Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

MAXI COSI Basestasjon FamilyFix
For øyeblikket utsolgt
Pris
2309 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A294666

EAN: 8712930166207

MAXI COSI Basestasjon FamilyFix
Denne teksten er automatisk oversatt.
40 -105 cm (fra fødselen til ca. 4 år)

MAXI COSI FamilyFix 2 er en bilstolbase som gir barnet ditt en moderne sikkerhetsfunksjon .
Denne ISOFIX-basen er i samsvar med den nyeste europeiske sikkerhetsstandarden i-Size og lar barnet ditt sykle med deg fra fødselen til de er i løpet av fire år.

FamilyFix 2 tilbyr deg en problemfri installasjon. Det er helt enkelt å feste basen din til ISOFIX-forankringene på bilen din og plassere bilstolen med et klikk. Den visuelle tilbakemeldingen på basen bekrefter en sikker installasjon, og du kan starte med en gang!
Siden MAXI COSI-basestasjonen er gyldig for både spedbarnsbærere og bilstoler, kan du bruke FamilyFix 2 fra fødselen og opp til 4 år.
Med denne slitesterke basen kan du bruke barnesetet i både bakover og fremover!

MAXI COSI FamilyFix 2 i-Size basestasjon er ideell for babyen MAXI COSI bilstoler Rock, Tinca, Pebble Pro i-Size, samt bilsetene Pearl Smart og Pearl Pro 2 i-Size.

produktdetaljer:
  • Oppfyller den nyeste europeiske sikkerhetsstandarden i-Size
  • Kan brukes opptil 4 år
  • Montering med ISOFIX-givere
  • Den visuelle tilbakemeldingen bekrefter den sikre installasjonen
  • Kan brukes i både fremover og bakover
  • Kompatibel med babybilen seter MAXI COSI Rock, Tinca, Pebble Pro i-Size
  • Kompatibel med MAXI COSI Pearl Smart og Pearl Pro 2 bilstoler i-Size
Tekniske detaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 68 x 38 x 37,5 cm
  • Vekt: 6,3 kg

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

Maxi Cosi

Sikkerhet med Maxi Cosi barneseter

Barnas sikkerhet er veldig viktig for Maxi Cosi. Det er derfor selskapet utvikler høykvalitets, komfortable og sikre barneseter som overgår selv de strengeste europeiske forskrifter. Enten det er en nyfødt, baby, smårolling eller skolebarn: Maxi Cosi tilbyr riktig bilbarnestol for hvert barn. Maxi Cosi barneseter er tilgjengelig fra barnesete gruppe 0 til barnesete gruppe 3. Maxi Cosi barneseter Pebble eller Cabriofix passer for barn fra 0-13 kg. Hvis barnet er for stort for et barnesete, kan Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi brukes opp til en vekt på 36 kg.

Maxi Cosi - dette merket garanterer kvalitet!

Merket Maxi Cosi kommer opprinnelig fra Holland, men ble kjøpt av det kanadiske selskapet Dorel Inc. i 1994 og har utvidet produktspekteret betydelig. I dag opererer Maxi Cosi-selskapet over hele verden og er en av de ledende produsentene av barnevogner, bilseter og bæreseler.

Maxi Cosi barnesete

Det settes også nye standarder for barnesetet Maxi Cosi. I dette barnesetet kan din lille sitte i bilen med trygghet. Med et Maxi Cosi barnesete overskrides vanligvis lovkravene, og sikkerheten er øverste prioritet for produsenten. Merk at du alltid velger barnesete basert på vekten til barnet. Det finnes ulike modeller som er tilpasset alder og vekt. Du finner garantert det du leter etter også når det kommer til design. Maxi Cosi barneseter finnes i alle farger og har vanligvis de minstes favorittmotiv. Foreldre over hele verden stoler på Maxi Cosi-produkter fordi de er utviklet av eksperter, testes og sjekkes kontinuerlig for sikkerhet. Så de små kan utforske verden uten fare og føle seg veldig komfortable.

Maxi-Cosi barnevogn

Maxi Cosi barnevogner er absolutt trygge og komfortable. Maxi Cosi har utviklet en produktserie som har akkurat det rette for ethvert behov. Med en Maxi Cosi-vogn er du alltid godt utstyrt, uansett om du bare vil på shopping eller om Maxi Cosi-vognen er din følgesvenn på skogsstier. Du vil alltid finne den riktige modellen og du kan være sikker på at denne merkevognen er godt laget og selvfølgelig består av utvalgte materialer av høy kvalitet.

Dykk inn i Maxi Cosi-verdenen med oss og oppdag det mangfoldige utvalget.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: MAXI COSI Basestasjon FamilyFix
5
180 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 150
 
4 stjerner
| 27
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere