MAM dobbel brystpumpe 2in1, grønn / hvit

MAM dobbel brystpumpe 2in1, grønn / hvit


Pris
2206 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A300046

EAN: 9001616800771

MAM dobbel brystpumpe 2in1, grønn / hvit
Denne teksten er automatisk oversatt.
En unik kombinasjon av manuell brystpumpe og elektrisk pumpe

De første månedene med babyen din er en veldig spesiell tid for deg, men kan også være veldig spennende. Så det er godt å vite at MAM har utviklet en innovativ og behagelig brystpumpe som gir et helt nytt nivå av fleksibilitet når man uttrykker morsmelk. Med den dobbelte brystpumpen kan du velge om du vil pumpe elektronisk eller manuelt, og om du vil bruke pumpen på begge sider eller på den ene siden.
Pumpen kan konverteres fra en elektrisk pumpe til en manuell brystpumpe i bare to enkle trinn. Bruken som elektrisk brystpumpe er ideell for vanlig pumping. Takket være det integrerte oppladbare batteriet, med en kjøretid på opptil 3 timer, gir det deg og barnet ditt mye mobilitet. For elektrisk pumping, kobler du bare en eller begge pumpene til den elektriske pumpeenheten med berøringsskjerm. Med den manuelle funksjonen kan morsmelk pumpes ut helt uavhengig av strømforsyningen og batteriet - for maksimal fleksibilitet.
I en markedsundersøkelsesstudie bekrefter 95% av mødrene at de liker kombinasjonen av en manuell og elektrisk funksjon. 9 av 10 mødre sier at MAM 2in1 dobbel brystpumpe er effektiv. * For å gjøre pumpingen spesielt hyggelig, har pumpen en stimuleringsmodus som stimulerer strømmen av melk og en modus for pumping av morsmelk. Begge modusene har ni nivåer for å justere pumpens intensitet individuelt. Hvis ønskelig kan en myk traktinnsats brukes under pumping for ekstra komfort. Pumpen er også spesielt lett, stille og enkel å rengjøre.
Settet inneholder 2 MAM Easy Start antikolikkflasker og 2 MAM oppbevaringskopper for morsmelk, som er kompatible med pumpen. Så melken kan pumpes direkte i flasken og brukes. I oppbevaringskoppen kan melken oppbevares i kjøleskapet eller fryses og er dermed tilgjengelig for senere bruk.
Alle MAM-produktene er laget av BPA- og BPS-frie materialer.

produktdetaljer:
  • 2in1 dobbel brystpumpe
  • Elektrisk pumpe og manuell brystpumpe
  • Pumping ut på begge sider samtidig og vekselvis mulig
  • Stimulerings- og pumpemodus med 9 nivåer hver
  • Oppladbart batteri med opptil 3 timers kjøretid
  • Spesielt lett, stille og lett å rengjøre
  • Myk traktinnsats
  • BPA og BPS gratis

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

MAM dobbel brystpumpe 2in1, grønn / hvit
MAM dobbel brystpumpe 2in1, grønn / hvit
2206 kr