Our Generation - Classroom Science Lab
Pris
512 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A307473

EAN: 062243344938

Our Generation - Classroom Science Lab
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Kle dukkene dine i laboratorieforkle og beskyttelseshansker, slik at de er tilstrekkelig beskyttet mens du gjennomfører eksperimentene.

Sett opp det mobile arbeidsbordet med reagensglass, kolber og begerglas og eksperimenter med interessante nye blandeteknikker. Bunsen-brenneren i settet kan til og med lyse, slik at den ser enda mer realistisk ut! Bruk mini-mikroskopet, som også lyser opp, for å undersøke og analysere de minste detaljene. Linsen i laboratoriet er til og med funksjonell! Skjelettmodellen er den perfekte måten for deg og dukkene dine å lære om anatomi ... og det er gøy også! Og det er gøy samtidig! Hvilket navn vil du gi skjelettet ditt? Vi vil kalle det ""Telly the Skelly!""

Bruk det store periodiske bordet for å lære om de forskjellige elementene sammen, og snart vil du kunne fortelle kalium fra magnesium. Skriv ned alle de viktigste gjennombruddene i notatboken, slik at du kan holde oversikt over nøyaktig når du gjorde hvilket vellykket eksperiment. Sørg for å komme tilbake i morgen for et nytt eksperiment etter en så vellykket dag!

Produktdetaljer:
  • For dukker i størrelse 46 cm
  • Innhold: 1 forkle, 1 hanske, 1 skjelettmodellstang og stativ, 1 vogn, 1 bunsenbrenner med lys, 1 Erlenmeyer-kolbe, 1 begerglass, 1 Florence-kolbe, 1 mikroskop med lys og linse, 3 reagensglas, 1 prøverørstativ, 1 briller, 2 ampuller, 1 flaske med krystaller, 1 gummipipette, 1 måleske, 1 blyant, 1 tusj med lokk, 1 notisbok, 1 lærebok, 1 periodisk tabell
  • Materiale : plast, papp
  • Alder: fra 3 år
Forsiktig
Ikke egnet for barn under 3 år! Kvelningsfare på grunn av små deler som kan svelges."

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

Our Generation - Classroom Science Lab
Our Generation - Classroom Science Lab
512 kr