Mama licious MLFOLEY Hot Pink ammestopp

Pris
287 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A294249

Mama licious MLFOLEY Hot Pink ammestopp
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Hvis utseendet ditt kan ta et nytt preg, kan du bla gjennom vårt utvalg av funksjonelle og fasjonable sykepleietopper. Hos mamalicious vil vi at du skal føle deg komfortabel mens du ammer babyen din, uansett hvor du er eller hva du gjør. Vår stilige kolleksjon med lange og korte ermer, toppe-tanker og ermeløse topper passer lett inn i din nåværende garderobe og gjør det enkelt for deg å finne en ny (livsstils) stil der amming av babyen din må være enkel og komfortabel - uten å gå på akkord på eleganse og trend. Alle sykepleietoppene våre er laget av materialer som føles myke på huden.

Stylingtips til ammestoppen din

Når tiden for barsel er bak deg, du kan enkelt bruke eksisterende brikker fra garderoben din før graviditet for å skape det perfekte antrekket. Ta deg tid og prøv på de ""gamle"" klærne dine - men ikke bli skuffet hvis ikke alt passer (enda)! En ammerskjorte i kombinasjon med favorittjeansen og pene joggesko gir et ukomplisert, trendy utseende som er perfekt på travle dager når du vil konsentrere deg om babyen din og kommende ærend. Når du er tilbake på kontoret eller vil pynte deg i barsel, velger du en blomthvit sykepleieskjorte og kombiner den med et blyantskjørt eller myke bukser i en nøytral farge. Resultatet er et smigrende, men likevel behagelig antrekk som gjør deg til et virkelig blikkfang. For de kjøligere dagene tilbyr vi langermede sykepleietopper laget av tynne og tykke stoffer som følger deg gjennom årstidsskiftet. For ekstra varme, bruk en cardigan over den.

Amming på vei

De fleste mødre kommer til det punktet hvor de vil forlate huset for en kaffe eller en tur i parken med kjæresten. Men den største bekymringen for unge mødre er spørsmålet om å amme babyen når de er ute og går. Hvordan virker det? Hva om det ikke er noe spesifikt ammeareal på stedet? Hva om det er kaldt? Hva om folk leter? Vi vet det. Derfor har alle våre ammede topper en praktisk, lett tilgjengelig ammefunksjon som gjør det enkelt for deg å amme babyen din når som helst og hvor som helst. Ammestillingen er sømløst integrert i Design sykepleierhodet, sprer seg ikke over brystet og reduserer risikoen for at overkroppen blir utsatt for kald luft. Lagene er enten festet med knapper eller glidelåser eller kan ganske enkelt skyves til siden for diskret amming. Når du er ferdig, kan du feste eller ordne lagene på nytt. Det kan ikke være enklere! Hvis du føler deg ubehagelig amming eller babyen din lett blir distrahert av den travle verdenen rundt deg, kan du ta med deg et ammeark for å plassere over deg og babyen din. Stoffet dekker brystet og hodet til babyen, slik at du har begge nok plass til å slappe av og ikke overopphetes.
Amming-funksjonen NELL består av et rundt kuttet stofflag for amming, som er dekket av en rund utringning. For å amme, trekk bare det ytre stofflaget til siden og løft stoffet opp for amming.

Vedlikeholdsdetaljer:
  • Materiale: 60% polyester, 35 % viskose, 5% elastan
  • Maskinvask ved 30 ° C
  • Ikke blek
  • Ikke bruk tørketrommel
  • Heng til tørk
  • Jern ved lav temperatur. Maksimal temperatur 100 ° C
produktdetaljer:
  • 2-i-1 barseltank fra Jersey
  • Passer til graviditet og amming
  • For å amme, trekk det ytre laget til siden, løft det nedre laget
  • Kan kombineres med jeans-shorts på solfylte dager


"

Tilbehør

Pris
517 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

Mama licious MLFOLEY Hot Pink ammestopp
287 kr