nosiboo Pro Nasal aspirator rosa - elektrisk

nosiboo Pro Nasal aspirator rosa - elektrisk


Variant:
 • nosiboo Pro Nasal aspirator rosa - elektrisk
 • nosiboo Pro Nasal aspirator blå, elektrisk
 • nosiboo Pro Nasal aspirator grønn, elektrisk

Pris
1600 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 4-7 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A177689

EAN: 5999885976010

nosiboo Pro Nasal aspirator rosa - elektrisk
Bruksanvisning Nasal aspirator Pro

nosiboo - den nye generasjonen av Nasal aspirator Den barnevennlige elektriske neseaspiratoren hjelper med å få frigjort luftveiene i små tette neser. Nosiboo Pro er et kvalitetsprodukt av medisinsk standard som kan hjelpe med å få sugd utneseslim fra babyens nese raskt og effektivt. På grunn av det fleksible hodet på den patenterte Colibri, får man raskt og effektivt sugd ut blokkeringer uten å irritere skjøre slimhinner.

Nosiboo Pro er utviklet ved hjelp av øre-, nese- halsspesialister. I produktutviklingsfasen jobbet vi nært med øre-, nese- halsspesialister for å utvikle en neseaspirator som også hensyntar medisinske faktorer.

Aspiratoren har dessuten en barnevennlig design. Små barn skjønner ikke alltid at foreldre kun ønsker det beste for deres barn når det må sugesnneseslim ut av nesen deres. Det barnevennlige designet til Nosiboo Pro gir en distraksjon for barnet når utsuging skjer. Nosiboo Pro er helt BPA-fritt. Nosiboo bryr seg! Det er årsaken til at vi kun bruker materialer i produktet som ikke er skadelige for mennesker. Vi har sikret dette gjennom grundige tester. Produktet er lett å rense. Våre ingeniører jobbet hardt for å utvikle et produkt som kan gjøre mødres og babyers liv lettere. Det er hovedtanken bak hvordan hodet på Colibri ble utviklet. Det er den eneste delen av produktet som trenger å bli renset etter bruk. Det kan lett demonteres og vaskes bare under rennende vann.

Produktbeskrivelse:
Nosiboo Pro - den prisbelønte neseaspirator.

En tett nese for et lite barn kan oppleves traumatisk for hele familien, spesielt på natten. Dette gav opphav til en rodeokonkurranse. Ved å bruke Nosiboo kan du hjelpe barnet med å puste lettere. Den hjelper dere begge til å komme tilbake til normal rutine. Hver baby og forkjølelse er ulik. Det er årsaken til at vi har gitt Nosiboo Pro en kontrollknapp.

På den måten kan du justere sugekraften basert på alder og stivhet av neseslimsom skal suges ut. Uansett, sikkerhet kommer først!

Maksimal sugekraft er satt av øre-, nese- halsspesialister for å grantere at ingen skade kan skje ved bruk av produktet. Nosiboo Pro har mottatt PTPA Seal of Approval i 2017.

PTPA Media består av Nord-Amerikas største frivillige foreldregruppe som tester ut produkter. Med over 70 000 foreldre som tester og 22 000 som har gitt ’The Most Trusted Seal’ som karakter tilbake på produktet, så er produktet ansett som meget tilfredsstillende blandt foreldre. Nosiboo ble offisielt invitert til German Design Awards i 2016. Produktet Nosiboo Pro ble nominert og mottok pris fra German Design Council for det funksjonelle og unike designet sitt. Nosiboo Pro vant en av verdens mest prestisjefulle produktpriser; Red Dot Design Award i kategorien medisinsk utstyr. Sikkerhet går foran alt! Produktet ble utviklet i samarbeid med Hals-Nese-Øre-leger.

Produktdetaljer:
 • Farge: rosa
 • Mål: Lengde x Bredde x Høyde: 18 cm x 18 cm x 18 cm
 • Vekt: 1,7 kg
 • Barnevennlig
 • Sugekraften kan innstilles
 • Sugekraft: Sugekraft : min. 0,04 bar til max. 0,08 bar
 • Enkel å håndtere
 • Fri for BPA
 • Utviklet i samarbeid med hals-nese-øre-leger
 • Lett å rengjøre

Tilbehør

Pris
227 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser - nosiboo Pro Nasal aspirator rosa - elektrisk
Gjennomsnittlig produkt vurdering:
1 Vurdering
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHva er eKomi?
 • 100% uavhengig
 • Helt gjennomsiktig
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Våre Toppselgere

nosiboo Pro Nasal aspirator rosa - elektrisk
1600 kr