mamma ondskapsfull ammende kjole MLLEA Navy Blazer / Snow White mamma ondskapsfull ammende kjole MLLEA Navy Blazer / Snow White

mamma ondskapsfull ammende kjole MLLEA Navy Blazer / Snow White


forespørsel om størrelse

Pris
345 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produkter fra serien% SERIES%

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A288398

mamma ondskapsfull ammende kjole MLLEA Navy Blazer / Snow White
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Ammekjoler er blant de beste klærne for nyfødte mødre etter fødselen. De er myke, ukompliserte til bruk og stil n, og fremfor alt begrenser de deg ikke i tiden etter fødselen. Kjoler fra mamma ondskapsfull er for vordende mødre og nye mødre. Dette betyr at noen kjoler kan brukes som mammakjoler så vel som etter fødselen av babyen, eller at spesiell oppmerksomhet er blitt viet til noen detaljer. Disse inkluderer myke, tøyelige materialer, valgfrie knytebånd, skjulte ammefunksjoner, sømløse lag og smigrende silhuetter for kroppen etter graviditet.

Slik utformer du en ammekjole

Som ung mor er det koselig å ha dager hvor du kan se veldig bra ut (til tross for søvnløse netter) og du ikke trenger å bekymre deg for om du kan amme babyen din uten å måtte ta av deg halve klærne. Alle kjolene våre er så elegante at du bare må ta dem på og avrunde dem med favorittskoene og tilbehøret. Du vil se fabelaktig ut på kort tid. Er det kaldt? Bruk deretter den ammende casual kjolen med elegante benklær eller barsel-jeans for et trendy utseende. Velg en bred kjole med et slående trykk eller et iøynefallende geometrisk mønster og kombiner den med en tynn passform. Rund av antrekket med flate sko eller Chunky joggesko, så er du klar til å dra! Det myke strikketøyet for fødselspermisjon passer deg selv etter graviditet og er behagelig og hyggelig. Ikke glem Basic-s - du finner også myke ammer-bh-er og ammetank-topper som du kan bruke under om nødvendig.

JUNI-ammefunksjonen består av to lag. For å amme, trekk bare det ytre laget. Denne funksjonen gjør diskret amming mye enklere.

Stelldetaljer:
 • Materiale: 95% organisk bomull, 5% elastan
 • Maskinvask ved 30 ° C
 • Ikke i tørketrommelen
 • Heng til tørk
 • Jern ved lav temperatur. Maksimal temperatur 100 ° C
produktdetaljer:
 • JUNI-ammefunksjon
 • Knelengde
 • Passer til graviditet og amming
 • Modellen bruker størrelse M
 • sertifisert i henhold til STANDARD 100 av OEKO-TEX®: 13.HBD.31810 Hohenstein HTTI


"

Tilbehør

Pris
73 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

mamma ondskapsfull ammende kjole MLLEA Navy Blazer / Snow White
345 kr