mamma ondskapsfull mammakjole MLCAJSA Arabian Spice

mamma ondskapsfull mammakjole MLCAJSA Arabian SpicePris
575 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A289019

mamma ondskapsfull mammakjole MLCAJSA Arabian Spice
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Er du en fungerende gravid kvinne som leter etter ett eller to nye antrekk til kontoret uten å måtte bekymre deg for å kle deg om morgenen? Eller leter du etter forskjellige utseende som du kan ta til den etterlengtede babymoen eller på ferie?
Kanskje du har begge deler!
Sørg for å legge til noen mammakjoler fra mamalicious til garderoben din, da disse must-haves er en enkel løsning for dine behov under graviditet. Uansett om du vil oppdatere samlingen din med passende kontor-kjoler på dagen eller om du leter etter den matchende ""Little Black"" mammakjole med blonder til den spesielle anledningen, har vi akkurat det du trenger.

Klær som akkurat passer ...
Klærne fra mamalicious er designet slik at du kan bruke dem når som helst i løpet av svangerskapet. Siden de fleste av brikkene inneholder en liten mengde strekk, vil de tilpasse seg din stadig skiftende kropp frem til fødselen. Vi tilbyr også et utvalg av kjoler som passer til enhver tenkelig anledning, som du kan bære elegant eller tilfeldig stil, avhengig av anledningen. Kombiner en skarlagens mammakjole med strømpebukse eller leggings og elegante, men komfortable sko for et iøynefallende antrekk. Bruk allsidigheten til kjolene våre, og vær dristige og iøynefallende i stylingen.

Hvis du vil skape et mindre formelt utseende i skandinavisk stil, bruk en av våre mammas jeans eller barselbukser med en strikket kjole som har blitt omgjort til en topp.

Vi har et bredt utvalg av mammakjoler med lange ermer og strikkede mammakjoler, noen av dem er litt tykkere enn andre for å holde deg ekstra varm. Noen har striper, prikker eller en spesiell utskrift og interessante design som forbedrer utseendet ditt enda mer enn de mer diskrete, enkle stilene. I varmere dager eller innendørs aktiviteter har vi mange kortermede mammakjoler og noen ermeløse modeller som passer for mange forskjellige aktiviteter. Uavhengig av din personlige preferanse for ermelengder og mønstre, eller enda viktigere tiger, temperaturen du kler deg etter, vil du være takknemlig for å investere i noen nøkkelstykker.

Men hva har du på deg til de spesielle begivenhetene der det må være mer elegant? Mamalicious tilbyr et variert utvalg av festkjoler som alltid passer.

Vi har en stor samling kjoler i forskjellige lengder og stil. Kanskje en maxikjole med et matchende midjebånd som kan bindes individuelt på siden, vil være akkurat riktig for deg. Foruten en rekke mini og midi blonder kjoler, har vi også trendy utskrifter som slangeskinn, striper eller abstrakte mønstre. Uansett hvilken sesong eller anledning - hos oss finner du en formell kjole som passer akkurat din smak.

pleieopplysninger:
 • Materiale: 100% viskose LENZING ™ ECOVERO ™
 • Maskinvask ved 30 ° C
 • Ikke blek
 • Ikke bruk tørketrommel
 • Jern ved lav temperatur. Maksimal temperatur 100 ° C
 • Hang til tørr
produktdetaljer:
 • Mammakjole med bladetrykk
 • smokkdetalj på baksiden
 • Passer hele svangerskapet
 • Kan kombineres med høye hæler til festlige arrangementer
 • Modellen bruker størrelse M


"

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

mamma ondskapsfull mammakjole MLCAJSA Arabian Spice
mamma ondskapsfull mammakjole MLCAJSA Arabian Spice
575 kr