mammas
Variant:
  • mammas
  • mama licious Gravid  badedrakt MLNANCY striper

Pris
445 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A286428

mammas
Denne teksten er automatisk oversatt.
I vestlig kultur har babymonen blitt en stadig mer populær tradisjon. Forventende foreldre tar en velfortjent pause før babyen blir medlem av familien. Vanligvis er fokuset på avslapning og ro, slik at paret slapper av kan glede seg over litt samvær før babyen endrer prioritering. Avhengig av fødselsmåneden og avstanden du ønsker å reise, kan en tur til en solrik strand gjøre underverker. Selvfølgelig trenger du riktig svømmedrakt for barsel. Heldigvis tilbyr mamalicious en rekke farger og stil.

Fargerike badedrakter i ett stykke barsel
Hvis du er en av de heldige som drar til stranden eller bassenget under graviditeten din, bør du sjekke ut det komplette utvalget av svømmedrakter for barsel på mamalicious.com. Vi har et stort antall kule og komfortable badedrakter i en rekke pene utskrifter. Vår kolleksjon tilbyr minimalistisk vanlig stil som gir et skandinavisk touch-utseende. Vi tilbyr også tropiske trykk, leopard, blomster og stripemønster, så det er noe for enhver smak. Hver modell er utstyrt med et elastisk innlegg som tilpasser seg den voksende babymagen i alle faser av svangerskapet. De er også polstret for ekstra komfort og gir silhuetten din det noe ekstra.
På vei til land og tilbake vil du helt sikkert ønske å ta på deg et av våre Key Pieces. Oppdag vårt utvalg av strandklær og barsel shorts. Og selvfølgelig, dette sommerlige strandantrekket skal ikke være uten en av våre stretchy barselskjorte, som vil følge deg til levering og utover.
Den vakre badedrakten MLNANCY fra mama licious har justerbare stropper og et fasjonabelt stripemønster og bue under Bryst. Tilbyr mye plass for magen.

produktdetaljer:
  • Materiale: 80% polyamid og 20% ??elastan
  • Vaskbar opp til 30 ° C
  • Passer for tørketrommel

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre toppselgere

mammas
mammas
445 kr