EGGciting eggjakt 🐰
EGGciting eggjakt 🐰
Frem til 04.03: 20%
på utvalgte produkter
00
Tim
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
MAXI COSI Bakovervendt bilstol Beryl Authentic Black
-29%
Variant:
 • MAXI COSI Bakovervendt bilstol Beryl Authentic Grey
 • MAXI COSI Bakovervendt bilstol Beryl Authentic Black

5210 kr
Pris
3704 kr
Fri frakt
Du sparer
1506 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A283646

EAN: 3220660325184

MAXI COSI Bakovervendt bilstol Beryl Authentic Black
Denne teksten er automatisk oversatt.
Beryl - Alltid perfekt passform.

MAXI COSI Beryl er et bilsete for flere aldersgrupper som vokser med barnet. Utstyrt med en Inlay for nyfødte og den innovative G-CELL-teknologien fra MAXI COSI , gir Beryl barnet komfort og sikkerhet - fra den første hjemturen som nyfødt til det er sju år. Dette gjør MAXI COSI Beryl perfekt hver gang.

De første årene tilbringer barna mye tid i bilen. I disse årene er det behov for ulike bilstoler - fra baksete til forsete og fra nyfødt- til småbarnssete. Og med ulike bilstoler følger ulike installasjoner - det er vanskelig å holde tritt. Derfor har MAXI COSI utviklet bilstolen Beryl: et bilsete for flere aldre som vokser med barna. Med Beryl trenger foreldre bare ett bilsete for å transportere barnet komfortabelt og trygt opp til syvårsalderen.
Og i hele denne perioden sitter barnet fastspent med det samme sikkerhetsbeltet.
Den lett justerbare selen sikrer at foreldrene alltid bruker bilstolen riktig og at den passer perfekt til barnet, uansett hvor raskt det vokser.

I tillegg gir den enkle inn- og utkjøringsfunksjonen optimal brukervennlighet for foreldre og barn.

Livet forandrer seg raskt, så foreldre vil være sikre på at de har et bilsete som passer i alle situasjoner - og i alle biler. Takket være forankringen ISOFIX og den enkle monteringen av bilbeltet kan Maxi-Cosi Beryl monteres enkelt og trygt i alle biler. Det betyr at den ikke bare passer perfekt til barnet ditt, men også til bilen din.

For å oppnå det sikkerhetsnivået som MAXI COSI er kjent for, er Beryl utstyrt med den innovative G-CELL-teknologien fra MAXI COSI . For maksimal sidekollisjonsbeskyttelse kombinerer denne kraftige sekskantede cellestrukturen fleksibilitet og styrke for å fordele støtet over hele setestrukturen og redusere kraften hvis noe utenkelig skulle skje. Dette gjør MAXI COSI Beryl til den eneste bilbarnestolen foreldre trenger for å gi barna sine en trygg tur fra fødselen til de fyller sju år.

Produktdetaljer:
 • Sele som er enkel å ta av og på
 • Komfortabel Inlay for nyfødte (fra fødsel til 13 kg)
 • Bakovervendte (0-13 kg) og fremovervendte (9-25 kg) sitteposisjoner
 • Utmerket kollisjonsbeskyttelse takket være G-Cell og AirProtect -teknologi i nakkestøtten
 • Selesystemet kan brukes fra fødselen av
 • Kompatibel med alle biler takket være hybride installasjonsalternativer
 • Sikkerhet i henhold til ECE R44/04
 • Basen station er inkludert i leveransen.
Tekniske detaljer:
 • Dimensjoner (lengde x bredde x høyde): 68,5 x 44 x 65 cm
 • Vekt: 15 kg

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

Maxi Cosi

Sikkerhet Med Maxi Cosi Barneseter

Barnas sikkerhet er veldig viktig for Maxi Cosi. Det er derfor selskapet har gjennom årtier utviklet høykvalitets, komfortable og sikre barneseter som overgår selv de strengeste europeiske forskrifter. Enten det er ei nyfødt, baby, smårolling eller før/skolebarn: Maxi Cosi tilbyr riktig bilstol for ditt barn. Maxi Cosi barneseter er tilgjengelig fra barnesete gruppe 0 til barnesete gruppe 3. Maxi Cosi barneseter Pebble eller Cabriofix passer for barn fra 0-13 kg. Hvis barnet er for stort for et barnesete, kan Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi brukes opp til en vekt på 36 kg uavhengig av alderen til barnet så lenge vektkrav oppfylles.

Maxi Cosi Dette Merket Garanterer Kvalitet!

Merket Maxi Cosi kommer opprinnelig fra Holland, men ble kjøpt av det kanadiske selskapet Dorel Inc. i 1994 og har utvidet produktspekteret betydelig. I dag opererer Maxi Cosi-selskapet over hele verden og er en av de ledende produsentene av barnevogner, bilseter og bæreseler.

Maxi Cosi Barnesete

Det settes også nye standarder for barnesetet Maxi Cosi. I dette barnesetet kan din lille sitte i bilen med trygghet. Med et Maxi Cosi barnesete overskrides vanligvis lovkravene, og sikkerheten er øverste prioritet for produsenten. Merk at du alltid velger barnesete basert på vekten til barnet. Det finnes ulike modeller som er tilpasset alder og vekt. Du finner garantert det du leter etter også når det kommer til design. Maxi Cosi barneseter finnes i alle farger og har vanligvis de minstes favorittmotiv. Foreldre over hele verden stoler på Maxi Cosi-produkter fordi de er utviklet av eksperter, testes og sjekkes kontinuerlig for sikkerhet. Så de små kan utforske verden uten fare og føle seg veldig komfortable.

Maxi Cosi Barnevogn

Maxi Cosi barnevogner er absolutt trygge og komfortable. Maxi Cosi har utviklet en produktserie som har akkurat det rette for ethvert behov. Med en Maxi Cosi-vogn er du alltid godt utstyrt, uansett om du bare vil på shopping eller om Maxi Cosi-vognen er din følgesvenn på skogsstier. Du vil alltid finne den riktige modellen og du kan være sikker på at denne merkevognen er godt laget og selvfølgelig består av utvalgte materialer av høy kvalitet. Dykk inn i Maxi Cosi-verdenen med oss og oppdag det mangfoldige utvalget.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: MAXI COSI Bakovervendt bilstol Beryl Authentic Black
4.5
221 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 167
 
4 stjerner
| 35
 
3 stjerner
| 11
 
2 stjerner
| 4
 
1 stjerne
| 4
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

MAXI COSI Bakovervendt bilstol Beryl Authentic Black
MAXI COSI Bakovervendt bilstol Beryl Authentic Black
5210 kr
3704 kr