Moterabatt: 20% i shoppen | 25% i appen
Mote: 20% i shoppen | 25% i appen
Bare i dag:
EKSTRA
00
tim
00
min
00
sek
Klikk heri
NUK Starter Set First Choice Plus Temperaturkontroll rosa

NUK Starter Set First Choice Plus Temperaturkontroll rosaPris
279 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produkter fra serien% SERIES%

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A291733

EAN: 4008600356578

NUK Starter Set First Choice Plus Temperaturkontroll rosa
Denne teksten er automatisk oversatt.
Med en baby flytter mye glede inn i huset. Mye må organiseres, og som foreldre spør du deg selv lenge før fødselen hvilke kjøp som er virkelig fornuftige. Av NUK er det som førsteutstyr for jenter NUK First Choice + startsett Girl. Med dette høykvalitetssettet blir alt tatt vare på helt fra starten. Den inneholder en flaskeeske for oppbevaring av opptil seks NUK First Choice eller andre NUK babyflasker. Boksen er laget av lett og veldig robust polypropylen (PP).
Settet inneholder fire NUK First Choice + babyflasker laget av polypropylen (PP) med flotte motiver: For den lille sulten to flasker med 150 ml hver og to til med 300 ml hver. Babyflaskene i PP er lette og motstandsdyktige. Flaskene er enkle å åpne og lukke takket være den hendige skrueringen. Den brede flaskehalsen gjør det enkelt å fylle og rengjøre.
Hver NUK First Choice + babyflaske i Starter Set er utstyrt med en silikon NUK-spene med en naturlig bred leppehvile, noe som gir babyene en kjent følelse som hos mors bryst. Alle NUK First Choice + babyflasker passer for kombinasjonen av amming og flaskefôring og vokser sammen med babyen din - når babyen din vokser, kan flaskene enkelt kombineres med andre NUK First Choice spener og vedlegg.

Avslappet og sikker fôring takket være temperaturkontroll NUK
Når babyer er sultne, skal flaskemat aldri være for varmt eller for kaldt. Derfor sjekker mødre og pappaer drikketemperaturen før hvert måltid. Å vite nøyaktig når riktig temperatur er nådd kan være en utfordring. Nettopp derfor ble NUK First Choice + babyflasker med temperaturkontrollfunksjon utviklet.
Dette er en funksjon som ikke har eksistert i denne formen før. For å forhindre at babyer blir matet for varmt, er flaskene utstyrt med en NUK-temperaturkontrollskjerm. Det har form som et termometer og endrer farge med temperaturen på flaskeinnholdet. I fremtiden vil funksjonen hjelpe foreldre med å oppnå den optimale temperaturen når de mater babymat.
Hvis maten er for varm, blir den ellers blå skjermen hvit. I beste fall skal maten til fôring ha en kroppstemperatur (37 ° C) og tilsvarer den middels blå tonen på displayet. Den nye temperaturkontrollfunksjonen er integrert i NUK First Choice + flasker laget av polyamid og polypropylen. Ekskludert fra dette er lisensutgaver
.

Viktig: NUK temperaturkontroll er ment som en tilleggskontroll. Derfor bør temperaturen fortsatt sjekkes for hånd før du foretar utfôring. For å sjekke maten er det passende å legge noen dråper på innsiden av håndleddet.

Den mest naturlige spenen til babyen din
NUK First Choice har vært førstevalget for flaskefôring basert på modellen for amming i mange år. Med NUK First Choice + har vi lyktes i å komme enda nærmere naturen - for sunn kjeveutvikling og en drikkende følelse som hos mors bryst.

Naturlig og ortodontisk riktig
The spesiell NUK-form av NUK-spenene er modellert på mors bryst når du ammer. Den etterlater babyens tunge og kjeve nok plass til den naturlige sugende bevegelsen.

Myk som mors bryst
Takket være den nye Softzone, tilpasser silikon-sugedelen enda bedre til ganen - for en naturlig drikkende sensasjon.

Ingen kolikk **
Anti-Colic Air System sikrer en naturlig flyt av mat. Slik at babyer kan drikke på en avslappet måte uten å svelge luft.

Klinisk testet *
På grunn av sin spesielt naturlige form, er NUK-spenen veldig godt akseptert av babyer. Det er derfor også egnet for babyer som kombinerer amming og fôring av flasker.

* Vitenskapelig studie: Moral et al. BMC Pediatrics 2010, 10: 6. Ytterligere informasjon på http: // www. nuk .ene / de_en / ueber- nuk / nuk -forschung.html ** Uavhengig markedsundersøkelse blant 205 mødre, Tyskland 201899% av mødrene bekrefter at NUK First Choice + -flasken ikke forårsaker kolikk. Produktdetaljer:
 • Alder: 0-6 måneder Motiv
 • : Blomster (rosa) og prikker (hvit)
 • Materialflasker: Polypropylen (PP)
 • Spenning: Silikoninnhold
 • : 150 ml / 300 ml
 • NUK temperaturregulering: Denne indikatoren gir sikkerhet for at maten ikke er for varm fra flaskenHvis
 • maten
 • er
 • for varm, er den ellers blå indikatoren hvitKlinisk
 • test *: For en optimal kombinasjon av amming og fôring av flasker
 • Flaske NUK-boks laget av høykvalitets materiale - ideelt som dreneringshjelpemiddel etter rengjøring og for lagring
 • Forhindrer kolikk: forbedret Anti-Colic Air System
 • >
inkludert
 • 1 x hvit flaskeeske
 • 2 x 150 ml NUK First Choice + polypropylen (PP) babyflasker med silikon spener 0-6 måneder (størrelse: S)
 • 2 x 300 ml NUK First Choice + polypropylen (PP) babyflasker med silikonpenser 0-6 måneder (størrelse: M)

Tilbehør

Pris
280 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

NUK Starter Set First Choice Plus Temperaturkontroll rosa
NUK Starter Set First Choice Plus Temperaturkontroll rosa
279 kr