MAM Soother Perfect Silikon 0 - 6 måneder 2 stk Bear / Dino i dobbel pakke

MAM Soother Perfect Silikon 0 - 6 måneder 2 stk Bear / Dino i dobbel pakke


Pris
241 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A300897

MAM Soother Perfect Silikon 0 - 6 måneder 2 stk Bear / Dino i dobbel pakke
Denne teksten er automatisk oversatt.
Som foreldre er den sunne utviklingen til den lille veldig viktig for deg. Derfor er det hyggelig å vite at MAM arbeider intensivt med tann- og kjeveutviklingen hos babyer.
Tannleger er enige om at jo tynnere og mykere nakken på foten, jo mindre press på babyens kjeve og tenner. Dette reduserer risikoen for feiljustering av tann og kjeve. MAM Perfect ble utviklet med kjeveortopeder og pediatriske tannleger og er klinisk testet. Den symmetriske, kjeveortopedisk korrekte sugedelen er 60% tynnere og 4 ganger mykere enn den konvensjonelle silikonsmokken, og hjelper dermed med å forhindre feiljustering av tenner. ¹ Eksperter anbefaler derfor MAM Perfect for å fremme sunn tann- og kjeveutvikling. Spenen er også laget av spesiell SkinSoft silikon, som føles spesielt myk og kjent i babyens munn. Dette er grunnen til at 94% av babyene instinktivt godtar spenen. ² Både spenen og smokkbarnet har en symmetrisk form, noe som betyr at smokken alltid er i riktig posisjon i munnen. Smokken er spesielt skånsom mot babyens følsomme hud takket være de store lufthullene og den avrundede formen på smokkbarnet. Smokkeknappen er lett å ta tak i og holde i små babyhender, men samtidig så flat at smokken er behagelig for babyen i alle posisjoner. Smokken leveres i en praktisk steriliseringstransportboks, der den kan steriliseres raskt i mikrobølgeovnen uten ekstrautstyr.
MAM Perfect smokk passer for babyer fra 0-6 måneder, oppfyller EN 1400-standarden og er selvfølgelig BPA / BPS-fri.

Produktdetaljer:
  • MAM Perfect smokk i sett med 4
  • Utviklet med kjeveortopeder og tannleger
  • Spesiell form reduserer risikoen for feiljustering av tennene
  • Laget av SkinSoft silikon , ekstra myk
  • Spesielt hudvennlig
  • Flatgrepsknapp
  • Leveres i steriliserende transportboks
  • For babyer fra 0-6 måneder
  • BPA / BPS gratis


¹ Vitenskapelige rapporter fra Wild Hi-Precision Institute viser at MAM Perfects sugehals er i gjennomsnitt 60% tynnere kliniske tester av Universitetets tannklinikk Wien bekrefter dette: Det er også i gjennomsnitt fire ganger mer fleksibelt enn sammenlignbare napp (gjennomsnittsverdier: 32-83% tynnere / 1,1-19,5 ganger mykere enn konvensjonelle silikonfettere). Klinisk studie: Tyskland, 2016, n = 86

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

MAM Soother Perfect Silikon 0 - 6 måneder 2 stk Bear / Dino i dobbel pakke
241 kr