MAXI COSI Barnevogn feste Oria XXL Essential Black
-26%

MAXI COSI Barnevogn feste Oria XXL Essential Black


2791 kr
Pris
2077 kr
Fri frakt
Du sparer
714 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A292432

EAN: 3220660321186

MAXI COSI Barnevogn feste Oria XXL Essential Black
Denne teksten er automatisk oversatt.
Fra fødselen til ca. 9 måneder (ca. 80 cm)

Når størrelsen er viktig: Oria XXL! Det største babybadet Maxi-Cosi er egnet fra fødselen til cirka 9 måneder.
Størrelse og komfort er enormt med ultra polstret madrass & Slapp av funksjon: Oria XXL er perfekt med Lila XP, den unike terrengvognen.

Installasjon med barnevogn
For komfortable turer er MAXI-COSI Oria XXL den perfekte partner for Maxi-Cosi Outdoor barnevogn, Lila XP.
Takket være dette passer imidlertid babybadet også adapter i de fleste andre MAXI-COSI barnevogner. MAXI-COSI Oria XXL kan festes til barnevognen din med to enkle klikk.

Sikkerhet
Barns sikkerhet MAXI-COSI er vår høyeste prioritet. Eksperter anbefaler at nyfødte skal bæres liggende på lange reiser.
Ingen problemer med vår komfortable Oria XXL! Vi sørger for at din lille kan ligge flatt, trygt og behagelig i Oria XXL babybad mens du er ute og er.

Størrelse og komfort: enorm!
MAXI-COSI Oria XXL er enorm når det kommer til størrelse og komfort: den ultra-polstrede madrassen gir maksimal komfort.
Med sin Relax-funksjon som lar den lille bare lene seg fremover, har din nysgjerrige oppdagelsesreisende i barnevognen et bedre syn på verden. Den romslige bæresengen gir fordeler for både deg og babyen din, og den har praktiske, lett tilgjengelige lommer for å oppbevare alle dine eiendeler. Enten det regner eller skinner, beskytter Oria XXL babyen din med en stor kalesje, lurholder og regntrekk. Oria XXL veier bare 4,4 kg og er en av de letteste store bæreselene på markedet. Når babyen din har vokst ut av babybadet, kan du ganske enkelt brette den flatt og holde den for når familien din vokser! Vandringer med din lille elskling er helt bekymringsløse! Å feste og fjerne Oria XXL til og fra barnevognrammen er enkelt og enkelt.

produktdetaljer:
 • Perfekt til MAXI-COSI Lila XP
 • Høyeste sikkerhet på grunn av den flate sofaen til det nyfødte
 • >
 • Spesiell komfort på grunn av babybadets størrelse
 • God polstret madrass
 • Lett tilgjengelige lommer med mye lagringsplass
 • Med en stor hette , Napkeeper og regntrekk
 • Flat sammenleggbar
 • Brukbar fra fødselen til cirka 9 måneder
Tekniske detaljer:
 • Mål : lengde 89,5 x lengde 46 x høyde 35 cm, Mål med ventil: lang 89,5 x stor 46 x høy 64,5 cm, Innvendige mål: lang 74 x stor 37 x høy 22 cm
 • Mål med solskjerm (lengde x bredde x høyde): 74 x 37 x 64,5 cm
 • Vekt : 4,5 kg

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Merke

Maxi Cosi

Sikkerhet med Maxi Cosi barneseter

Barnas sikkerhet er veldig viktig for Maxi Cosi. Det er derfor selskapet utvikler høykvalitets, komfortable og sikre barneseter som overgår selv de strengeste europeiske forskrifter. Enten det er en nyfødt, baby, smårolling eller skolebarn: Maxi Cosi tilbyr riktig bilbarnestol for hvert barn. Maxi Cosi barneseter er tilgjengelig fra barnesete gruppe 0 til barnesete gruppe 3. Maxi Cosi barneseter Pebble eller Cabriofix passer for barn fra 0-13 kg. Hvis barnet er for stort for et barnesete, kan Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi brukes opp til en vekt på 36 kg.

Maxi Cosi - dette merket garanterer kvalitet!

Merket Maxi Cosi kommer opprinnelig fra Holland, men ble kjøpt av det kanadiske selskapet Dorel Inc. i 1994 og har utvidet produktspekteret betydelig. I dag opererer Maxi Cosi-selskapet over hele verden og er en av de ledende produsentene av barnevogner, bilseter og bæreseler.

Maxi Cosi barnesete

Det settes også nye standarder for barnesetet Maxi Cosi. I dette barnesetet kan din lille sitte i bilen med trygghet. Med et Maxi Cosi barnesete overskrides vanligvis lovkravene, og sikkerheten er øverste prioritet for produsenten. Merk at du alltid velger barnesete basert på vekten til barnet. Det finnes ulike modeller som er tilpasset alder og vekt. Du finner garantert det du leter etter også når det kommer til design. Maxi Cosi barneseter finnes i alle farger og har vanligvis de minstes favorittmotiv. Foreldre over hele verden stoler på Maxi Cosi-produkter fordi de er utviklet av eksperter, testes og sjekkes kontinuerlig for sikkerhet. Så de små kan utforske verden uten fare og føle seg veldig komfortable.

Maxi-Cosi barnevogn

Maxi Cosi barnevogner er absolutt trygge og komfortable. Maxi Cosi har utviklet en produktserie som har akkurat det rette for ethvert behov. Med en Maxi Cosi-vogn er du alltid godt utstyrt, uansett om du bare vil på shopping eller om Maxi Cosi-vognen er din følgesvenn på skogsstier. Du vil alltid finne den riktige modellen og du kan være sikker på at denne merkevognen er godt laget og selvfølgelig består av utvalgte materialer av høy kvalitet.

Dykk inn i Maxi Cosi-verdenen med oss og oppdag det mangfoldige utvalget.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: MAXI COSI Barnevogn feste Oria XXL Essential Black
5
82 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 74
 
4 stjerner
| 7
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

MAXI COSI Barnevogn feste Oria XXL Essential Black
MAXI COSI Barnevogn feste Oria XXL Essential Black
2791 kr
2077 kr