NUK Smokk Fri stil Størrelse 2 Silikon gutt 2 x Sett med 2

NUK Smokk Fri stil Størrelse 2 Silikon gutt 2 x Sett med 2


Variant:
  • NUK Smokk Fri stil Størrelse 2 Silikon gutt 2 x Sett med 2
  • NUK Smokk Fri stil Gr. 2 Silikonjente 2 x Sett med

Pris
159 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A306785

NUK Smokk Fri stil Størrelse 2 Silikon gutt 2 x Sett med 2
Denne teksten er automatisk oversatt.
Det er mange spennende opplevelser for den lille å oppdage hver dag. Smokken er en pålitelig venn som gir babyen din en trygghet og beroliger ham eller henne. Uansett om rare ansikter, rare lyder eller rare omgivelser har bekymret den lille, vil det kjente og instinktive sugingen på smokken raskt slappe av igjen. For å ytterligere optimalisere denne følelsesmessige faktoren, har NUK, oppfinneren av den kjevevennlige nissen, gjort den originale formen enda bedre.
Den er modellert på det kvinnelige brystet under amming, som passer perfekt i munnen når babyen suger på den. Det spesielle ved denne smokken: den er spesielt tynn og smal for å redusere trykket på tenner og kjeve. Den flate sugedelen og den glatte undersiden sørger for en behagelig munnfølelse og gir tungen god plass til den naturlige sugebevegelsen. NUK Soothers tilpasser seg perfekt til barnets gane og blir derfor akseptert spesielt raskt av babyer *. På denne måten sørger de for avslapping for babyer og foreldrene deres.

Anbefalt av eksperter: NUK Soothers beroliger bedre enn noen gang før.
Da vi er spesielt opptatt av den sunne helheten utvikling av babyen, vil vi at hver NUK-baby skal ha en smokk som er nær naturen og passer for kjeven. Takket være den videre utviklingen av den kjevevennlige NUK Original-formen i samsvar med de nyeste medisinske funnene, er NUK-lokkeren mer beroligende enn noen gang før, fordi den kjente formen betyr at til og med ammede babyer godtar denne lokk godt. Ammende mødre har bekreftet at NUK-smokken ikke forstyrrer amming *.
Så det gir avslapping og fred i en stund, selv for nybakte mødre. Dessuten forårsaker NUK-smokker ikke feiljustering av tenner og kjeve. Den smale, flate og tynne sugedelen sørger for dette. Det minimerer trykket på de små tennene og kjeven og etterlater tungen nok plass til den naturlige sugebevegelsen. En grunn til at NUK-nappere blir verdsatt og anbefalt av jordmødre, barneleger og kjeveortopeder. Testresultatene taler også tydelig til fordel for sutteren: 100% ** av de spurte kjeveortopedene bekrefter at NUK-nappene ikke forårsaker noen kjeve- eller tannjusteringer, 95% * av babyene godtar NUK-sutringen, 90% * av mødrene anbefaler det og 92% * av ammende mødre bekrefter at NUK-narkotika ikke svekker amming.

* Uavhengig markedsundersøkelse, 307 mødre Tyskland 2017
** Uavhengig markedsundersøkelse, 50 kjeveortopeder, 50 barneleger og 50 jordmødre Tyskland 2017.

For kjærligheten til bærekraft: NUK Soother med gjenbrukbar emballasje
Bærekraft er veldig viktig for oss. Vi ønsker å gi foreldrene muligheten til å bruke emballasjen etter utpakking i stedet for å kaste den. Hver NUK-smokk kommer nå i en solid, gjenbrukbar eske som holder smokken ren og beskytter den - en ideell løsning for å beskytte babyens favorittkamerat mot smuss og fuktighet, spesielt når du reiser.

NUK Free-stilen silikonmokk er spesielt skånsom mot barnets hud
NUK Free-smokk kan ikke bare overbevise med sine kjærlig designede motiver. Denne smokken er også spesielt skånsom mot babyens sarte hud takket være store ventilasjonsåpninger og mindre kontaktflate. Smokkens flate knapp har en integrert, diskret ring og er lett å gripe for selv de minste hender. Det klare silikonmaterialet er lett å rengjøre og er spesielt temperaturbestandig. Den er fri for skadelige stoffer, kokesikker, luktfri, gjennomsiktig og har en glatt overflate.

Alle NUK-smokker har NUK Air System. En ventil gjør at luften kan slippe ut fra den sugende delen. Dette holder den fin og myk og smidig og avlaster press på kjeven.

Produktdetaljer:
  • Skånsom mot huden - takket være store ventilasjonsåpninger og mindre kontakt område
  • Naturlig formet som mors bryst - den unike NUK-formen er modellert på mors bryst når du ammer
  • Tynn og smal spenehals reduserer press på kjeve og tenner
  • Flat sugedel og glatt underside - for mer plass til den naturlige sugebevegelsen
  • Gjenbrukbar smokkeske, BPA-fri
  • 4 stk

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

NUK Smokk Fri stil Størrelse 2 Silikon gutt 2 x Sett med 2
NUK Smokk Fri stil Størrelse 2 Silikon gutt 2 x Sett med 2
159 kr