NUK Smokk Night & Day Gr. 3 Silikonjente 2 x Sett med

NUK Smokk Night & Day Gr. 3 Silikonjente 2 x Sett med


Variant:
  • NUK Smokk Night & Day Gr. 3 Silikonjente 2 x Sett med
  • NUK Smokk Night & Day Gr. 3 Silikon gutt 2 x Sett med

Pris
134 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A306794

NUK Smokk Night & Day Gr. 3 Silikonjente 2 x Sett med
Denne teksten er automatisk oversatt.
Dag etter dag har våre små mange spennende opplevelser å oppdage. Soother er en pålitelig venn som gir babyer en følelse av sikkerhet og beroliger dem. Uansett om rare ansikter, rare lyder eller rare omgivelser har bekymret den lille, vil den raskt slappe av igjen gjennom det kjente og instinktive suget på nissen. For å ytterligere optimalisere denne følelsesmessige faktoren, har NUK, oppfinneren av den kjevevennlige nissen, gjort den originale formen enda bedre.
Den er modellert på det kvinnelige brystet under amming, som passer perfekt i munnen. når babyen suger på den. Det spesielle ved denne smokken: den er spesielt tynn og smal for å redusere trykket på tenner og kjeve. Den flate sugedelen og den glatte undersiden sørger for en behagelig munnfølelse og gir tungen god plass til den naturlige sugebevegelsen. NUK Soothers tilpasser seg perfekt til barnets gane og blir derfor akseptert spesielt raskt av babyer *. På denne måten sørger de for avslapning for babyer og foreldrene deres.

Anbefalt av eksperter: NUK-smokken beroliger som aldri før.
Da vi er spesielt opptatt av den sunne helheten utvikling av babyen, vil vi at hver NUK-baby skal ha en smokk som er nær naturen og passer for kjeven. Takket være den videre utviklingen av den kjevevennlige NUK Original-formen i samsvar med de nyeste medisinske funnene, er NUK-lokkeren mer beroligende enn noen gang før, fordi den kjente formen betyr at til og med ammede babyer godtar denne lokk godt. Ammende mødre har bekreftet at NUK-smokken ikke forstyrrer amming *.
Så det gir avslapning og fred i en stund, selv for nybakte mødre. I tillegg forårsaker NUK-smokker ikke feiljustering av tenner og kjeve. Den smale, flate og tynne sugedelen sørger for dette. Det minimerer trykket på de små tennene og kjeven og etterlater tungen nok plass til den naturlige sugebevegelsen. En grunn til at NUK-smokken blir verdsatt og anbefalt av jordmødre, barneleger og kjeveortopeder. Testresultatene taler også tydelig til fordel for smokken: 100% ** av de spurte kjeveortopedene bekrefter at NUK-smokkene ikke forårsaker kjeve eller tann feiljusteringer, 95% * av babyer godtar NUK-smokken, 90% * av mødre anbefaler det og 92% * av ammende mødre bekrefter at NUK-smokken ikke forringer ammingen.

* Uavhengig markedsundersøkelse, 307 mødre Tyskland 2017
** Uavhengig markedsundersøkelse, 50 kjeveortopeder, 50 barneleger og 50 jordmødre Tyskland 2017.

For kjærligheten til bærekraft: NUK Soother med gjenbrukbar emballasje
Bærekraft er veldig viktig for oss. Vi ønsker å gi foreldrene muligheten til å bruke emballasjen etter utpakking i stedet for å kaste den. Hver NUK-smokk kommer nå i en solid, gjenbrukbar eske som holder smokken ren og beskytter den - en ideell løsning for å beskytte babyens favorittkamerat mot smuss og fuktighet, spesielt når du reiser.

NUK Trendline Night silikonsmokk - det perfekte sovehjelpemiddel til baby
NUK Trendline Night-smokk er ikke bare morsom å bruke om dagen, men hjelper også våre små å finne veien til drømmelandet. Takket være det ufarlige selvlysende materialet i smokkeknappen, skinner de søte motivene i en myk glød selv i mørket. Den anatomisk formede munnplaten med flat knapp unngår trykkpunkter i mage og sidestilling, noe som gjør smokken ideell for å sovne. Det klare silikonmaterialet er lett å rengjøre og er spesielt temperaturbestandig. Den er fri for skadelige stoffer, kokesikker, luktfri, gjennomsiktig og har en jevn overflate.

Alle NUK-nappene har NUK Air System. En ventil gjør at luften kan slippe ut fra den sugende delen. Dette holder det pent og mykt og avlaster kjeven.

Produktdetaljer:
  • Knapp med glød i mørk effekt - ufarlig selvlysende materiale.
  • Anatomisk formet munnplate med flat knapp for å unngå trykkpunkter i utsatt og sideposisjon - ideell for å sovne
  • Tynn og smal spenehals reduserer press på kjeve og tenner
  • Flat suging del og glatt underside - for mer plass til naturlig sugebevegelse
  • Gjenbrukbar smokkeske, BPA-fri
  • 4 stk

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

NUK Smokk Night & Day Gr. 3 Silikonjente 2 x Sett med
NUK Smokk Night & Day Gr. 3 Silikonjente 2 x Sett med
134 kr