Kun i dag: 10x babypoints ♡
Kun i dag: 10x babypoints ♡
Samle extra poeng
00
tim
00
min
00
sek
Samle extra poengi
lionelo Lekegrind Sofie Blå Navy
Variant:
 • lionelo Reiseseng Sofie Grey Scandi
 • lionelo Reiseseng Sofie Turkis Scandi
 • lionelo Lekegrind Sofie Blå kobalt Rød
 • lionelo Lekegrind Sofie Blå Navy

Pris
1074 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A318878

EAN: 5903771700078

lionelo Lekegrind Sofie Blå Navy
Denne teksten er automatisk oversatt.
Lek og sove
Med god plass når den er satt opp (lengde x bredde x høyde: 100 x 100 x 76 cm), lar ekstra seng flere barn leke. Slitebestandig stoff kan også tørkes av med en fuktig klut, slik at det kan brukes som lekegrind hjemme og på farten.

Sikkerhet
Forsterket konstruksjon, beskyttelse mot utilsiktet folding, hjul med bremser og ingen skarpe kanter garanterer barnets sikkerhet i lekegrinden.

Alt i ett
Lekegrind, reiseseng, ekstra seng og lekematte. Barneseng eller lekematte hjemme hos bestefar og bestemor, gir et trygt sted.

Praktisk inngang
Glidelåsen til sideinngangen er plassert på utsiden av lekegrinda. Barnet ditt er derfor trygt, alene det kan ikke åpne fra innsiden. Dette betyr at småbarn kan komme inn og ut uavhengig av hverandre gjennom inngangen. Dette forhindrer risikable klatrehandlinger og sparer deg for løft. Lekegrinden kan brukes som ekstraseng, reiseseng, men også som lekematte. Den firkantede formen gir nok plass til barnet ditt og leketøyene til babyen. . Lekegrinden er også behagelig på varmere dager som reiseseng for babyen / barnet og sikrer foreldrene ubegrenset tilsyn med babyen.

Ingen skarpe kanter
Alle kanter er sikret med profilerte plasthetter for å sikre maksimal beskyttelse.

Myk madrass
Tigerskum av høy kvalitet med økt fleksibilitet og fasthet. Madrassen er dekket med slitasje og flekkbestandig stoff. lionelo spesialdesignet fargerikt trykk på madrassen har en positiv effekt på barnets fantasi og oppmuntrer ham til å leke i lekegrinden.

Lock Guard System
Konstruksjonsrammen er sikret mot utilsiktet folding, noe som øker barnets sikkerhet betydelig. Denne løsningen er spesielt viktig når barnet står eller hopper.

Hjul med bremser
To hjul sørger for lett bevegelse av lekegrinden, så den kan også brukes som ekstrautstyr seng. De innebygde bremsene forhindrer den i å rulle vekk ved et uhell. Solide føtter sikrer stabiliteten til lekegrinda.

Transportpose
Dette beskytter mot smuss og det praktiske bærehåndtaket gjør transporten enklere. lionelo Sofie lekegrind er ideell for på farten.

Tekniske detaljer:
 • Dimensjoner (lengde x bredde x høyde): 100 x 100 x 76 cm
 • Foldemål (lengde x bredde x høyde): 92,5 x 22,5 x 23 cm
 • Dimensjoner liggende overflate (lengde x bredde x høyde): 94 x 94 x 64 cm
 • Vekt: 9,4 kg
 • Maksimal belastning: Fra fødsel opp til 15 kg
 • Materialdeksel: 100 % polyester
 • Pleiebetrekk: håndvask 30 ° C
Leveringsomfang:
 • Reiseseng
 • Barneseng

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Merke

Lionelo

Lionelo - Sammen, trygt og praktisk

Å være forelder er både en utfordring og et fantastisk eventyr. Våre produkter gjør det enda mer spennende og glad – for barn og foreldre. Hos Lionelo lager vi produkter som oppfyller de høyeste standardene for sikkerhet og komfort. Vi ønsker sammen å være med på å bygge en relasjon mellom deg og barnet ditt på ulike nivåer og stadier. Det er derfor vårt utvalg av produkter er så gjennomtenkt at du kan være en del av foreldreeventyret ditt fra babyens første øyeblikk.

Lionelo - designkvalitet kombinert med funksjonalitet for lengre levetid

Vi setter pris på verdien av de delte øyeblikkene. Av denne grunn sørger vi for at Lionelo-produkter kjennetegnes av designkvalitet og funksjonalitet og at bruken av dem etterlater et hyggelig inntrykk. Skånsom og moderne design, fantasifulle løsninger og vissheten om at du kan stole på oss uansett omstendigheter vil hjelpe. Lionelo-produkter dekkes av en livstidsgaranti. Dette betyr at vi ikke bare er bevisste på kvaliteten deres, men også støtter deg i alle faser av bruken av våre tilbud.

Lionelo - åpenhet, hjelpsomhet og engasjement

Åpenhet, hjelpsomhet og engasjement hjelper oss å bygge den uvurderlige følelsen av tilknytning og tillit hos foreldre. Gunstig forhold mellom kvalitet og pris på Lionelo-produkter både i Polen og over hele Europa gjør merket mer og mer populært. Vi ser denne trenden ikke bare i det økende antallet kjøpere av produktene våre, men også i antallet kjøpere av nye produkter med vårt merke. Bli med i familien vår. Lionelo vil sørge for at dette eventyret blir en sann nytelse for deg.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: lionelo Lekegrind Sofie Blå Navy
5
93 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 80
 
4 stjerner
| 11
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

lionelo Lekegrind Sofie Blå Navy
lionelo Lekegrind Sofie Blå Navy
1074 kr