NUK Action Cup, Color Change, rosa
Variant:
  • NUK Action Cup, fargeskifte, grønn
  • NUK Action Cup, Color Change, rosa

Pris
198 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A311373

EAN: 4008600387220

NUK Action Cup, Color Change, rosa
Denne teksten er automatisk oversatt.
Dette er gøy! Endelig er det noe som gjør drikkevann morsomt. NUK Action Cup med kameleoneffekt vil glede barnet ditt fordi motivet på koppen skifter farge.
Vanskelig å tro! Så barnet ditt vil like å drikke mer og strekke seg etter koppen igjen og igjen. Enda mer utrolig! De temperaturfølsomme områdene på overflaten av NUK Action Cup med kameleoneffekt reagerer på varme. Bare ved å holde og gni med sine varme hender, kan barnet endre fargene på designet. Ved å gjøre drikking til en lekende opplevelse forbedres barns drikkeadferd på en veldig naturlig og lykkelig måte.

NUK-koppene med kameleoneffekt er selvfølgelig også lekkasjesikre og har mange andre praktiske tillegg, avhengig av hvilken kopp. du velger. Du finner kameleoneffekten på en hel rekke NUK-kopper. Passer for barn 12 måneder og eldre, opp til aldersgruppen 24+.

Lære å drikke i aksjon
NUK Action Cup er perfekt for babyer og småbarn hvis trang til å bevege seg og handlingsradien vokser for hver dag som går. Det fleksible og eksepsjonelt myke sugerøret tar del i enhver aktivitet. Det gjør det lett å drikke og er spesielt skånsomt for smak og tannkjøtt. For transport forsvinner halmen i lokket med en vri. Så det kan verken lekke eller bli skittent.

Fleksibelt og trygt i alle situasjoner
Koppen er laget av et høykvalitets og robust materiale, 100% BPA-fritt og trykt med søte motiver. Den består av ekstra få enkeltdeler som kan demonteres og monteres på kort tid. Alle delene er enkle og effektive å rengjøre.

Riktig kopp for hvert trinn i utviklingen
Å lære å drikke uavhengig er et av de viktigste trinnene i babyens utvikling og er en skikkelig utfordring når det gjelder tålmodighet og dyktighet. Dette er grunnen til at NUK har utviklet NUK Evolution Cups - drikkekopper med forskjellige drikkerutstyr som vokser sammen med barnet ditt. Takket være de mange mulige kombinasjonene tilbyr dette utvalget av kopper den riktige koppen for hvert utviklingsstadium.
Hvert vedlegg er designet for å passe til et annet læringsstadium og kan enkelt byttes ut når babyens ferdigheter øker. På denne måten får barnet alltid den oppmuntringen de trenger den gangen, og fortsetter å lære å drikke moro.

Produktdetaljer:
  • Interaktiv koppdesign - skifter farge med varm væske eller skånsom gnidning
  • Myk sugerør, spesielt skånsom mot ganen og tannkjøttet, egnet for barn fra 12 måneder og oppover
  • Vri lukking beskytter sugerør på vei
  • Cup laget av robust materiale (PP)
  • Kompatibel med NUK Evolution cup-serien
  • Lekkasjesikker
  • Fyllingskapasitet: 230ml
  • BPA-fri

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
107 kr
(214 kr / 1l)

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

NUK

NUK Babyutstyr: Vi Har Det Du Trenger

NUK har fulgt målet og hensikten med å forstå livet i generasjoner. Forstå hva babyer trenger. Forstå hva foreldre ønsker. Forstå hva vi kan lære av ekspertene, men også av naturen. Fordi forståelse er det første skrittet for å gjøre babyer glade og foreldre sterke. Slik skapes det høykvalitetsprodukter som gjør hverdagen enklere for foreldre og støtter barn i deres sunne utvikling helt fra starten. For det meste produsert i Tyskland, av høyeste kvalitet, for familier i mer enn 120 land rundt om i verden. Og akkurat som den første NUK-smokken for over 60 år siden, tilsvarer hver innovasjon den siste vitenskapelige utviklingen. Med ekspertise, forståelse, kvalitet og oppmerksomhet på detaljer, støtter NUK familier i deres daglige utfordringer.

Veiledning

Når fødselen av deres baby nærmer seg, og som forelder har enn mer en nok av tanker, gjøremål og følelser er i sving. Selvfølgelig er det mange ting å vurdere og fremfor alt gjøre i stand for barnets ankomst, og dette uten å bruke verdifull tid og energi i en jungel av informasjon, produkter og ikke minst nyskapte produkter. Vi ønsker å gjøre deg kjent med de viktigste kjøpene du kan gjøre tidlig i graviditeten, det er selvsagt fornuftig å kjøpe babyutstyr gradvis fremfor alt på engang. La oss informere og veilede deg om de viktigste kjøpene for et komplett sett med utstyr til deres baby.

Tilførsel & Ernærng

Babyflasker produsert av NUK, er utstyrt med patentert tåteflaskesmokk som er formet for å ligne på mors bryst, med dette i tankene blir det godt tatt imot av baby. Enhver mor vet at dette er et tileggg med stor verdi for å avlaste kroppen i perioder, et uunværlig produkt som mor ikke alltid kan velge bort. Vi kan ikke erstatte naturen og dets biologiske utforming i en kvinnes kropp, derimot kan vi ta moder natur som modell og utnytte, forbedre og bringe starten på verdifull sosial interaksjon mellom mor og barn, med utvikling som naturlig "bakside". Med varierte praktiske sugedeler, silikonformingen er innovativ for blandt annet glassflasker som i tillegg er lekkasjesikker, bruk utstyret i generasjoner og spar miljøet for plast produkter som må erstattes over tid. Vi må ikke glemme å nevne NUK flaskevarmer som kan bruks i kombinasjon med flasker og tåteflasker for oppvarming av melk eller andre drikkevarer, eller tilogmed mat.

Flasker & Kopper & Tilbehør

Drikkeflasker og kopper er nyttig når barnet går bra bryst til kopp. Fra en alder av 6 måneder etter at barnet har brukt tåteflasker kan man gå over til å trene på å drikke med flasker, kopper og sugekopper. Flasken og koppens utforminger er for å bistå dårlig finmotorikk hos barn i utvikling, læringsprossesen og utvikling av motorikk og ikke minst at barnet kan ukontrollert slå seg selv i ansiktet er viktig å ha i minnet. Men kun noen få deler er produktene enkle å rengjøre og klar til bruk atter engang, med dette kan du også benytte deg av NUK sin egen dampsterilisator - Som effektivt og skånsomt rengjør uten bruk av kjemiske løsninger eller såper.

Service & Bestikk

Fra bryst til flaske til første grøt også videre til hva resten av familien spiser - Det høres enkelt ut, men kan være en skikkelig utfordring for barnet ditt og deg. For å støtte og oppmuntre til de første uavhengige spiseforsøkene, anbefaller vi passende bestikk og servise. For å gjøre det lettere for barnet å lære å spise og drikke uavhengig, tilbyr NUK en rekke ergonomiske produkter med gjennomtenkte former og nyttige funksjoner. Med sugekopp i bunnen av deres matskåler, utforming av innside av skåler som enkeltgjør å ta opp mat fra skålen. NUK's lære og spisesett samler noen av disse kombinasjonene for barn fra 6mnd og oppover, og for å sikre at bestikket oppmuntres til bruk er det mange fine motiver og farger som vil matche spisebordet etter de første forsøk fra barnet å spise selv.

Pleie & Tilbehør

Fra potter til potte-trening, termometere til badetid og neglesaks for å slipe ned sylskarpe negler som årlig er med på å skape rift i mødres øyne. Babyens personlige pleie og hygiene kan være krevende og ikke minst ubehagelig for å få klipt negler, men med de riktige redskaper utgjør dette ikke noe annet en liten utfordring som snarlig vil føre til at deres tillit vil være stor nok til å klippe og ordne.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: NUK Action Cup, Color Change, rosa
4.5
33 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 24
 
4 stjerner
| 5
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

NUK Action Cup, Color Change, rosa
NUK Action Cup, Color Change, rosa
198 kr