lionelo Lekematte AGNES PLUS

Pris
410 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 4-8 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A308847

EAN: 5902581659200

lionelo Lekematte AGNES PLUS
Denne teksten er automatisk oversatt.
Lekematte Lionelo Agnes 2in1:

Mattsidene kan heves og senkes, og lekbuene kan festes på forskjellige steder. Takket være de sammenleggbare sidene og buene kan matten gjøres om til et stort lekehus.

Leker: Et bredt utvalg av leker utvikler motoriske og manuelle ferdigheter. Leker i forskjellige former og farger har tilleggsfunksjoner - individuelle elementer rasler når de berøres, knirker og skraller.

Stoffbok: Spesielt bemerkelsesverdig er den myke bildeboken med mange fargerike bilder og en lyd plystre. Bildeboken kan enkelt fjernes fra matten, slik at barnet alltid kan ta med seg favorittleketøyet overalt.

Skramlekjede: Agnes-modellen har en elastisk kjede med fargerike rangler. . Det gir ekstra moro for barnet og klipsystemet gjør at klapperkjeden kan festes til andre steder - for eksempel til lekegrinden eller reisesengen.

Forsterket bunn: Bunnen av matten består av mange lag med materiale. De garanterer barnets komfort samt nok myk lekeflate på grunn av varmeisolasjonen.

Rask å sette opp og enkel å rengjøre. Å sette opp lekematten er veldig enkelt og tar bare et øyeblikk. Matten på materialet er ikke bare behagelig å ta på, men også solid og ekstremt enkel å rengjøre.

Produktdetaljer:
  • Artikkeldimensjoner: 141 x 49 x 64/141 x 132 x 60 cm.
  • Omfang av levering: matte, 6 leker, brukerhåndbok (på esken, garantikort
  • Vekt: 1 kg
  • Materiale: 100% polyester
  • Rengjøring: Håndvask ved 30 grader

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Merke

Lionelo

Lionelo - Sammen, trygt og praktisk

Å være forelder er både en utfordring og et fantastisk eventyr. Våre produkter gjør det enda mer spennende og glad – for barn og foreldre. Hos Lionelo lager vi produkter som oppfyller de høyeste standardene for sikkerhet og komfort. Vi ønsker sammen å være med på å bygge en relasjon mellom deg og barnet ditt på ulike nivåer og stadier. Det er derfor vårt utvalg av produkter er så gjennomtenkt at du kan være en del av foreldreeventyret ditt fra babyens første øyeblikk.

Lionelo - designkvalitet kombinert med funksjonalitet for lengre levetid

Vi setter pris på verdien av de delte øyeblikkene. Av denne grunn sørger vi for at Lionelo-produkter kjennetegnes av designkvalitet og funksjonalitet og at bruken av dem etterlater et hyggelig inntrykk. Skånsom og moderne design, fantasifulle løsninger og vissheten om at du kan stole på oss uansett omstendigheter vil hjelpe. Lionelo-produkter dekkes av en livstidsgaranti. Dette betyr at vi ikke bare er bevisste på kvaliteten deres, men også støtter deg i alle faser av bruken av våre tilbud.

Lionelo - åpenhet, hjelpsomhet og engasjement

Åpenhet, hjelpsomhet og engasjement hjelper oss å bygge den uvurderlige følelsen av tilknytning og tillit hos foreldre. Gunstig forhold mellom kvalitet og pris på Lionelo-produkter både i Polen og over hele Europa gjør merket mer og mer populært. Vi ser denne trenden ikke bare i det økende antallet kjøpere av produktene våre, men også i antallet kjøpere av nye produkter med vårt merke. Bli med i familien vår. Lionelo vil sørge for at dette eventyret blir en sann nytelse for deg.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: lionelo Lekematte AGNES PLUS
4.5
25 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 19
 
4 stjerner
| 4
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

lionelo Lekematte AGNES PLUS
lionelo Lekematte AGNES PLUS
410 kr