Kun i dag: 10x babypoints ♡
Kun i dag: 10x babypoints ♡
Samle extra poeng
00
tim
00
min
00
sek
Samle extra poengi
lionelo Timon Navy Blue Bassinet
Pris
2202 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A309549

lionelo Timon Navy Blue Bassinet
Denne teksten er automatisk oversatt.
Multifunksjonell: ekstra seng, barneseng og reiseseng

Med 6-trinns høydejustering kan den festes på alle typer senger. For å gi babyene en behagelig og avslappet søvn, inneholder settet også en skummadrass fra PRESTIGE Line av Fiki Miki.

Sammen med barnesengen inneholder settet to madrasser, en ekstra romslig kurv og en bærbar pose som beskytter barnesengen mot smuss.

Stabilt feste
Spesielle sikkerhetsstropper sørger for at Timon er festet godt til foreldresengen. Festet er veldig enkelt og sikkert. De fire hjulene på Lionelo Timon ekstra seng er utstyrt med et låsesystem. Ekstra sengen kan beveges fritt og enkelt rundt i rommet og plasseres på det valgte stedet. Hjulene er låsbare.

Høydejusteringen har en spesiell lås som forhindrer at barnesengen automatisk beveger seg nedover.

Komfort og stil
Barnesengen har en avrundet form, takket være at barnet føler seg trygt og komfortabelt. Interiøret er polstret med vattert mykt materiale for å gi barnet ditt en fredelig og avslappende søvn. Den grå fargen gjør at Timon kan smelte inn i ethvert interiørdesign, og den dempede fargen beroliger barnet. Mønsteret med skyer gjør at babyen din sovner fantastisk.

Enkel folding
Takket være det spesielle Timon-foldesystemet, kan barnesengen brettes i en liten størrelse, noe som gjør den veldig praktisk å lagre og transportere. Det er den eneste barnesengen av denne typen med en så praktisk foldefunksjon på markedet!

Sammen med barnesengen inneholder settet en spesiell bæreveske som beskytter barnesengen mot smuss og gjør den enkel å oppbevare. Det praktiske håndtaket er nyttig når du bærer.

Sov sammen
Å sove sammen med barn gir dem en følelse av trygghet og lar dem bygge et sterkt bånd. Ekstra sengens spesielle funksjon gjør det mulig å feste og sikre ekstra sengen rett ved siden av foreldrenes seng - takket være denne funksjonen har babyen høy komfort og er ved siden av foreldrene samtidig. Det er også spesielt behagelig for den ammende.

Produktdetaljer:
 • Fiki Miki madrass: for å gi babyene en behagelig søvn, en spesiell madrass for skumbarn PRESTIGE Linje (modell: PPL1) er lagt til settet.
 • Ekstra frittstående høydejustering
 • Passer til alle typer senger
 • Kan også brukes frittstående
Tekniske detaljer:
 • Mål (lengde x bredde x høyde): 96 x 55 x 66,5 til 84 cm
 • Sammenleggbare mål (lengde x bredde x høyde): 100 x 14,5 x 62 cm
 • Mål liggende overflate (lengde x bredde x høyde): 85 x 50 x 30 cm
 • Vekt: 13 kg
 • Maksimal belastning: Fra fødselen opp til 9 kg
 • Manteldekke 25% polyester 75% bomull
 • Pleie: Håndvask ved 30 ° C
Leveringsomfang:
 • Ekstra seng i timon
 • 2 madrasser
 • Bæreveske
 • Stropper for feste til sengen

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
295 kr
Pris
1061 kr
Pris
259 kr
Pris
168 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Merke

Lionelo

Lionelo - Sammen, trygt og praktisk

Å være forelder er både en utfordring og et fantastisk eventyr. Våre produkter gjør det enda mer spennende og glad – for barn og foreldre. Hos Lionelo lager vi produkter som oppfyller de høyeste standardene for sikkerhet og komfort. Vi ønsker sammen å være med på å bygge en relasjon mellom deg og barnet ditt på ulike nivåer og stadier. Det er derfor vårt utvalg av produkter er så gjennomtenkt at du kan være en del av foreldreeventyret ditt fra babyens første øyeblikk.

Lionelo - designkvalitet kombinert med funksjonalitet for lengre levetid

Vi setter pris på verdien av de delte øyeblikkene. Av denne grunn sørger vi for at Lionelo-produkter kjennetegnes av designkvalitet og funksjonalitet og at bruken av dem etterlater et hyggelig inntrykk. Skånsom og moderne design, fantasifulle løsninger og vissheten om at du kan stole på oss uansett omstendigheter vil hjelpe. Lionelo-produkter dekkes av en livstidsgaranti. Dette betyr at vi ikke bare er bevisste på kvaliteten deres, men også støtter deg i alle faser av bruken av våre tilbud.

Lionelo - åpenhet, hjelpsomhet og engasjement

Åpenhet, hjelpsomhet og engasjement hjelper oss å bygge den uvurderlige følelsen av tilknytning og tillit hos foreldre. Gunstig forhold mellom kvalitet og pris på Lionelo-produkter både i Polen og over hele Europa gjør merket mer og mer populært. Vi ser denne trenden ikke bare i det økende antallet kjøpere av produktene våre, men også i antallet kjøpere av nye produkter med vårt merke. Bli med i familien vår. Lionelo vil sørge for at dette eventyret blir en sann nytelse for deg.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: lionelo Timon Navy Blue Bassinet
5
50 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 40
 
4 stjerner
| 10
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

lionelo Timon Navy Blue Bassinet
lionelo Timon Navy Blue Bassinet
2202 kr