12% via appen | 10% via nettet
12% via appen | 10% via nettet
spar EKSTRA på:
BILSTOLER 🚗
00
Std.
00
Min.
00
Sek.
Velg rabatt
MAXI COSI Liggedel Jade Essential Graphite
Variant:
  • MAXI COSI Jade barnevognfeste Essential Black
  • MAXI COSI Liggedel Jade Essential Graphite

Pris
2999 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A283696

EAN: 3220660317646

MAXI COSI Liggedel Jade Essential Graphite
"Maxi-Cosi Jade i kombinasjon med 3wayFix-basen er testvinner på Stiftung Warentest (utgave 06/2019). Med karakteren VELDIG GODE (1,5) er den en av de beste i kategorien ""i-størrelse: opp til 105 cm høyde"".

Maxi-Cosi Jade er det første vogntilbehøret som er godkjent i henhold til sikkerhetsforskrifter R129 som lar babyer reise i bilen. Takket være den praktiske Slide & Go-installasjonen på 3wayFix-basestasjonen, er det veldig enkelt å feste på baksetet på bilen med en sikker ISOFIX-forankring. Så babyer kan ta seg en lur i den komfortable liggedelen trygt og uten avbrudd over lang tid eller i korte daglige avstander. Den moderne designen og de elegante detaljene i skinnutseende gjør Jade i kombinasjon med noen av våre Maxi-Cosi-rammer til en stilig barnevogn.

produktdetaljer:
  • Det første barnevognfestet som er godkjent i henhold til R129 sikkerhetsforskrifter, er godt forankret i bilen takket være ISOFIX-basestasjonen, en visuell og akustisk skjerm bekrefter det sikre feste
  • Lett å montere i bilen takket være den unike tigeren Skyv & Gå installasjon på 3wayFix basestasjon samt enkel montering på ethvert barnevogn Maxi-Cosi chassis
  • Babyen sover i den mest passende posisjonen i bilen eller barnevognen selv når du er på farten, uten foreldre å måtte vekke det når det endrer seg. Samtidig ligger det fantastisk behagelig på den myke berøringssetereduksjonen
  • En løsning fra fødselen til ca. 4 år i kombinasjon med 3wayFix Basis-stasjonen, Pebble Plus og Pearl Pro i-Size

Tekniske detaljer:
  • Mål (lengde) x bredde x høyde): 80,5 x 47,5 x 58 cm
  • Vekt: 6,05 kg

Matchende basestasjon no:
  • Kun kompatibel med basestasjonen Maxi Cosi 3wayFix
"

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Merke

Maxi Cosi

Sikkerhet med Maxi Cosi barneseter

Barnas sikkerhet er veldig viktig for Maxi Cosi. Det er derfor selskapet utvikler høykvalitets, komfortable og sikre barneseter som overgår selv de strengeste europeiske forskrifter. Enten det er en nyfødt, baby, smårolling eller skolebarn: Maxi Cosi tilbyr riktig bilbarnestol for hvert barn. Maxi Cosi barneseter er tilgjengelig fra barnesete gruppe 0 til barnesete gruppe 3. Maxi Cosi barneseter Pebble eller Cabriofix passer for barn fra 0-13 kg. Hvis barnet er for stort for et barnesete, kan Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi brukes opp til en vekt på 36 kg.

Maxi Cosi - dette merket garanterer kvalitet!

Merket Maxi Cosi kommer opprinnelig fra Holland, men ble kjøpt av det kanadiske selskapet Dorel Inc. i 1994 og har utvidet produktspekteret betydelig. I dag opererer Maxi Cosi-selskapet over hele verden og er en av de ledende produsentene av barnevogner, bilseter og bæreseler.

Maxi Cosi barnesete

Det settes også nye standarder for barnesetet Maxi Cosi. I dette barnesetet kan din lille sitte i bilen med trygghet. Med et Maxi Cosi barnesete overskrides vanligvis lovkravene, og sikkerheten er øverste prioritet for produsenten. Merk at du alltid velger barnesete basert på vekten til barnet. Det finnes ulike modeller som er tilpasset alder og vekt. Du finner garantert det du leter etter også når det kommer til design. Maxi Cosi barneseter finnes i alle farger og har vanligvis de minstes favorittmotiv. Foreldre over hele verden stoler på Maxi Cosi-produkter fordi de er utviklet av eksperter, testes og sjekkes kontinuerlig for sikkerhet. Så de små kan utforske verden uten fare og føle seg veldig komfortable.

Maxi-Cosi barnevogn

Maxi Cosi barnevogner er absolutt trygge og komfortable. Maxi Cosi har utviklet en produktserie som har akkurat det rette for ethvert behov. Med en Maxi Cosi-vogn er du alltid godt utstyrt, uansett om du bare vil på shopping eller om Maxi Cosi-vognen er din følgesvenn på skogsstier. Du vil alltid finne den riktige modellen og du kan være sikker på at denne merkevognen er godt laget og selvfølgelig består av utvalgte materialer av høy kvalitet.

Dykk inn i Maxi Cosi-verdenen med oss og oppdag det mangfoldige utvalget.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: MAXI COSI Liggedel Jade Essential Graphite
4.5
79 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 62
 
4 stjerner
| 13
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

MAXI COSI Liggedel Jade Essential Graphite
MAXI COSI Liggedel Jade Essential Graphite
2999 kr