NUK Babyphone Eco Control Video Display 550VD
Pris
2530 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A246011

EAN: 4008600254836

NUK Babyphone Eco Control Video Display 550VD
Denne teksten er automatisk oversatt.
"brukerhåndbok


For pålitelig søvnovervåkning: Digital es babymonitor med 2in1-funksjon
Vil du bruke tiden da din lille elskling har kastet seg inn i drømmenes rike etter en spennende dag full av nye inntrykk og fremdeles være sikker at babyen din sover fredelig? Selv om du ikke er i rommet, er en babymonitor en ukomplisert løsning å til enhver tid vite om avkommet ditt sover godt og forsiktig. Vår premium NUK Eco Control Video Display 550VD babymonitor tilbyr sikkerhet, pålitelighet og trygghet for foreldre.

Den digitale e Babytelefonen er utstyrt med 2in1-funksjonen. Du kan bruke babymonitoren enten til bilde- og lydoverføring eller bare for lydovervåking uten bilde. Hvis du for eksempel verdsetter en lang levetid, eller hvis avkommet er gammelt nok til å sove uten videoovervåking, kan du ganske enkelt deaktivere kameraet. Enheten overfører da bare lyder om natten og sparer ekstra energi. Hvis du bruker babymonitoren din til videoovervåking, gjør zoom og automatisk nattsyn det enkelt å se selv i mørket.

Digital es Babyphone med Eco-Mode: fri for høyfrekvent stråling
Den digitale e Babyphone NUK har en innebygd Eco Mode som reduserer stråling i barnehagen mens din baby sover. Hvis Eco-modus er aktivert, er barnehagen 100% fri for høyfrekvent stråling og babyen blir ikke utsatt for noe unødvendig elektrosmog. I tillegg kontrollerer babymonitorens Full Control Eco-funksjon forbindelsen mellom de to enhetene og informerer deg pålitelig om den lille drømmen gråter eller tilkoblingen har blitt avbrutt eller rekkevidden overskredet. Så du kan se søvnen til den lille skatten din rolig og med god samvittighet.

For et avslappet sovne ritual: babymonitor med vuggesanger, naturlyder og temperaturregulering
Hvis den lille elskingen din ikke sovner godt, de fire forskjellige vuggesangene eller beroligende naturlige lyder fra den digitale babymonitoren kan berolige babyen din og ta ham forsiktig til drømmelandet. Du kan velge melodier og lyder individuelt via foreldreenheten. De kan også spilles i en loop eller tilfeldig rekkefølge, avhengig av babyens behov. En egen tidtaker sørger for at vuggesangene slås av automatisk etter ønsket tid.

Du kan justere det optimale volumet komfortabelt og i henhold til dine behov på babyenheten. Takket være den klare intercomfunksjonen, kan du også roe den lille skatten på avstand. Det myke nattlyset på babyenheten kan slås av og på manuelt eller automatisk slås av med en timer. Temperaturen er også en avgjørende faktor for en behagelig og avslappende søvn av babyen din. Den valgfrie temperaturkontrollen til babymonitoren viser kontinuerlig romtemperaturen og varsler deg når temperaturen overstiger eller faller under grenseverdiene. Selvfølgelig kan du også deaktivere denne funksjonen.

Pålitelig tilkobling takket være FHSS-teknologi og opptil 32 tappesikre kanaler
Takket være digital e FHSS-teknologi gir NUK Eco Control Video Display 550VD babymonitor deg pålitelig, klar og interferensfri signaloverføring slik at du ikke går glipp av selv den roligste lyden. For økt sikkerhet, opptil 32 av dine egne tappesikre kanaler med automatisk kanalsøk - så bare du hører når din lille drømmer gråter eller rastløs. Hold NUK fleksibel med den digitale babymonitoren: takket være en rekkevidde på opptil 250 m og den trådløse betjeningen av den bærbare foreldreenheten, kan du gjøre dine daglige gjøremål, lese en bok komfortabelt eller nyte avslappende timer sammen. Med fôringsuret er du alltid forberedt på tid til måltidene til den lille skatten. De oppladbare LiPo-batteriene har en maksimal batterilevetid på opptil 8 timer. Lav følsomhet og lite volum, så vel som skjermen er av, kan øke batteriets levetid. Om nødvendig kan babyenheten også enkelt monteres på veggen.

Babymonitorer av NUK: For en trygg følelse når du overvåker babyens søvn
Støynivåvisningen med 5 lysdioder er spesielt egnet til å visualisere lydene på barnerommet. Denne funksjonen er spesielt nyttig hvis du har satt volumet til foreldreenheten til et veldig lavt nivå eller dempet den. Jo flere lysdioder som er synlige, desto høyere gråter babyen. Overføringsfølsomheten kan stilles inn individuelt. Hvis følsomheten er satt lav, reagerer babyenheten bare på veldig høye lyder. Hvis støyfølsomheten er satt høyt, overføres også roligere lyder som ""babling"". Det er fire nivåer der overføringsfølsomheten kan justeres. I hver av disse innstillingene aktiveres Eco Mode automatisk når babyen sovner. Overføringsfølsomheten kan også deaktiveres slik at en kontinuerlig overføring av alle lyder finner sted. I dette tilfellet (trinn 5) er Eco-modus imidlertid også deaktivert. Som et alternativ kan vibrasjonsalarmen også slås på for alltid å bli informert om mulige hendelser på barnerommet.

Produktdetaljer:
 • 100% fri for høyfrekvent stråling i Eco-modus
 • Full Eco-kontroll: Tilkobling og rekkevidde kontroll også i Eco-Mode
 • 2in1: Kan brukes til videoovervåking eller bare som lydoverføringsenhet
 • Opptil 4 kameraer kan legges til, inkludert alternativ for patruljemodus
 • Kamera med zoom og automatisk nattsyn
 • Skjerm med energisparemodus og lysstyrkejustering
 • 4 NUK-vuggesanger og naturlyder inkl. timer, sløyfe eller blanding
 • Mykt nattlys med timerfunksjon, romtemperaturregulering med alarmfunksjon i tilfelle under- eller overløp, valgfri vibrasjonsalarm, matetimer, valgfri veggmontering
 • Advarsel om lavt batteri og overstyring av rekkevidde, opptil 8 timers driftstid
 • Fjern intercomfunksjon
 • Pålitelig signaloverføring gjennom digital e FHSS-teknologi
 • Opptil 32 egne, trykkfast kanaler med automatisk kanalsøk
 • Justerbar støyfølsomhet, visning av optisk støynivå
 • Kontinuerlig drift mulig uten Eco-Mode
 • Trådløs drift av den bærbare overordnede enhet gjennom oppladbare LiPo-batterier, babyenhet kan bare brukes med nettadapter
 • Rekkevidde opptil 250 m
Inkludert i levering:
 • 1 babyenhet (sender)
 • 1 bærbar foreldreenhet (mottaker)
 • 2 nettadapter
 • 1 oppladbart batteri
 • 2 skruer for å feste babyenheten til veggen
"

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: NUK Babyphone Eco Control Video Display 550VD
4.5
24 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 16
 
4 stjerner
| 6
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

NUK Babyphone Eco Control Video Display 550VD
NUK Babyphone Eco Control Video Display 550VD
2530 kr