mama licious amme skjorte MLKADY svart

mama licious amme skjorte MLKADY svartPris
366 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produkter fra serien% SERIES%

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A310225

mama licious amme skjorte MLKADY svart
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Hvis utseendet ditt kan gjøre med en ny vri, kan du bla gjennom vårt utvalg av funksjonelle og fasjonable pleietopper. Hos mamalicious vil vi at du skal føle deg komfortabel mens du ammer babyen din, uansett hvor du er eller hva du holder på med. Vår stilige samling av topper med lange og korte ermer, ammingstopp og ermeløse topper vil enkelt passe inn i din nåværende garderobe og gjøre det enkelt for deg å finne en ny (livsstil) stil hvor amming babyen din trenger for å være enkel og komfortabel - uten å gå på kompromiss på eleganse og trend. Alle pleietoppene våre er laget av materialer som føles myke mot huden.

Stylingtips til pleietoppen din

Når fødselspermisjonsklærne er bak deg, kan du Bruk enkelt eksisterende deler fra garderoben før graviditet for å skape det perfekte antrekket. Ta deg tid og prøv de ""gamle"" klærne dine - men ikke bli skuffet hvis alt ikke passer (ennå)! En sykepleierskjorte sammen med dine favorittjeans og søte joggesko gir et enkelt, trendy utseende som er perfekt på travle dager når du vil fokusere på babyen din og kommende ærend. Når du er tilbake på kontoret eller ønsker å kle deg ekstra elegant under fødselspermisjonen, velg en blomsterhvit sykepleierskjorte og par den med blyantskjørt eller myke bukser i en nøytral farge. Dette vil skape et smigrende, men likevel behagelig antrekk som vil gjøre deg til en head-turner. For kjøligere dager tilbyr vi langermede pleietopper i tynne og tykke stoffer for å se deg gjennom årstidene. For en ekstra varme, bruk en cardigan over den.

Amming mens du er på farta

De fleste mødre kommer til det punktet der de dør til å forlate hus for en kaffe eller for å møte vennen sin for en tur i parken. Men den største bekymringen for nye mødre er spørsmålet om å amme babyen når de er ute og reiser. Hvordan virker det? Hva om det ikke er noe angitt ammeareal på stedet? Hva om det er kaldt? Hva om folk leter? Vi vet. Derfor har alle pleietoppene våre en praktisk, lett tilgjengelig ammefunksjon som gjør det enkelt for deg å amme babyen din når som helst og hvor som helst. Ammingslaget er sømløst integrert i designet, er ikke klumpete over brystet og reduserer risikoen for at overkroppen blir utsatt for kald luft. Lagene festes enten med knapper eller glidelåser, eller kan bare skyves til siden for å gi diskret amming. Når du er ferdig, kan du feste lagene eller omorganisere dem på nytt. Det kunne ikke vært enklere! Hvis du føler deg ukomfortabel med å amme eller babyen din lett blir distrahert av den livlige verden rundt, ta med deg en pleieduk som skal plasseres over deg og babyen din. Tøyet vil dekke brystet og babyens hode, slik at du får god plass til å slappe av og ikke overopphetes.

TESS ammefunksjon består av et stofflag for amming som er dekket av et stoff med en vikleeffekt. For å amme, trekk bare det ytre stofflaget til siden og trekk opp det ammende stofflaget.

Pleieinformasjon:
  • Materiale: 95% resirkulert polyester, 5 % Spandex.
  • Maskinvask ved 30 ° C
  • Ikke tørketrommel
  • Heng til tørk
  • Stryk på lav temperatur. Maksimal temperatur 100 ° C
Produktdetaljer:
  • Sykepleie med 3/4 ermer
  • Blomstertrykk
  • Trekk vikellaget til siden for amming
"

Tilbehør

Pris
249 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre toppselgere

mama licious amme skjorte MLKADY svart
mama licious amme skjorte MLKADY svart
366 kr