NUK Pacifier For Nature 18-36 måneder, grønn i dobbel pakke
Bærekraftig

NUK Pacifier For Nature 18-36 måneder, grønn i dobbel pakke


Variant:
 • NUK Pacifier For Nature 18-36 måneder, beige i dobbelpakning
 • NUK Pacifier For Nature 18-36 måneder, grønn i dobbel pakke

Pris
111 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 4-7 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A328768

EAN: 4008600410560

NUK Pacifier For Nature 18-36 måneder, grønn i dobbel pakke
Denne teksten er automatisk oversatt.
NUK For Nature Soother, kjeveortopedisk form, laget av naturgummilateks, størrelse 3

Soother For Nature fra NUK er laget av 98 % naturlige råvarer, fordi naturlig lindrer best.
Den myke brystvorten er laget av ren naturgummi og de harde delene av smokken er laget av bærekraftig plast*. Naturgummi er en rent plantebasert råvare som er spesielt myk, varm og fleksibel. Dette gir babyen din trygghet.

Men når det kommer til bærekraft, stopper ikke NUK bare ved råvarer med smokken NUK For Nature. NUK går et skritt videre. For din fremtid og ditt barns, pakker NUK sine For Nature-smokker i 100 % FSC-sertifisert papir som du superenkelt kan resirkulere via papiravfall.
For å gjøre deres karbonavtrykk enda mindre, optimaliserer NUK hele produksjonen med grønn energi, fra råvarer til produksjon. Spørsmålet om klimavennlighet ligger NUKs hjerte spesielt nært, og derfor fortsetter de å jobbe daglig med å bli en enda mer naturlig og bærekraftig tiger.

Den originale NUK-formen er også inspirert av naturen: rund øverst og flat nederst. På denne måten klemmer NUK For Nature-smokken taket på babyens munn og gir plass til tungen. I tillegg er det akseptert av mange babyer, er ammevennlig og bidrar til å forhindre feiljusterte tenner og kjever.

Disse NUK-smokkene er laget av naturgummilateks og 100 % laget i Tyskland. Selvfølgelig er de BPA-frie og overholder den europeiske sikkerhetsstandarden EN1400. Les nøye advarslene og bruksanvisningen på innsiden. Smokker av lateks bør skiftes hver til annen måned, men senest når de begynner å feste seg.

Produktdetaljer:
 • Design : Grønn
 • Laget med mer enn 98 % naturlige råvarer
 • Laget av naturgummi og bærekraftig plast*.
 • Produsert på en ressursbesparende måte med grønn strøm, CO2-redusert og energieffektivt produsert
 • Original NUK Shape - inspirert av naturen, spesielt amming -vennlig
 • Hjelper med å forhindre feiljustering av tenner og kjever
 • BPA-fri
 • 100 % papiremballasje
 • Leveringsomfang: 2 x NUK For Nature smokker
 • Passer fra 18-36 måneder

*Denne plasten er et materiale som er 100 % sporbart til fornybare ressurser gjennom ISCC PLUS-sertifisert massebalanseprosess .

Sponset

product_detail_ad

Bærekraft

Bærekraftige materialer

Bærekraftige materialer inkluderer på den ene siden naturlige råvarer fra kontrollert dyrking av jord- og skogbruk eller kontrollert dyrehold, men også plast og fiber som er basert på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrollert dyrking bidrar til å bevare naturressursene og redusere den negative påvirkningen (f.eks. plantevernmidler) på miljøet. Biobasert plast har lavere andel fossile ressurser og lavere utslipp i produksjon enn konvensjonell plast. Det finnes også en rekke forseglinger som identifiserer produkter laget av bærekraftige materialer. Disse inkluderer for eksempel FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bærekraftig skogforvaltning, LENZING ECOVERO-merket, som produserer bærekraftig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelferd og bærekraftig bruk. av beiteområder garantert.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

NUK

NUK Babyutstyr: Vi Har Det Du Trenger

NUK har fulgt målet og hensikten med å forstå livet i generasjoner. Forstå hva babyer trenger. Forstå hva foreldre ønsker. Forstå hva vi kan lære av ekspertene, men også av naturen. Fordi forståelse er det første skrittet for å gjøre babyer glade og foreldre sterke. Slik skapes det høykvalitetsprodukter som gjør hverdagen enklere for foreldre og støtter barn i deres sunne utvikling helt fra starten. For det meste produsert i Tyskland, av høyeste kvalitet, for familier i mer enn 120 land rundt om i verden. Og akkurat som den første NUK-smokken for over 60 år siden, tilsvarer hver innovasjon den siste vitenskapelige utviklingen. Med ekspertise, forståelse, kvalitet og oppmerksomhet på detaljer, støtter NUK familier i deres daglige utfordringer.

Veiledning

Når fødselen av deres baby nærmer seg, og som forelder har enn mer en nok av tanker, gjøremål og følelser er i sving. Selvfølgelig er det mange ting å vurdere og fremfor alt gjøre i stand for barnets ankomst, og dette uten å bruke verdifull tid og energi i en jungel av informasjon, produkter og ikke minst nyskapte produkter. Vi ønsker å gjøre deg kjent med de viktigste kjøpene du kan gjøre tidlig i graviditeten, det er selvsagt fornuftig å kjøpe babyutstyr gradvis fremfor alt på engang. La oss informere og veilede deg om de viktigste kjøpene for et komplett sett med utstyr til deres baby.

Tilførsel & Ernærng

Babyflasker produsert av NUK, er utstyrt med patentert tåteflaskesmokk som er formet for å ligne på mors bryst, med dette i tankene blir det godt tatt imot av baby. Enhver mor vet at dette er et tileggg med stor verdi for å avlaste kroppen i perioder, et uunværlig produkt som mor ikke alltid kan velge bort. Vi kan ikke erstatte naturen og dets biologiske utforming i en kvinnes kropp, derimot kan vi ta moder natur som modell og utnytte, forbedre og bringe starten på verdifull sosial interaksjon mellom mor og barn, med utvikling som naturlig "bakside". Med varierte praktiske sugedeler, silikonformingen er innovativ for blandt annet glassflasker som i tillegg er lekkasjesikker, bruk utstyret i generasjoner og spar miljøet for plast produkter som må erstattes over tid. Vi må ikke glemme å nevne NUK flaskevarmer som kan bruks i kombinasjon med flasker og tåteflasker for oppvarming av melk eller andre drikkevarer, eller tilogmed mat.

Flasker & Kopper & Tilbehør

Drikkeflasker og kopper er nyttig når barnet går bra bryst til kopp. Fra en alder av 6 måneder etter at barnet har brukt tåteflasker kan man gå over til å trene på å drikke med flasker, kopper og sugekopper. Flasken og koppens utforminger er for å bistå dårlig finmotorikk hos barn i utvikling, læringsprossesen og utvikling av motorikk og ikke minst at barnet kan ukontrollert slå seg selv i ansiktet er viktig å ha i minnet. Men kun noen få deler er produktene enkle å rengjøre og klar til bruk atter engang, med dette kan du også benytte deg av NUK sin egen dampsterilisator - Som effektivt og skånsomt rengjør uten bruk av kjemiske løsninger eller såper.

Service & Bestikk

Fra bryst til flaske til første grøt også videre til hva resten av familien spiser - Det høres enkelt ut, men kan være en skikkelig utfordring for barnet ditt og deg. For å støtte og oppmuntre til de første uavhengige spiseforsøkene, anbefaller vi passende bestikk og servise. For å gjøre det lettere for barnet å lære å spise og drikke uavhengig, tilbyr NUK en rekke ergonomiske produkter med gjennomtenkte former og nyttige funksjoner. Med sugekopp i bunnen av deres matskåler, utforming av innside av skåler som enkeltgjør å ta opp mat fra skålen. NUK's lære og spisesett samler noen av disse kombinasjonene for barn fra 6mnd og oppover, og for å sikre at bestikket oppmuntres til bruk er det mange fine motiver og farger som vil matche spisebordet etter de første forsøk fra barnet å spise selv.

Pleie & Tilbehør

Fra potter til potte-trening, termometere til badetid og neglesaks for å slipe ned sylskarpe negler som årlig er med på å skape rift i mødres øyne. Babyens personlige pleie og hygiene kan være krevende og ikke minst ubehagelig for å få klipt negler, men med de riktige redskaper utgjør dette ikke noe annet en liten utfordring som snarlig vil føre til at deres tillit vil være stor nok til å klippe og ordne.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: NUK Pacifier For Nature 18-36 måneder, grønn i dobbel pakke
4
6 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 4
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

NUK Pacifier For Nature 18-36 måneder, grønn i dobbel pakke
NUK Pacifier For Nature 18-36 måneder, grønn i dobbel pakke
111 kr