegant, men også av høy kvalitet og gjennomtenkt i alle henseender:
Bleievesken ""LYNN"" er en multifunksjonell skulderveske i en edel olivengrå nylon tone med mørkebrune skinndetaljer. Det er en veldig praktisk og sporty veskeform og en klassiker av petit amour Diaper bag kolleksjon.
Denne trendy bleievesken fra Design har mange ytre rom som er enkle å åpne og lukke takket være håndbrun lærreimer og magnetfester. Den lange skulderreimen er også laget av lær og kan enkelt justeres. Ulike innerrom, en avtakbar kosmetikkveske, en avtakbar skinnnøkkelbøtte og den ekstra økologiske handlevesken laget av det hjertetrykkede fôrstoffet gjør skiftebagen til en perfekt følgesvenn. Petit Amour Vesken kan enkelt og raskt festes til enhver barnevogn. Et par av disse HOOKSene er inkludert i denne lommemodellen.
Dette bleieposesettet er også inkludert i leveringsomfanget: LINDA frottématte, som kan vaskes i maskinen og brettes til en liten størrelse, LINDSEY-flasken holder utstyrt med isolerende materiale for å holde drinker og krukker varme eller kalde i lang tid.

Produktdetaljer:
  • Mål: 39x28x17cm
  • Materiale: nylon, lær
  • Vekt: 800 gr.

Leveringsomfang:
  • kosmetikkveske
  • >
  • handlepose
  • nøkkelfolie
  • posefeste
  • flaskeholder
  • skiftematte
"

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Våre Toppselgere

petit amour Bleieveske Lynn olivengrå
petit amour Bleieveske Lynn olivengrå
833 kr