NUK Smokker Night & Day Gr. 1 silikonjente 2 x sett med 2, lilla og grå

NUK Smokker Night & Day Gr. 1 silikonjente 2 x sett med 2, lilla og grå


Variant:
  • NUK Smokk Night & Day Gr. 1 silikon gutt 2 x sett med
  • NUK Smokker Night & Day Gr. 1 silikonjente 2 x sett med 2, lilla og grå

Pris
134 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A306790

NUK Smokker Night & Day Gr. 1 silikonjente 2 x sett med 2, lilla og grå
Denne teksten er automatisk oversatt.
Dag etter dag har våre små mange spennende opplevelser å oppdage. Soother er en pålitelig venn som gir babyer en følelse av sikkerhet og beroliger dem. Uansett om rare ansikter, rare lyder eller rare omgivelser har bekymret den lille, vil den raskt slappe av igjen gjennom det kjente og instinktive suget på nissen. For å ytterligere optimalisere denne følelsesmessige faktoren, har NUK, oppfinneren av den kjevevennlige nissen, gjort den originale formen enda bedre.
Den er modellert på det kvinnelige brystet under amming, som passer perfekt i munnen når babyen suger på den. Det spesielle ved denne smokken: den er spesielt tynn og smal for å redusere trykket på tenner og kjeve. Den flate sugedelen og den glatte undersiden sørger for en behagelig munnfølelse og gir tungen god plass til den naturlige sugebevegelsen. NUK Soothers tilpasser seg perfekt til barnets gane og blir derfor akseptert spesielt raskt av babyer *. På denne måten sørger de for avslapping for babyer og foreldrene deres.

Anbefalt av eksperter: NUK Soothers beroliger bedre enn noen gang før.
Da vi er spesielt opptatt av den sunne helheten utvikling av babyen, vil vi at hver NUK-baby skal ha en smokk som er nær naturen og passer for kjeven. Takket være den videre utviklingen av den kjevevennlige NUK Original-formen i samsvar med de nyeste medisinske funnene, er NUK-lokkeren mer beroligende enn noen gang før, fordi den kjente formen betyr at til og med ammede babyer godtar denne lokk godt. Ammende mødre har bekreftet at NUK-smokken ikke forstyrrer amming *.
Så det gir avslapping og fred i en stund, selv for nybakte mødre. Dessuten forårsaker NUK-smokker ikke feiljustering av tenner og kjeve. Den smale, flate og tynne sugedelen sørger for dette. Det minimerer trykket på de små tennene og kjeven og etterlater tungen nok plass til den naturlige sugebevegelsen. En grunn til at NUK-nappere blir verdsatt og anbefalt av jordmødre, barneleger og kjeveortopeder. Testresultatene taler også tydelig til fordel for sutteren: 100% ** av de spurte kjeveortopedene bekrefter at NUK-nappene ikke forårsaker kjeve- eller tannjusteringer, 95% * av babyene godtar NUK-narkotika, 90% * av mødrene anbefaler det og 92% * av ammende mødre bekrefter at NUK-narken ikke forringer ammingen.

* Uavhengig markedsundersøkelse, 307 mødre Tyskland 2017
** Uavhengig markedsundersøkelse, 50 kjeveortopeder, 50 barneleger og 50 jordmødre Tyskland 2017.

For kjærligheten til bærekraft: NUK Soother med gjenbrukbar emballasje
Bærekraft er veldig viktig for oss. Vi ønsker å gi foreldrene muligheten til å bruke emballasjen etter utpakking i stedet for å kaste den. Derfor kommer hver NUK-napp i en solid, gjenbrukbar eske som holder naken ren og beskytter den - en ideell løsning for å beskytte babyens favorittkamerat mot smuss og fuktighet, spesielt når du reiser.

NUK Trendline silikon smokk - fra kjære verdensoppdagere til små stilikoner
NUK Trendline smokk imponerer med sine elegante og moderne design og gjør våre kjære verdensutforskere til små stilikoner. Den anatomisk formede munnplaten med flat knapp unngår trykkpunkter i mage og sidestilling, noe som gjør smokken ideell for å sovne. Det klare silikonmaterialet er lett å rengjøre og er spesielt temperaturbestandig. Den er fri for skadelige stoffer, kokesikker, luktfri, gjennomsiktig og har en jevn overflate.

Alle NUK-smokker har NUK Air System. En ventil gjør at luften kan slippe ut fra den sugende delen. Dette holder det pent og mykt og smidig og avlaster press på kjeven.

Produktdetaljer:
  • Anatomisk formet munnplate med flat knapp for å forhindre utsatt trykkpunkter og sidestilling - ideell for å sovne
  • Tynn og smal spenehals - reduserer press på kjeve og tenner
  • Flat sugedel og glatt bunn - for mer plass til naturlig sugebevegelse
  • Gjenbrukbar smokkeske, BPA-fri
  • 4 stk
  • Motiver i unik design

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: NUK Smokker Night & Day Gr. 1 silikonjente 2 x sett med 2, lilla og grå
5
4 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 4
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

NUK Smokker Night & Day Gr. 1 silikonjente 2 x sett med 2, lilla og grå
NUK Smokker Night & Day Gr. 1 silikonjente 2 x sett med 2, lilla og grå
134 kr