NUK Soother Trendline Night & Dag silikon blå / hvit størrelse 2 4 stykker fra 6. måned

NUK Soother Trendline Night & Dag silikon blå / hvit størrelse 2 4 stykker fra 6. måned


Variant:
 • NUK Soother Trendline Night & Dag silikon blå / hvit størrelse 2 4 stykker fra 6. måned
 • NUK Pacifier Trendline Night & Dags silikonskyer / rosa Gr. 2 4 stykker fra 6. måned

Pris
135 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 4-8 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A291462

NUK Soother Trendline Night & Dag silikon blå / hvit størrelse 2 4 stykker fra 6. måned
Denne teksten er automatisk oversatt.
Den nye NUK Night & Day Trendline silikon soother: modellert på det kvinnelige brystet under amming.
For din lille er det mange spennende opplevelser å oppdage dag etter dag. Smokken er en pålitelig venn som gir babyen din en følelse av trygghet og beroliger den. Uansett om din lille blir forstyrret av rare ansikter, rare lyder eller rare omgivelser, vil den kjente og instinktive sugingen til smokken raskt slappe av henne igjen.
For å optimalisere denne feelgood-faktoren videre og videre, vil oppfinneren av den soother, som passer for babyer, har NUK nå gjort den originale formen enda bedre. Det er modellert på det kvinnelige brystet når du ammer, noe som passer perfekt i munnen når babyen suger til seg. Det spesielle med denne smokken: den er spesielt tynn og smal for å redusere trykket på tenner og kjeve. Den flate sugende delen og den glatte undersiden sikrer en behagelig munnfølelse og gir tungen god plass for den naturlige sugende bevegelsen. NUK Dummies tilpasser seg perfekt til barnets gane og blir derfor godtatt av babyer spesielt raskt *. De gir avslapning for babyer og foreldre.

Anbefalt av eksperter: De nye NUK-smokkene beroliger som aldri før.
Siden NUK den sunne generelle utviklingen til babyen din er spesielt viktig for deg, ønsker vi NUK hver NUK baby å ha en myother som er naturlig og egnet for kjeven. Den nye smokken er utviklet i samsvar med NUK Original de siste medisinske funnene, og på grunn av det velkjente designet godtar til og med ammede babyer denne smokken godt. Ammende mødre har NUK bekreftet at NUK-smokken ikke svekker ammingen *. Så det gir litt avslapning og fred og ro, selv for nye mødre.
Videre forårsaker ikke NUK-smokk heller feil i tenner og kjever. Dette sikres av den smale, flate og tynne sugende delen. Det minimerer trykket på de små tennene og kjeven og etterlater tungen nok plass til den naturlige sugende bevegelsen. En annen grunn til at den nye NUK-nappen blir verdsatt og anbefalt av jordmødre, barneleger og kjeveortopeder. Testresultater taler også tydelig til fordel for den nye NUK-napp: 100% ** av de spurte kjeveortopeder bekreftet at ny NUK-napp forårsaker ingen feiljustering av kjeve eller tenner, 95% * av babyer aksepterer NUK-napp, 90% * av mødrene anbefaler det til andre og 92% * av mødre som ammer, bekrefter at den nye NUK-napp ikke svekker ammingen.

For bærekraftens skyld: NUK-smokk med gjenbrukbar emballasje

Bærekraft er veldig NUK viktig for oss. NUK ønsker å gi foreldre muligheten til å fortsette å bruke emballasjen etter å ha pakket ut i stedet for å kaste den bort. Hver NUK-smokk kommer nå i en solid, gjenbrukbar eske som holder smokken ren og beskytter den - en ideell løsning for å beskytte babyens favoritt følgesvenn mot smuss og fuktighet, spesielt når du er ute og går.

NUK Night & Day Trendline silikon napp - det perfekte søvnhjelpemiddel for babyen din |
NUK Night & Dagsmokk er ikke bare mye moro på dagtid, men hjelper også den lille til å finne drømmelandet. Fordi takket være det ufarlige lysende materialet i suger-knappen, skinner de søte motivene i en myk glød selv i mørket. Den anatomisk formede munnplaten med flat knapp unngår trykkpunkter i utsatt og sideposisjon, noe som gjør smokken ideell for å sovne. Det klare silikonmaterialet er enkelt å rengjøre og er spesielt temperaturbestandig. Den er fri for skadelige stoffer, kokesikker, luktfri, gjennomsiktig og har en glatt overflate.

Alle NUK-smokker har NUK Air System. Gjennom en ventil kan luften slippe ut fra den sugende delen. Dette holder den myk og formbar og avlaster kjeven.

produktdetaljer:
 • Forbedret NUK Originalform - modellert på det kvinnelige brystet ved amming, som passer perfekt i munnen når babyen suger til den
 • Tynn og smal spenehals reduserer presset på kjeve og tenner
 • Flat sugende del og glatt underside - for en behagelig munnfølelse og rikelig med rom for den naturlige sugende bevegelsen
 • Robust, gjenbrukbar transportboks
Tekniske detaljer:
 • Størrelse: 2 fra 6. måned (6 - 18 måneder)
 • Serien: Trendline
 • fri fra BPA
 • Materiale: silikon
 • 4 stykker per pakke

Tilbehør

Pris
89 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

NUK Soother Trendline Night & Dag silikon blå / hvit størrelse 2 4 stykker fra 6. måned
135 kr