NUK Pacifier Trendline Disney Winnie the Pooh 4 stk

NUK Pacifier Trendline Disney Winnie the Pooh 4 stk


Pris
134 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A299628

NUK Pacifier Trendline Disney Winnie the Pooh 4 stk
Denne teksten er automatisk oversatt.
" Winnie the Pooh og vennene hans i NUK-serien
Den blide Winnie the Pooh, den stadig populære bjørnen, pryder nå NUK-serien med hjertevarmende Design s. Ved siden av hans honningpotte, følger Tigger og Eeyore ham på hans spennende reise inn i NUK-produktverdenen. Med mot, nysgjerrighet og fremfor alt vennskap overvinner Winnie the Pooh og hans venner hvert spennende eventyr. Oppdag samlingen nå!

NUK Trendline silikonmokk: modellert på kvinnebrystet under amming
Dag etter dag har våre små mange spennende opplevelser å oppdage. Smokken er en pålitelig venn som gir babyen din en følelse av sikkerhet og beroliger ham eller henne. Uansett om rare ansikter, rare lyder eller rare omgivelser har bekymret den lille, vil den kjente og instinktive sugingen på nissen raskt slappe av ham igjen. For å ytterligere optimalisere denne følelsesmessige faktoren, har NUK, oppfinneren av den kjevevennlige nappen, gjort den originale formen enda bedre. Det er modellert på det kvinnelige brystet under amming, som passer perfekt i munnen når babyen suger på den. Det spesielle med denne smokken er at den er spesielt tynn og smal for å redusere trykket på tenner og kjeve. Den flate sugedelen og den glatte undersiden sørger for en behagelig munnfølelse og gir tungen god plass til den naturlige sugebevegelsen. NUK Soothers tilpasser seg perfekt til barnets gane og blir derfor akseptert spesielt raskt av babyer *. Så de sørger for avslapping for babyen din og for deg.

Anbefalt av eksperter: NUK Soothers beroliger bedre enn noen gang før
Da den sunne generelle utviklingen av babyen din er spesielt viktig for oss, vi vil at hver NUK-baby skal ha en napp som er nær naturen og passer for kjeven. Takket være den videre utviklingen av den kjevevennlige NUK Original-formen i henhold til de nyeste medisinske funnene, er NUK-smokken mer beroligende enn noen gang før, fordi den kjente formen betyr at selv ammede babyer godtar denne smokken godt. Ammende mødre har bekreftet at NUK-smokken ikke forstyrrer amming *. Dette betyr at selv nye mødre kan slappe av og hvile en stund.
I tillegg forårsaker NUK-smokker ikke feiljustering av tenner eller kjeve. Den smale, flate og tynne sugedelen sørger for dette. Det minimerer trykket på de små tennene og kjeven og etterlater tungen nok plass til den naturlige sugebevegelsen. En grunn til at NUK-nappere blir verdsatt og anbefalt av jordmødre, barneleger og kjeveortopeder.
Testresultatene taler også tydelig til fordel for smokken: For eksempel bekrefter 100% ** av de undersøkte kjeveortopedene at NUK-smokker ikke forårsaker eventuelle kjeve- eller tannjusteringer, 95% * av babyene godtar NUK-smokken, 90% * av mødrene anbefaler det og 92% * av ammende mødre bekrefter at NUK-smokken ikke forringer ammingen.

* Uavhengig markedsundersøkelse, 307 mødre, Tyskland 2017
** Uavhengig markedsundersøkelse, 50 kjeveortopeder, 50 barneleger og 50 jordmødre (representativt valgt), Tyskland 2017.

Av hensyn til bærekraft: NUK Soother med gjenbrukbar emballasje
Bærekraft er veldig viktig for oss. Vi ønsker å gi deg muligheten til å bruke emballasjen etter utpakking i stedet for å kaste den. Hver NUK-smokk kommer nå i en solid, gjenbrukbar eske som holder smokken ren og beskytter den - en ideell løsning for å beskytte babyens favorittkamerat mot smuss og fuktighet, spesielt når du reiser.

Den perfekte smokken for alle små Disney-fans: NUK Disney Winnie the Pooh Trendline Silikonmokk
Trendline-smokken fra NUK Disney ""Winnie the Pooh"" -samlingen kommer med vakre motiver av Disney-karakteren Winnie the Pooh og hans venner og vil glede enhver liten Disney-fan. Den anatomisk formede munnplaten med flat knapp unngår trykkpunkter i mage og sideposisjon, noe som gjør smokken ideell for å sovne. Det klare silikonmaterialet er lett å rengjøre og er spesielt temperaturbestandig. Den er fri for skadelige stoffer, kokesikker, luktfri, gjennomsiktig og har en jevn overflate.

Alle NUK-smokker har NUK Air System. En ventil gjør at luften kan slippe ut fra den sugende delen. Dette holder det pent og mykt og smidig og avlaster press på kjeven.

Produktdetaljer:
  • Anatomisk formet munnplate med flat knapp for å forhindre trykkpunkter i utsatt og sidestilling - ideell for å sovne
  • Tynn og smal spenehals - reduserer press på kjeve og tenner
  • Flat sugedel og glatt bunn - for mer plass til naturlig sugebevegelse
  • Gjenbrukbar smokkeske, BPA-fri, 4 stk.
  • Motiver i unik design
  • Alder: 0-6 mnd

"

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
62 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: NUK Pacifier Trendline Disney Winnie the Pooh 4 stk
5
69 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 63
 
4 stjerner
| 6
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

NUK Pacifier Trendline Disney Winnie the Pooh 4 stk
NUK Pacifier Trendline Disney Winnie the Pooh 4 stk
134 kr