Moterabatt: 20% i shoppen | 25% i appen
Mote: 20% i shoppen | 25% i appen
Bare i dag:
EKSTRA
00
tim
00
min
00
sek
Klikk heri

Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

LUPPEE Høydejusterbar badestativ for badekaret 84 cm i hvitt
For øyeblikket utsolgt

LUPPEE Høydejusterbar badestativ for badekaret 84 cm i hvitt


Pris
498 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A302665

EAN: 5902860656944

LUPPEE Høydejusterbar badestativ for badekaret 84 cm i hvitt
Denne teksten er automatisk oversatt.
For deg er Baby-B aden et av de viktigste pleietiltakene. Det krever oppmerksomhet, konsentrasjon og fremfor alt mye omsorg. Det skal være behagelig ikke bare for barnet ditt, men også for deg. Å måtte bøye seg over babybadekaret er en saga blott! I dag er dagens e og komfortable løsninger som gjør det enklere å ta vare på babyen din. LUPPEE har et innovativt og ekstremt komfortabelt produkt som gjør babypleie mye enklere.
Det er det stabile, tre ganger høydejusterbare badekarstativet du kan tilpasse etter dine behov. Denne funksjonen gir deg passende komfort med Baby-B aden og beskytter samtidig ryggraden. Hensikten med dette produktet er å skape passende, trygge forhold for babyer og deres omsorgspersoner på B aden.
Å kjøpe badestativet gir deg to fordeler: B aden vil være en unik opplevelse for både babyen og deg. Produktet suppleres med små rom for badetilbehør som leker, badehåndklær eller bleier.

Materiale:
Det stabile LUPPEE badekarstativet er laget av materialer som er helt trygge for babyer. De inneholder ikke bisfenol (BPA), som ellers er mye brukt i produksjonen av plastprodukter og kan påvirke helsen og utviklingen til babyen negativt. LUPPEE -Produktene er elastiske og vil ikke knekke selv om de brukes ofte. De er lette å håndtere og kan lett stues bort. Badekarstativet fra LUPPEE er enkelt i design og passer perfekt inn i ethvert bad. En stor fordel med stativet er at den tar liten plass når den er brettet og derfor lett kan oppbevares i et skap eller diskret i et hjørne. Stativet er et ideelt sett med LUPPEE babybadekar 84 cm.

produktdetaljer:
  • Design: Hvit
  • Mål: 46 cm (lengde) x 70 cm (bredde) x høyde avhengig av stativets innstilling: 90 cm, 94 cm, 98 cm, 102 cm

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere