NICI My First NICI koseklutugle 39247

NICI My First NICI koseklutugle 39247


  • NICI My First NICI koseklut bjørn 39244
  • NICI My First NICI koseklut frosk 39240
  • NICI My First NICI koseklutmus 39248
  • NICI My First NICI koseklut ape 39242

Pris
76 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-5 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A173008

NICI My First NICI koseklutugle 39247
Denne teksten er automatisk oversatt.
Denne morsomme kosekluten ser ut som My First NICI Owl Olof.

Olofs mage og hele ryggen er laget av myk beige NICI plysj i topp kvalitet. Brystet hans er rødt med fargerike prikker, noe som gir Schnuffeltuch et spesielt muntert utseende. Olofs venstre fot og innsiden av ørene er turkis, høyre fot er gul. De mange fargene oppfordrer babyen til å oppdage kosekluten i utstrakt grad og trene synet lekent. Olofs brune ansikt har store beige øyne med en næret svart elev og et stort gult plysjebebb. Duken måler ca. 25 x 25 cm og er også den perfekte størrelsen for nyfødte.

A My First NICI koseklut er en flott følgesvenn for babyer og småbarn. For de små spiller snusduken ofte en viktig rolle frem til førskolealder, fordi den går gjennom tykt og tynt med eieren. Det trøster fordi det er så koset mykt og lukter så kjent og det er alltid bare et håndtak unna. Det kosete vevet er laget av den beste kosete NICI-plysj og gjennomgår strenge kvalitetskontroller. Vaskesykluser i vaskemaskinen plasserer dem uten problemer. Dermed forblir de kosete vevene i lang tid. De er ikke bare en flott gaveide for fødsler, barnedåp eller første bursdager, men også en flott suvenir for ditt første babybesøk.

    Detaljer:
  • Mål: ca. 25 x 25 cm
  • Materiale: plysj
Se på trinnet ditt!
Vedlikeholdsråd: vaskbar ved 30 ° C (forsiktig), ikke gjør det blekemiddel, ikke tørketrommel, ikke strykejern, ikke tørrrens.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

NICI My First NICI koseklutugle 39247
76 kr
Toppmerker