lionelo Spill buen PAULA
Variant:
  • lionelo Spill buen PAULA
  • Lionel Play Sløyfe Anika Baby Crawling Teppe
  • Lionelo lekematte Jenny

Veil. pris¹
613,99 kr
Pris
599 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
14,99 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A308845

EAN: 5902581659163

lionelo Spill buen PAULA
Denne teksten er automatisk oversatt.
Dobbeltsidig leketøy med lyd.

Lekene gir en lyd når de trykkes på, noe som oppfordrer smårollingen til å strekke seg etter dem og trene armmusklene. Utskriften på sidene av leketøyet er forskjellig.

Lyspaneler og melodi. Fem forskjellige melodier gir god stemning. Det er lys på buene. Lysene er utstyrt med to moduser. Når den sekvensielle modusen og den lyse modusen (raskere lys endres).

Magetid. I tillegg til leker inkluderer settet også en spesiell magepute. Takket være det, kan smårollingen styrke armen og ryggmuskulaturen under lek, noe som forbereder ham på å sette seg selv. I bunnen er det en hastighetsinnsats.

Komfortabel bunn. Den myke og tykke fyllingen gir tilstrekkelig isolasjon til gulvet. Takket være dette holder det seg varmt når du spiller på en kald overflate. Dette betyr at lekematten også kan brukes utendørs om våren og sommeren.

Rask å sette opp og enkel å rengjøre. Å sette opp lekematten er veldig enkelt og tar bare et øyeblikk. Mattenes materiale føles ikke bare behagelig, men er også robust og ekstremt enkel å rengjøre.

Produktdetaljer:
  • Inkluderer: matte, 2 interaktive stolper, 4 hengende interaktive lekeputer, brukerhåndbok, garantikort.
  • vekt : 1 kg
  • Materiale: 100% polyester
  • Rengjøring: Håndvask på 30 grader

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Merke

Lionelo

Lionelo - Sammen, trygt og praktisk

Å være forelder er både en utfordring og et fantastisk eventyr. Våre produkter gjør det enda mer spennende og glad – for barn og foreldre. Hos Lionelo lager vi produkter som oppfyller de høyeste standardene for sikkerhet og komfort. Vi ønsker sammen å være med på å bygge en relasjon mellom deg og barnet ditt på ulike nivåer og stadier. Det er derfor vårt utvalg av produkter er så gjennomtenkt at du kan være en del av foreldreeventyret ditt fra babyens første øyeblikk.

Lionelo - designkvalitet kombinert med funksjonalitet for lengre levetid

Vi setter pris på verdien av de delte øyeblikkene. Av denne grunn sørger vi for at Lionelo-produkter kjennetegnes av designkvalitet og funksjonalitet og at bruken av dem etterlater et hyggelig inntrykk. Skånsom og moderne design, fantasifulle løsninger og vissheten om at du kan stole på oss uansett omstendigheter vil hjelpe. Lionelo-produkter dekkes av en livstidsgaranti. Dette betyr at vi ikke bare er bevisste på kvaliteten deres, men også støtter deg i alle faser av bruken av våre tilbud.

Lionelo - åpenhet, hjelpsomhet og engasjement

Åpenhet, hjelpsomhet og engasjement hjelper oss å bygge den uvurderlige følelsen av tilknytning og tillit hos foreldre. Gunstig forhold mellom kvalitet og pris på Lionelo-produkter både i Polen og over hele Europa gjør merket mer og mer populært. Vi ser denne trenden ikke bare i det økende antallet kjøpere av produktene våre, men også i antallet kjøpere av nye produkter med vårt merke. Bli med i familien vår. Lionelo vil sørge for at dette eventyret blir en sann nytelse for deg.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: lionelo Spill buen PAULA
5
27 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 25
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

lionelo Spill buen PAULA
lionelo Spill buen PAULA
Veil. pris¹ 613,99 kr
599 kr