Kun i dag: 10x babypoints 🎅
Kun i dag: 10x babypoints 🎅
Fra julenissen:
EXTRA poeng!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikre deg poeng
mama licious Mammakjole MLALISON Navy Blazer

mama licious Mammakjole MLALISON Navy BlazerPris
308 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A310213

mama licious Mammakjole MLALISON Navy Blazer
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Er du en fungerende gravid kvinne på jakt etter et nytt antrekk eller to til kontoret uten å måtte bekymre deg for å kle på deg om morgenen?
Eller leter du etter forskjellige utseende å ta med på den etterlengtede babymoonen eller ferien?

Kanskje du er i markedet for begge deler!
Uansett vil du spille det trygt når du legger til noen morsomme fødselsdags kjoler i garderoben din, da disse must-haves er en enkel løsning på graviditetsbehovet ditt. Enten du ønsker å oppdatere samlingen din med kontorklare kjoler, eller du leter etter den perfekte ""lille svarte kjolen"" fødekjole med blonder til den spesielle anledningen, har vi akkurat det du trenger.

Kjoler som bare passer
Kjolene fra mamalicious er designet slik at du kan bruke dem når som helst under graviditeten. Siden de fleste stykker inneholder en liten mengde strekk, vil de tilpasse seg kroppen din i stadig endring til du føder. Vi har også en rekke kjoler som passer til alle tenkelige anledninger, som du kan bruke smart eller uformell avhengig av anledningsstil. Kombiner en skarlagenfødselspermisjonskjole med strømpebukser eller leggings og elegante, men komfortable sko for et iøynefallende antrekk.
Dra nytte av allsidigheten til kjolene våre og vær dristig og slående i stylingen din.

Hvis du vil skape en litt mindre formell skandinavisk stil, bruk en av våre fødselsjeans eller fødselsbukser med en strikket kjole omgjort til en topp.

Vi har et bredt utvalg av langermede fødekjoler og fødselsstrikkekjoler, hvorav noen er litt tykkere enn andre for å holde deg ekstra varm. Noen har striper, prikker eller en spesiell utskrift, så vel som interessante design som fremhever utseendet ditt enda mer enn de mer subtile, enkle stilene. For varmere dager eller innendørs aktiviteter tilbyr vi mange korte ermekjoler og noen ermeløse stiler som passer for mange forskjellige aktiviteter. Uansett din personlige preferanse for ermelengder og mønstre eller, enda viktigere tiger, temperaturen du kler deg for, vil du være takknemlig for at du investerte i noen viktige deler.

Men hva har du på deg for de spesielle hendelser der du trenger å være mer elegant? Mamalicious har et variert utvalg av festkjoler som alltid passer til regningen.

Vi har en stor samling kjoler i en rekke lengder og Style s. Kanskje en maxikjole med et matchende linning som kan bindes individuelt på siden, er akkurat tingen for deg. I tillegg til en rekke mini- og midi-blondekjoler, har vi også trendy Print som slangeskinn, striper eller abstrakte mønstre. Uansett årstid eller anledning, finner du en formell kjole som passer akkurat din smak.

Pleieopplysninger:
 • Materiale: 95% LENZING ™ ECOVERO ™ viskose, 5% elastan.
 • Maskinvask ved 30 ° C
 • Ikke blek
 • Ikke bruk tørketrommel
 • Hang å tørke
 • Stryke ved lav temperatur. Maksimumstemperatur 100 ° C
Produktdetaljer:
 • Kortermet fødselspermisjonskjole
 • Linning i snøring
 • Side spalte ved faldet
 • Den ultimate kjolen ""bare slip it on""
 • For hele graviditeten
"

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
205 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre toppselgere

mama licious Mammakjole MLALISON Navy Blazer
mama licious Mammakjole MLALISON Navy Blazer
308 kr