10% Personalrabatt ❕
10% Personalrabatt ❕
Kopier koden:
10PER8518
00
tim
00
min
00
sek
Til rabattkodeni
NUK Smokker Fri stil Night Gr. 3 Silikonjente 2 x Sett med
-34%

NUK Smokker Fri stil Night Gr. 3 Silikonjente 2 x Sett med


Variant:
  • NUK Smokker Fri stil Night Gr. 3 Silikon gutt 2 x Sett med
  • NUK Smokker Fri stil Night Gr. 3 Silikonjente 2 x Sett med

Veil. pris¹
278 kr
Pris
183 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
95 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A306784

NUK Smokker Fri stil Night Gr. 3 Silikonjente 2 x Sett med
Denne teksten er automatisk oversatt.
NUK Free style Night: NUK Soother med lyseffekt
NUK Luminous smokker hjelper babyen lett å finne veien til drømmelandet. Takket være et selvlysende materiale som er ufarlig for babyer, avgir de en myk glød i mørket og kan dermed bli funnet raskt og enkelt selv om natten.

NUK Free-stil silikonsmokk: modellert på kvinnebrystet under amming
Dag etter dag har våre små mange spennende opplevelser å oppdage. Smokken er en pålitelig venn som gir babyen en følelse av sikkerhet og beroliger den. Uansett om rare ansikter, rare lyder eller rare omgivelser har bekymret den lille, vil den kjente og instinktive sugingen på nissen raskt slappe av igjen. For å ytterligere optimalisere denne følelsesmessige faktoren, har NUK, oppfinneren av den kjevevennlige nissen, gjort den originale formen enda bedre.
Den er modellert på det kvinnelige brystet under amming, som passer perfekt i munnen når babyen suger på den. Det spesielle ved denne smokken: den er spesielt tynn og smal for å redusere trykket på tenner og kjeve. Den flate sugedelen og den glatte undersiden sørger for en behagelig munnfølelse og gir tungen god plass til den naturlige sugebevegelsen. NUK Soothers tilpasser seg perfekt til barnets gane og blir derfor akseptert spesielt raskt av babyer *. På denne måten sørger de for avslapping for babyer og deres foreldre.

Anbefalt av eksperter: NUK Soothers beroliger bedre enn noen gang før
Da den sunne generelle utviklingen av babyen er spesielt viktig for oss, vi vil at hver NUK-baby skal ha en smokk som er nær naturen og passer for kjeven. Takket være den videre utviklingen av den kjevevennlige NUK Original-formen i samsvar med de nyeste medisinske funnene, er NUK-lokkeren mer beroligende enn noen gang før, fordi den kjente formen betyr at til og med ammede babyer godtar denne lokk godt. Ammende mødre har bekreftet at NUK-smokken ikke forstyrrer amming *.
På denne måten gir det også avslapping og ro for nye mødre i noen tid. Dessuten forårsaker NUK-smokker ikke feiljustering av tenner og kjeve. Den smale, flate og tynne sugedelen sørger for dette. Det minimerer trykket på de små tennene og kjeven og etterlater tungen nok plass til den naturlige sugebevegelsen. En grunn til at NUK-nappere blir verdsatt og anbefalt av jordmødre, barneleger og kjeveortopeder. Testresultatene taler også tydelig til fordel for sutteren: 100% ** av de spurte kjeveortopedene bekrefter at NUK-nappene ikke forårsaker noen kjeve- eller tannjusteringer, 95% * av babyene godtar NUK-sutringen, 90% * av mødrene anbefaler det og 92% * av ammende mødre bekrefter at NUK-narkotika ikke svekker amming.

* Uavhengig markedsundersøkelse, 307 mødre Tyskland 2017.
** Uavhengig markedsundersøkelse, 50 kjeveortopeder, 50 barneleger og 50 jordmødre Tyskland 2017.

For kjærligheten til bærekraft : NUK Smokk med gjenbrukbar emballasje
Bærekraft er veldig viktig for oss. Vi ønsker å gi foreldrene muligheten til å bruke emballasjen vår etter å ha pakket ut i stedet for å kaste den. Hver NUK-napp kommer nå i en solid, gjenbrukbar eske som holder naken ren og beskytter den - en ideell løsning for å beskytte babyens favorittkamerat mot smuss og fuktighet, spesielt når du reiser.

NUK Free-stilen silikon smokk er spesielt skånsom mot barnets hud
NUK Free style Night smokk kan ikke bare overbevise med sine kjærlig designede motiver. Denne smokken er også spesielt skånsom mot babyens sarte hud takket være store ventilasjonsåpninger og mindre kontaktflate. Smokkens flate knapp har en integrert, diskret ring og er lett å gripe for selv de minste hender. Det klare silikonmaterialet er lett å rengjøre og er spesielt temperaturbestandig. Den er fri for skadelige stoffer, kokesikker, luktfri, gjennomsiktig og har en glatt overflate.

Alle NUK-smokker har NUK Air System. En ventil gjør at luften kan slippe ut fra den sugende delen. Dette holder det pent og mykt og smidig og avlaster press på kjeven.

Produktdetaljer:
  • Skånsom mot huden - takket være store ventilasjonsåpninger og mindre kontakt område
  • Knapp med glød i mørk effekt - ufarlig selvlysende materiale
  • Tynn og smal spenhals reduserer press på kjeve og tenner
  • Flat sugedel og glatt underside - for en behagelig munnfølelse og god plass for naturlig sugebevegelse
  • Gjenbrukbar smokkeske, BPA-fri
  • 4 stk

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: NUK Smokker Fri stil Night Gr. 3 Silikonjente 2 x Sett med
5
3 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

NUK Smokker Fri stil Night Gr. 3 Silikonjente 2 x Sett med
NUK Smokker Fri stil Night Gr. 3 Silikonjente 2 x Sett med
Veil. pris¹ 278 kr
183 kr