12% i appen | 10% på nett
12% i appen | 10% på nett
Spar EKSTRA på:
Barnerom 🛏️
00
tim
00
min
00
sek
Velg rabattkodei

Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

lionelo Lærings- og lekematte IMKE PLUS
For øyeblikket utsolgt

Pris
396 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A308849

EAN: 5902581659187

lionelo Lærings- og lekematte IMKE PLUS
Denne teksten er automatisk oversatt.
2in1 LÆRING OG SPILLEMATTE:

Imke Learning Mat introduserer babyen til former og farger, som hjelper til med å utvikle koordinering og romlige ferdigheter. Bruken av kontrasterende farger stimulerer babyens sans for synet.

NUMERISKE TILBEHØR: Eventyrteppet er utstyrt med et spesielt hus for oppbevaring av opptil 30 kuler. Også inkludert er leker i forskjellige former og farger, en bitering og en tøybok.

KOMFORT: Bunnen av matten er laget av et tykt materiale som gir utmerket varmeisolasjon til gulvet. Fyllet gjør liggende på matten veldig behagelig for babyen. Takket være det medfølgende tilbehøret styrker barnet musklene lekent.

PRAKTISK: Imke eventyrteppe er enkelt og lett å brette og brette ut. Elementene som inngår i settet kan brukes i forskjellige konfigurasjoner. Stor størrelse matte 90x85x48 cm

KVALITET: Den høye kvaliteten, påliteligheten og sikkerheten til Imke lekematte er bekreftet av EN 71-standarden. Produktet har også CE-sertifikat.

Produktdetaljer:
  • Dimensjoner på varen: 93 x 67/93 x 52 cm.
  • Omfang levering: matte med hus, 2 stolper 6 leker 30 baller, interaktiv bok, brukerhåndbok (på pappeske), garantikort
  • Vekt: 1 kg
  • Materiale: 100 % polyester
  • Rengjøring: Håndvask på 30 grader

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Merke

Lionelo

Lionelo - Sammen, trygt og praktisk

Å være forelder er både en utfordring og et fantastisk eventyr. Våre produkter gjør det enda mer spennende og glad – for barn og foreldre. Hos Lionelo lager vi produkter som oppfyller de høyeste standardene for sikkerhet og komfort. Vi ønsker sammen å være med på å bygge en relasjon mellom deg og barnet ditt på ulike nivåer og stadier. Det er derfor vårt utvalg av produkter er så gjennomtenkt at du kan være en del av foreldreeventyret ditt fra babyens første øyeblikk.

Lionelo - designkvalitet kombinert med funksjonalitet for lengre levetid

Vi setter pris på verdien av de delte øyeblikkene. Av denne grunn sørger vi for at Lionelo-produkter kjennetegnes av designkvalitet og funksjonalitet og at bruken av dem etterlater et hyggelig inntrykk. Skånsom og moderne design, fantasifulle løsninger og vissheten om at du kan stole på oss uansett omstendigheter vil hjelpe. Lionelo-produkter dekkes av en livstidsgaranti. Dette betyr at vi ikke bare er bevisste på kvaliteten deres, men også støtter deg i alle faser av bruken av våre tilbud.

Lionelo - åpenhet, hjelpsomhet og engasjement

Åpenhet, hjelpsomhet og engasjement hjelper oss å bygge den uvurderlige følelsen av tilknytning og tillit hos foreldre. Gunstig forhold mellom kvalitet og pris på Lionelo-produkter både i Polen og over hele Europa gjør merket mer og mer populært. Vi ser denne trenden ikke bare i det økende antallet kjøpere av produktene våre, men også i antallet kjøpere av nye produkter med vårt merke. Bli med i familien vår. Lionelo vil sørge for at dette eventyret blir en sann nytelse for deg.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: lionelo Lærings- og lekematte IMKE PLUS
4.5
24 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 19
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere