mama licious Mammakjole MLNEWMIVANA Green Milieu

mama licious Mammakjole MLNEWMIVANA Green Milieu


Variant:
 • mama licious Mammakjole MLNEWMIVANA Green Milieu
 • mama licious MLNEWMIVANA gravidkjole Four Leaf Clover
 • mamma den ondskapsfulle mammakjolen MLNEWMIVANA Cream Gold

Pris
540 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A292610

mama licious Mammakjole MLNEWMIVANA Green Milieu
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Er du en fungerende gravid kvinne som leter etter ett eller to nye antrekk til kontoret uten å måtte bekymre deg for å kle deg om morgenen?
Eller leter du etter forskjellige utseende du kan ta til den etterlengtede Babymoon eller på ferie?

Kanskje du har begge i vente!
I alle fall er du på den sikre siden når du legger noen mammakjoler fra mamalicious til garderoben din, da disse must-haves er en enkel løsning for dine behov under graviditet. Uansett om du vil oppdatere din kolleksjon med kjoler til dagkjøring på kontoret eller om du er ute etter den matchende ""Little Black"" mammakjole med blonder til den spesielle anledningen, har vi akkurat det du trenger.

Kjoler som bare passer
Klærne fra mamalicious er designet slik at du kan bruke dem når som helst i løpet av svangerskapet. Siden de fleste av brikkene inneholder en liten mengde strekk, vil de tilpasse seg din stadig skiftende kropp frem til fødselen. Vi tilbyr også et utvalg av kjoler som passer til enhver tenkelig anledning, som du kan bære elegant eller tilfeldig stil avhengig av anledningen. Kombiner en skarlagens mammakjole med strømpebukse eller leggings og elegante, men komfortable sko for et iøynefallende antrekk.
Dra nytte av allsidigheten til kjolene våre, og vær dristige og iøynefallende i stylingen.

Hvis du ønsker å skape et litt mindre formelt utseende i skandinavisk stil, bruk en av våre barsjeans eller barselbukser med en strikket kjole omgjort til en topp.

Vi har et stort utvalg av langermede mammakjoler og barselstrikker, noen av dem er litt tykkere enn andre og holder deg derfor spesielt varm. Noen har striper, prikker eller en spesiell utskrift og interessante design som forbedrer utseendet ditt enda mer enn vår mer diskrete, stilfargede stil. For varmere dager eller innendørs aktiviteter har vi mange kjoler med kort erm og noen ermeløse modeller som passer for mange forskjellige aktiviteter. Uavhengig av din personlige preferanse for ermelengder og mønstre, eller enda viktigere tiger, temperaturen du kler deg etter, vil du være takknemlig for å investere i noen nøkkelstykker.

Men hva har du på deg til de spesielle hendelsene der det må være mer elegant? Mamalicious tilbyr et variert utvalg av festkjoler som alltid passer.

Vi har en stor samling kjoler i forskjellige lengder og stil. Kanskje en maxikjole med et matchende linning som kan bindes individuelt på siden, vil være akkurat riktig for deg. Foruten en rekke mini og midi blonder kjoler, har vi også trendy utskrifter som slangeskinn, striper eller abstrakte mønstre. Uansett hvilken sesong eller anledning - hos oss vil du finne en formell kjole som passer akkurat din smak.

Vedlikeholdsdetaljer:
 • Materiale: 55% bomull, 20 % nylon, 20% polyester, 5% spandex
 • Maskinvask ved 30 ° C
 • Ikke blek
 • Ikke bruk tørketrommel
 • Heng tørr
 • Ikke stry
produktdetaljer:
 • Kort ermet mammakjole med blonder
 • Inkludert satengbånd i midjen
 • For hele svangerskapet
 • For forskjellige anledninger, som bryllup eller sommerfest
 • Modellen bruker størrelse M


"

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

mama licious Mammakjole MLNEWMIVANA Green Milieu
mama licious Mammakjole MLNEWMIVANA Green Milieu
540 kr