» BLACK FRIDAY RABATT «
» BLACK FRIDAY RABATT «
Spar i dag:
10 % eller 100kr
00
tim
00
min
00
sek
mamma licious Nursing Shirt MLMILANA Navy Blazer stripete

mamma licious Nursing Shirt MLMILANA Navy Blazer stripetePris
345 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 4-8 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A286549

mamma licious Nursing Shirt MLMILANA Navy Blazer stripete
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Hvis utseendet ditt kan ta et friskt preg, kan du bla gjennom vårt utvalg av funksjonelle og fasjonable sykepleietopper. Hos mamalicious ønsker vi at du skal føle deg komfortabel med å amme babyen din, uansett hvor du er eller hva du gjør. Vår stilige samling av langermede og korte ermer, topper og ærmeløse topper passer lett inn i din nåværende garderobe og gjør det enkelt for deg å finne en ny (livsstils) stil der amming av babyen din må være enkel og komfortabel - uten å gå på akkord med eleganse og trend. Alle sykepleietoppene våre er laget av materialer som føles myke på huden.

Stylingtips til ammestoppen din

Når tiden for barsel er bak deg, du kan enkelt bruke eksisterende brikker fra garderoben din før graviditet for å skape det perfekte antrekket. Ta deg tid og prøv på de ""gamle"" klærne dine - men ikke bli skuffet hvis ikke (ennå) alt passer! En ammerskjorte i kombinasjon med favorittjeansen og pene joggesko gir et ukomplisert, trendy utseende som er perfekt på travle dager når du vil konsentrere deg om babyen din og kommende ærend. Når du er tilbake på kontoret eller vil kle deg ekstra elegant under barsel, velger du en blomthvit sykepleieskjorte og kombiner den med et blyantskjørt eller myke bukser i en nøytral farge. Resultatet er et smigrende, men likevel behagelig antrekk som gjør deg til et blikkfang. For de kjøligere dagene tilbyr vi langermede sykepleietopper laget av tynne og tykke stoffer som følger deg gjennom årstidsskiftet. For ekstra varme, bruk en cardigan over den.

Amming på vei

De fleste mødre kommer til et punkt på et tidspunkt hvor de virkelig ønsker å forlate huset for en kaffe eller en tur i parken med kjæresten. Men den største bekymringen for unge mødre er spørsmålet om å amme babyen når de er ute og går. Hvordan virker det? Hva om det ikke er noe utpekt ammeområde på stedet? Hva om det er kaldt? Hva om folk leter? Vi vet det. Derfor har alle våre ammede topper en praktisk, lett tilgjengelig ammefunksjon som gjør det enkelt å amme babyen din når som helst og hvor som helst. Amming er sømløst integrert i designenheten, sprer seg ikke over brystet og reduserer risikoen for at overkroppen blir utsatt for kald luft. Putene er enten festet med knapper eller glidelåser eller kan ganske enkelt skyves til siden for diskret amming. Når du er ferdig, fester du eller omorganiser lagene. Det kan ikke være enklere! Hvis du føler deg ubehagelig å amme, eller hvis babyen lett blir distrahert av den travle verdenen rundt deg, kan du ta med deg et pleieark som du kan legge over deg og babyen din. Kluten dekker brystet og hodet til babyen, og gir deg begge nok plass til å slappe av og ikke overopphetes.

Den stripete ammeskjorta MLMILANA gir deg muligheten til diskret å amme den tidligere magen din.

Diskret og praktisk amming
LIA-ammefunksjonen består av et skjult lag med stoff for amming under et panel som lukkes med knapper eller glidelås. For å amme, slett ganske enkelt knappene eller glidelåsen og dra opp stofflaget.

Vedlikeholdsdetaljer ::
 • Materiale: 95% organisk bomull, 5% elastan
 • Maskinvask ved 30 ° C
 • Ikke blek
 • Ikke bruk tørketrommel
 • Heng tørr
 • Stryk ved lav temperatur. Maksimal temperatur 100 ° C
produktdetaljer:
 • Stripete sykepleietopp med lange ermer
 • Myk, tøyelig jersey-stoff
 • >
 • LIA ammefunksjon
 • Modellen bruker størrelse M

"

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

mamma licious Nursing Shirt MLMILANA Navy Blazer stripete
345 kr