Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

LULANDO Art Collection Molton bleier 5 stk Skog 70x80 cm
For øyeblikket utsolgt

LULANDO Art Collection Molton bleier 5 stk Skog 70x80 cmPris
252 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A283771

EAN: 5902659886149

LULANDO Art Collection Molton bleier 5 stk Skog 70x80 cm
Denne teksten er automatisk oversatt.
Det grunnleggende elementet i antrekket til hver baby er bløtdyr eller tøybleier, hvis bruksområde ganske enkelt er uerstattelig. De er en perfekt erstatning for engangsbleier og gjør daglig pleie av barnet enklere. Produktet ble utviklet spesielt for babyer og deres foreldre som setter pris på sunne og miljøvennlige løsninger. Bruken av flanell bleier har mange fordeler som er til fordel for barnets helse og miljøet, for eksempel som gjenbrukbare bleier.

Den myke flanellbleien med det originale grafiske mønsteret i Art Collection-serien er et nyttig verktøy for å skifte bleier for babyer og småbarn. Dette produktet er også et alternativ for allergikere, da det ikke inneholder giftige stoffer og ikke irriterer huden.

De er laget av naturlig bomull og har Standard 100-merket fra Oeko-Tex - klasse I. Dette betyr at de oppfyller de strengeste kravene til sensitiv hud hos babyer og små barn. Kantene er i tillegg forsterket med en hem, noe som gjør dem mer holdbare og motstandsdyktige mot slitasje. Av hensyn til barn og foreldre bruker merket LULANDO bare materialer fra anerkjente europeiske produsenter til bleiene.

produktdetaljer:
  • materiale: 100% bomull
  • Vaskbar opp til 60 ° C
  • Mål: 70 x 80 cm
  • Oeko-Tex Standard 100 klasse I sertifisert

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere