LULANDO Pleiepute Stjerne Grå 55 x 42 cm

LULANDO Pleiepute Stjerne Grå 55 x 42 cmPris
453 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A265568

EAN: 5902659880871

LULANDO Pleiepute Stjerne Grå 55 x 42 cm
Vår pleiepute er perfekt støtte under graviditeten og etter fødselen. Puten avlaster korsryggen til den gravide og garanterer barnet en stabil og behagelig stilling under amming, og gjør amming lettere for mor og gir avslappende skuldre.

Puten er laget av høy kvalitet og hudvennlig bomull. Putetrekket er avtagbart og ustyrt med en glidelås. Både trekket og puten kan vaskes og tørkes flere ganger.

Dette gjør at puten holder seg hygensik ren og mister ikke sine egenskaper. Stofffyllingen består av tusenvis av perler laget av nøye utvalgte innovative polyesterfibre. Hver enkelt fiber har en uthulet canaliculi langs hele lengden, noe som gir tilstrekkelig luftcirkulasjon. Puten holder over lang tid mykhet, luftighet og elastisitet, og fyllingen kan sammenlignes med naturlig dun.

Våre graviditetsputer er kun laget av sertifikerte stoffer og har høy kvalitet - Alle matrialene er sertifisert i henhold til ØkoTex Standar 100. Produkter som holder Øko-Tex 100 Standarden oppfyller strenge humanøkologiske krav til produksjonen. Det betyr at dette produktet ikke inneholder noen stoffer som er farlige for babyer og små barn.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% Bomull
  • Fyll: 100% Polyester
  • Trekket er vaskbar ved 40 °
  • Putens mål: 55 x 42 cm
  • Øko-Tex Standard 100 Klasse I sertifisert

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

LULANDO Pleiepute Stjerne Grå 55 x 42 cm
LULANDO Pleiepute Stjerne Grå 55 x 42 cm
453 kr