❤ 8x babypoints ❤
❤ 8x babypoints ❤
Bare i dag:
Shop og spar nå
00
tim
00
min
00
sek
Klikk her!i
MAM Trainer + Night 220 ml tetning i grønt

MAM Trainer + Night 220 ml tetning i grønt


Pris
132 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A309939

EAN: 4042894590799

MAM Trainer + Night 220 ml tetning i grønt
Denne teksten er automatisk oversatt.
MAM Trainer + Night - for en enkel overgang fra amming eller flaske til kopp. MAM Trainer + Night ble utviklet for å gjøre overgangen fra amming eller flaske til kopp lettere for deg og babyen din.

To mulige kombinasjoner introduserer babyen din til uavhengig drikking. I det første trinnet kombineres flaskekroppen med spenen. Dette er dryppfritt takket være spalteåpningen. Dette gjør at barnet ditt kan kontrollere flyten av drikken uavhengig.

Den spesielle formen på spenen og dens strukturelle striper på innsiden, som forhindrer at spenen kollapser under drikking, sørger for en behagelig drikkefølelse. første uavhengige drikkeforsøk er fullført, er flaskekroppen kombinert med MAM drikketut. Den har ikke en ventil, men er fortsatt lekkasjesikker på grunn av sin spesielle form.

Babyen din kan regulere drikkestrømmen selv, noe som gjør overgangen til en kopp lettere. Både spenen og tuten er laget av spesiell MAM SkinSoft silikon, som er spesielt myk og hudlignende å ta på, noe som gir babyen din en behagelig og kjent følelse. Takket være brede tomme åpninger kan koppen fylles og rengjøres, og hetten muliggjør hygienisk transport.

Flaskehåndtakene er ergonomiske, ekstra små og sklisikre - perfekt for små babyhender. I tillegg lyser håndtakene i mørket, noe som gjør det enkelt for babyer og foreldre å finne - for roligere netter.

MAM Trainer + oppfyller kravene i EN 14350 og er selvfølgelig BPA, BPS og metall gratis. Den kan rengjøres i oppvaskmaskinen og passer for babyer fra 4+ måneder.

Produktdetaljer:
  • Passer fra 4 måneder
  • Læringskopper med en fyllingskapasitet på 220 ml
  • For overgang fra amming fra flaske til kopp
  • Glød i mørke håndtak
  • Sett inkl. flaskekropp, uten drypp, drikketut
  • Bred åpning for enkel fylling og rengjøring
  • Farge: Grønn

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre toppselgere

MAM Trainer + Night 220 ml tetning i grønt
MAM Trainer + Night 220 ml tetning i grønt
132 kr