mama licious Maternity top MLELNORA LIA marineblazer

mama licious Maternity top MLELNORA LIA marineblazer


Variant:
 • mama licious Maternity top MLELNORA LIA marineblazer
 • mama licious ammeskjorte MLELNORA LIA Sugar Coral

Pris
230 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produkter fra serien% SERIES%

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A311026

mama licious Maternity top MLELNORA LIA marineblazer
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Hvis utseendet ditt kan gjøre med en ny vri, kan du bla gjennom vårt utvalg av funksjonelle og fasjonable pleietopper. Hos mamalicious vil vi at du skal føle deg komfortabel mens du ammer babyen din, uansett hvor du er eller hva du holder på med. Vår stilige samling med lange og korte ermetopper, ammetankoverdeler og ermeløse topper vil enkelt passe inn i din nåværende garderobe og gjøre det enkelt for deg å finne en ny (livsstil) stil hvor amming babyen din trenger for å være enkel og komfortabel - uten å gå på kompromiss på eleganse og trend. Alle pleietoppene våre er laget av materialer som føles myke mot huden.

Stylingtips til pleietoppen din

Når fødselspermisjonsklærne er bak deg, kan du Bruk enkelt eksisterende deler fra garderoben din før graviditet for å skape det perfekte antrekket. Ta deg litt tid og prøv de ""gamle"" klærne dine - men vær ikke skuffet hvis alt ikke passer (ennå)! En sykepleierskjorte sammen med dine favorittjeans og søte joggesko gir et enkelt, trendy utseende som er perfekt på travle dager når du vil fokusere på babyen og kommende ærend. Når du er tilbake på kontoret eller ønsker å kle deg ekstra elegant under fødselspermisjonen, velg en blomsterhvit sykepleierskjorte og par den med et blyantskjørt eller myke bukser i en nøytral farge. Dette vil skape et smigrende, men likevel behagelig antrekk som vil gjøre deg til en head-turner. For kjøligere dager tilbyr vi langermede pleietopper i tynne og tykke stoffer for å se deg gjennom årstidene. For en ekstra varme, bruk en cardigan over den.

Amming mens du er på farta

De fleste mødre kommer til det punktet der de dør til å forlate huset for en kaffe eller for å møte vennen sin for en tur i parken. Men den største bekymringen for nye mødre er spørsmålet om å amme babyen når de er ute og reiser. Hvordan virker det? Hva om det ikke er noe angitt ammeareal på stedet? Hva om det er kaldt? Hva om folk leter? Vi vet. Derfor har alle pleietoppene våre en praktisk, lett tilgjengelig ammefunksjon som gjør det enkelt for deg å amme babyen din når som helst og hvor som helst. Ammingslaget er sømløst integrert i designet, er ikke klumpete over brystet og reduserer risikoen for at overkroppen blir utsatt for kald luft. Lagene festes enten med knapper eller glidelåser, eller kan bare skyves til siden for å gi diskret amming. Når du er ferdig, kan du feste lagene eller omorganisere dem på nytt. Det kan ikke være enklere! Hvis du føler deg ukomfortabel med å amme eller babyen din lett blir distrahert av den livlige verden rundt, ta med deg en pleieduk som skal plasseres over deg og babyen din. Kluten vil dekke brystet og babyens hode, slik at du får god plass til å slappe av og ikke overopphetes.

LIA sykepleiefunksjon:

LIA sykepleiefunksjon består av et skjult lag av stoff for amming under et panel som lukkes med knapper eller glidelås. For å amme er det bare å åpne knappene eller glidelåsen og trekke stofflaget.

Pleieinformasjon:
 • Materiale: 48% bomull, 48% TENCEL™ modal, 4% elastan.
 • Maskinvask ved 30 ° C
 • Ikke bruk tørketrommel
 • Heng for å tørke
 • Stryk på lav temperatur . Maks temp. 100 ° C
Produktdetaljer:
 • Ermeløs ammetopp
 • Rund halsringning foran og bak
 • For amming løsne toppen øverst
 • Bare velg vanlig størrelse
 • Ideell for amming mens du er på farta
\ t

< p>

"

Tilbehør

Pris
523 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

mama licious Maternity top MLELNORA LIA marineblazer
mama licious Maternity top MLELNORA LIA marineblazer
230 kr