MAXI COSI Barnesete Beryl Authentic Grey
-18%
Variant:
 • MAXI COSI Barnesete Beryl Authentic Grey
 • MAXI COSI Barnesete Beryl Autentisk grafitt
 • MAXI COSI Barnesete Beryl Autentisk Svart

Veil. pris¹
4499 kr
Pris
3676 kr
Fri frakt
Du sparer
823 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 4-8 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A283643

EAN: 3220660325191

MAXI COSI Barnesete Beryl Authentic Grey
Denne teksten er automatisk oversatt.
Beryl - Alltid perfekt passform.

Maxi-Cosi Beryl er et bilstol for alle aldre som vokser med barnet. Utstyrt med et nyfødt sete fra Inlay og den innovative G-CELL-teknologien fra Maxi-Cosi Beryl tilbyr komfort og sikkerhet for barn - fra den første turen hjem som nyfødt til syvårsalderen. Dette gjør Maxi-Cosi Beryl perfekt hver gang.

I de tidligste årene tilbringer barn mye tid i bilen. År hvor de trenger forskjellige bilstoler - fra rygg til front og fra nyfødt til spedbarnssete. Og med forskjellige bilstoler er det forskjellige installasjoner - det er vanskelig å følge med. Derfor designet vi Maxi-Cosi Beryl bilstol: et bilsete for flere aldersgrupper som vokser sammen med barna. Med Beryl trenger foreldre bare ett bilstol for å bære barnet sitt komfortabelt og trygt til de er syv år.
Og hele tiden blir barn festet med det samme sikkerhetsbeltet.
Det lett justerbare beltet sørger for at foreldre alltid bruker bilstolen riktig og at det passer perfekt til barnet, uansett hvor raskt barnet vokser.

I tillegg tilbyr den enkle inn- og utkjøringsfunksjonen optimal bruker -vennlighet for foreldre og barn.

Livet forandrer seg raskt, så foreldre ønsker å forsikre seg om at de har et bilstol som passer til enhver situasjon - og hver bil. Maxi-Cosi Beryl kan enkelt og trygt installeres i enhver bil takket være ISOFIX forankring og enkel montering av bilbelte. Dette betyr at det ikke bare passer perfekt til barnet ditt, men også til bilen din.

For å oppnå sikkerhetsnivået som det er kjent for Maxi-Cosi, er Beryl utstyrt med den innovative G-CELL-teknologien fra Maxi-Cosi For maksimal sidekollisjonsbeskyttelse, kombinerer denne kraftige sekskantede cellestrukturen fleksibilitet og styrke for å spre støtet over hele setestrukturen og redusere kraften hvis noe utenkelig skjer. Dette gjør Maxi-Cosi Beryl til det eneste barnesetet som foreldre trenger for å sikre at barna deres får en trygg tur fra fødselen til deres syvende bursdag.

produktinformasjon:
 • Easy-in and-out beltesystem
 • Komfortabelt innlegg for nyfødte (fra fødselen opp til 13 kg)
 • Bakover (0-13 kg) og fremover (9-25 kg) sittestillinger
 • Utmerket støtsikring takket være G-Cell og AirProtect-teknologi i nakkestøtten
 • Beltesystem som kan brukes fra fødselen av
 • Kompatibel med alle biler takket være hybrid installasjonsalternativer
 • ECE R44 / 04 Sikkerhet
 • Basestasjonen er inkludert i leveransen
Tekniske detaljer:
 • Mål (lengde x bredde x høyde): 68,5 x 44 x 65 cm
 • Vekt: 15 kg

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

Maxi Cosi

Sikkerhet med Maxi Cosi barneseter

Barnas sikkerhet er veldig viktig for Maxi Cosi. Det er derfor selskapet utvikler høykvalitets, komfortable og sikre barneseter som overgår selv de strengeste europeiske forskrifter. Enten det er en nyfødt, baby, smårolling eller skolebarn: Maxi Cosi tilbyr riktig bilbarnestol for hvert barn. Maxi Cosi barneseter er tilgjengelig fra barnesete gruppe 0 til barnesete gruppe 3. Maxi Cosi barneseter Pebble eller Cabriofix passer for barn fra 0-13 kg. Hvis barnet er for stort for et barnesete, kan Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi brukes opp til en vekt på 36 kg.

Maxi Cosi - dette merket garanterer kvalitet!

Merket Maxi Cosi kommer opprinnelig fra Holland, men ble kjøpt av det kanadiske selskapet Dorel Inc. i 1994 og har utvidet produktspekteret betydelig. I dag opererer Maxi Cosi-selskapet over hele verden og er en av de ledende produsentene av barnevogner, bilseter og bæreseler.

Maxi Cosi barnesete

Det settes også nye standarder for barnesetet Maxi Cosi. I dette barnesetet kan din lille sitte i bilen med trygghet. Med et Maxi Cosi barnesete overskrides vanligvis lovkravene, og sikkerheten er øverste prioritet for produsenten. Merk at du alltid velger barnesete basert på vekten til barnet. Det finnes ulike modeller som er tilpasset alder og vekt. Du finner garantert det du leter etter også når det kommer til design. Maxi Cosi barneseter finnes i alle farger og har vanligvis de minstes favorittmotiv. Foreldre over hele verden stoler på Maxi Cosi-produkter fordi de er utviklet av eksperter, testes og sjekkes kontinuerlig for sikkerhet. Så de små kan utforske verden uten fare og føle seg veldig komfortable.

Maxi-Cosi barnevogn

Maxi Cosi barnevogner er absolutt trygge og komfortable. Maxi Cosi har utviklet en produktserie som har akkurat det rette for ethvert behov. Med en Maxi Cosi-vogn er du alltid godt utstyrt, uansett om du bare vil på shopping eller om Maxi Cosi-vognen er din følgesvenn på skogsstier. Du vil alltid finne den riktige modellen og du kan være sikker på at denne merkevognen er godt laget og selvfølgelig består av utvalgte materialer av høy kvalitet.

Dykk inn i Maxi Cosi-verdenen med oss og oppdag det mangfoldige utvalget.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: MAXI COSI Barnesete Beryl Authentic Grey
4.5
180 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 139
 
4 stjerner
| 28
 
3 stjerner
| 7
 
2 stjerner
| 3
 
1 stjerne
| 3
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

MAXI COSI Barnesete Beryl Authentic Grey
MAXI COSI Barnesete Beryl Authentic Grey
Veil. pris¹ 4499 kr
3676 kr