Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

NUK Soother Trendline Silikon størrelse 1 blå / grønn 4 stykker fra fødselen
For øyeblikket utsolgt

NUK Soother Trendline Silikon størrelse 1 blå / grønn 4 stykker fra fødselen


Pris
113 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A291235

NUK Soother Trendline Silikon størrelse 1 blå / grønn 4 stykker fra fødselen
Denne teksten er automatisk oversatt.
Den nye NUK Trendline silikon smokk: modellert etter det kvinnelige brystet når du ammer.

Det er mange spennende opplevelser for den lille å oppdage dag etter dag. Smokken er en pålitelig venn som gir babyen din en følelse av trygghet og beroliger den. Uansett om den lille blir forstyrret av rare ansikter, rare lyder eller rare omgivelser, vil den kjente og instinktive sugingen på smokken raskt slappe av henne igjen.

For å fortsette å optimalisere denne følelsesmessige faktoren, NUK, oppfinner av kjeveortopedisk napp, har nå gjort originalformen enda bedre. Det er modellert på det kvinnelige brystet under amming, som passer perfekt i munnen når babyen suger på den. Det spesielle ved denne smokken: den er spesielt tynn og smal for å redusere trykket på tenner og kjeve. Den flate sugedelen og den glatte undersiden sørger for en behagelig munnfølelse og gir tungen god plass til den naturlige sugebevegelsen. NUK Soothers tilpasser seg perfekt til barnets gane og blir derfor spesielt raskt akseptert av babyer *. Så de gir avslapning for deg og babyen din.

Anbefalt av eksperter: Den nye NUK Schnuller er rolig så vel som aldri før.

Siden NUK er spesielt opptatt av den sunne generelle utviklingen av babyen din. , NUK vil at hver NUK-baby skal ha en napp som er naturlig og egnet for kjeven. Ved å fremme den kjeftmessige NUK Original-formen etter de nyeste medisinske erkjennelsene, beroliger den nye smokken seg så godt som aldri før, for på grunn av den kjente formen godtar også ammede babyer denne smokken. Ammende ammere har bekreftet overfor NUK at NUK-smokken ikke påvirker amming *. Så smokken gir deg også som ny mamma eller pappa litt tid til avslapning og fred.

I tillegg forårsaker NUK-smokker ikke feiljustering av tann og kjeve. Dette sikres av den smale, flate og tynne sugende delen. Det minimerer trykket på de små tennene og kjeven, og gir tungen nok plass til den naturlige sugebevegelsen. En annen grunn til at den nye NUK-smokken blir verdsatt og anbefalt av jordmødre, barneleger og kjeveortopeder.

Testresultatene taler også tydelig til fordel for den nye smokken: 100% ** av de spurte kjeveortopedene bekreftet at den nye NUK-smokker forårsaker ikke kjeve- eller tannfeil, 95% * av babyer godtar NUK-smokken, 90% * av mødre anbefaler det til andre og 92% * av ammende mødre bekrefter at den nye NUK-smokken ikke forringer ammingen.

* Uavhengig markedsundersøkelse, 307 mødre, Tyskland 2017
** Uavhengig markedsundersøkelse, 50 kjeveortopeder, 50 barneleger og 50 jordmødre (representativt utvalg), Tyskland 2017

Av hensyn til bærekraft: NUK Smokk med gjenbrukbar emballasje

Bærekraft er topp prioritet hos NUK. Vi ønsker å gi foreldrene muligheten til å fortsette å bruke emballasjen etter utpakking i stedet for å kaste den. Hver NUK-smokk kommer nå i en solid, gjenbrukbar eske som holder smokken ren og beskytter den - en ideell løsning for å beskytte babyens favorittkammerat mot smuss og fuktighet, spesielt når du er på farten.

NUK Trendline silikonmokk - fra kjære verdensoppdagere til små stilikoner

NUK Trendline-smokken imponerer med sine elegante og moderne design og gjør din kjære verdensoppdager til små stilikoner. Den anatomisk formede munnplaten med flat knapp unngår trykkpunkter i utsatt og lateral posisjon, noe som gjør smokken ideell for å sovne. Det klare silikonmaterialet er lett å rengjøre og er spesielt temperaturbestandig. Den er fri for skadelige stoffer, kokesikker, luktfri, gjennomsiktig og har en jevn overflate.

Alle NUK-nappene har NUK Air System. En ventil gjør at luften kan slippe ut fra den sugende delen. Dette holder det pent og mykt og avlaster kjeven.

produktdetaljer:
  • Forbedret NUK Originalform - modellert på kvinnebrystet under amming, som passer perfekt i munnen når babyen suger på den
  • Tynn og smal spenehals reduserer press på kjeve og tenner
  • Flat luftdel og glatt underside - for en behagelig munnfølelse og rikelig med rom for den naturlige sugebevegelsen
  • Stabil, gjenbrukbar transportboks
Tekniske detaljer:
  • Størrelse: 1 fra fødselen (0 - 6 måneder)
  • Serie: Trendline
  • Uten BPA
  • 4 stk per pakke

Tilbehør

Pris
86 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere