Ekstra rabatt: leker!⚽🎯
Ekstra rabatt: leker! ⚽🎯
Bare i dag:
12% app | 10% på nett
00
tim
00
min
00
sek
Velg rabattkodei
NUK Fresh Foods Set
Pris
434 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A136599

EAN: 4008600217817

NUK Fresh Foods Set
Denne teksten er automatisk oversatt.
"NUK Fresh Foods-produktene gjør tilberedning, porsjonering og lagring av hjemmelaget måltider i barnevennlige porsjoner raskt og ukomplisert! De gjennomtenkte hjelperne til familiekjøkkenet er ideelle for foreldre som ønsker å tilby barna et så friskt og variert kosthold som mulig etter amming. Alle Fresh Foods-produkter er laget av høy kvalitet, BPA-fri plast.

Dette settet inneholder:
- 1x Fresh Foods NUK-pureesett, skål og rammer, for puring grønnsaker eller frukt, ideell for å være på farten. - 1x Fresh Foods NUK isbeger, 4 kopper til frysing av frukt eller yoghurt, kan brukes enkeltvis. - 1x Fresh Foods NUK fryser, til frysing av babymat, ni porsjoner 60 ml hver, individuelt tine opp

1x Fresh Foods NUK friskhetsbeholder, for lagring av babymat, stabelbar og plassbesparende, i 3 størrelser. - - Gratis: 2x NUK Easy Learning fôringsskjeer, avrundede kanter, ekstra lang antisklihåndtak

NUK Fresh Foods pureesett, skål og rammer, for purering av grønnsaker eller frukt, ideell for når du er på farten, gratis BPA
NUK Fresh Foods pureesett passer perfekt til ukomplisert tilberedning av grøt fra myk frukt eller kokte grønnsaker. Settet inkluderer en skål med sklisikre håndtak og en sklisikker bunn for et sikkert grep og en rammer. De fine sporene inni nøklene gjør at ingrediensene raskt og enkelt kan forvandles til grøt - selv når det er tid for en sunn matbit mens du er på farten!
NUK Fresh Foods pureesett: 1,2,3 - lag grøt av frukt!

NUK Fresh Foods isformer, 4 former for frysing av frukt eller yoghurt, kan brukes enkeltvis, BPA-fri
Barn elsker små godbiter! Og mødre elsker det når de kan tilby de små en liten forfriskning innimellom. NUK Fresh Foods iskopper er ideelle for dette. De kan enkelt fylles med fruktjuice, purret frukt eller yoghurt, lukkes og legges i fryseren. På kort tid produseres en til fire små porsjoner iskrem, perfekt som en sunn matbit for små barn. Iskremen har en ekstra stor fordypning slik at selv små barnehender har et fast grep om isen.
NUK Fresh Foods Ice Mold: sunn snacking for seg imellom!

Fryseformen NUK Fresh Foods, til frysing av babymat, ni porsjoner à 60ml, individuelt tine, BPA-fri - NUK Fresh Foods fryseform er en innovativ form for frysing friskt tilberedt babymat. Den er delt inn i ni små porsjonsbeholdere, som hver holder 60 ml - en ideell porsjonsstørrelse for små barn. Grøten fylles ganske enkelt i beholderne, lukkes med det ferskvare lokket og legges i fryseren. Takket være det fleksible TPE-materialet kan delene fjernes individuelt etter behov og varmes opp når det er tid for neste sunne måltid!
NUK Fresh Foods Fryser: En praktisk og moderne nyttig hjelper til familiekjøkken.

NUK Fresh Foods ferskvarebeholder, til lagring av babymat, stabelbar og plassbesparende, i 3 størrelser, BPA gratis - NUK Fresh Foods ferske matbeholdere er ideelle for å fylle inn hjemmelaget grøt umiddelbart etter tilberedning, oppbevare den i kjøleskapet eller til og med fryse den. Beholderne kan stables oppå hverandre og er derfor spesielt plassbesparende. Friskhetsbeholderne har en rund form og fås i størrelsene 65ml, 75ml og 85ml. Hver pakke inneholder to containere i hver størrelse. Så du har alltid et ferskt måltid klart til barnet ditt!
NUK Fresh Foods Fresh Food Containers: Slik blir fersk babymat stuvet bort raskt og enkelt!

NUK Easy Learning fôringsskje, avrundede kanter, ekstra langt antisklihåndtak, 2 stykker, BPA-fri
De små blir mer og mer nysgjerrige og smidige. Ikke rart at behovet for næringsstoffer nå også øker. Dette skjer vanligvis mellom 5. og 7. måned i livet. Så er det på tide å mate den første grøten. Med litt tålmodighet og de riktige ""ingrediensene"" blir overgangen fra bryst eller flaske til den første skjeve grøten et avslappet steg inn i en ny livsfase. I løpet av akklimatiseringsfasen er det best å mate med en silikonskje, f.eks. NUK Easy Learning Soft fôringsskje, for å lette overgangen fra suging til skje. NUK Easy Learning fôringsskje er ideell for avanserte spiser. Med sin form som passer for barnas munn og avrundede kanter, gir den optimal sikkerhet. Takket være det ergonomisk sklisikre håndtaket mister du ikke grepet når du mater. NUK Easy Learning fôringsskje er ideell for babyer fra 6 måneder og eldre. Alle delene av NUK Easy Learning-programmet passer sammen og kan suppleres for å matche ditt barns økende evner.
For gradvis læring:
NUK Easy Learning-fôringsskje - dette gjør at du kan spise barn."

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

NUK Fresh Foods Set
434 kr