lionelo høystol Cora Ocean
Variant:
 • lionelo høystol Cora Bubble gum
 • lionelo høystol Cora Ocean
 • lionelo høystol Cora Stone

Pris
1330 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A308738

EAN: 5902581657961

lionelo høystol Cora Ocean
Denne teksten er automatisk oversatt.
Fullt justerbar
Med 4-trinns justering kan stolen fritt justeres til benkeplatens høyde. I tillegg kan skuffen justeres i to trinn. Takket være dette tilpasser barnestolen seg til nesten ethvert bord.

Barnekomfort
Det 3-veis justerbare ryggstøtten garanterer riktig posisjon for babyen under måltidene. Avhengig av størrelse og preferanser til barnet, kan fotstøtten enkelt justeres.

Robust konstruksjon
Konstruksjonen gjør at stolen kan brukes trygt til barnet veier 15 kg. Den robuste rammen og justeringsalternativene gjør at barnestolen passer både til 6 måneder gamle babyer og 4 år gamle barn.

Plassbesparende
Barnestolen tar ikke mye opp plass når den er brettet og er veldig enkel å transportere. Barnestolen kan også plasseres oppreist. Hjulene kan også låses om nødvendig. Skuff er selvfølgelig oppvaskmaskinsikker.

Fotstøtte justerbar
Avhengig av barnets størrelse og preferanser, kan fotstøtten enkelt justeres.

Justerbart ryggstøtte
Det 3-veis justerbare ryggstøtten garanterer riktig posisjon for babyen under måltidene. Babyen din sitter ikke bare komfortabelt, men også trygt mens du spiser, svelging er minimert.

Dobbelt skuff
Det er en ekstra avtagbar pute på bordbrettet. Det avtakbare brettet er veldig enkelt å rengjøre, men kan også vaskes i oppvaskmaskinen.

Innlegg for de minste
Settet inneholder en komfortabel innsats som gir mindre barn et bedre passer til stolen. Innsatsen er laget av 75% bomull.

Bokseholder
Det er ikke lett å lære å spise med bestikk først og krever mange rengjørings- eller tørkehandlinger. Av denne grunn er det på baksiden av ryggstøtten en holder til papirhåndkleboksen eller annet pleietilbehør som kan være nyttig når du spiser.

Robust materiale
Det spesielle miljøet -Lær som brukes i stolen er smuss-, vann- og slitesterk, noe som gjør Cora til et produkt i mange år. Takket være passende materiale er polstringen også hudvennlig for barnet.

Praktisk folding
Et spesialutviklet system gjør det mulig å montere barnestolen i en kompakt størrelse. på bare noen få sekunder.

Easy Stand-funksjon
Barnestolen passer sammen under en seng eller i en garderobe. Dette betyr at Cora barnestol ikke tar mye plass og er veldig enkel å transportere og oppbevare. Easy Stand-funksjonen gjør det også mulig å plassere barnestolen vertikalt.

Låse hjul
Pålitelige hjul gjør det enkelt å flytte stolen. De er beskyttet med et spesielt belegg slik at ingen riper blir igjen på gulvflaten. Etter parkering på det valgte stedet kan hjulene låses for å forhindre bevegelse.

Tekniske detaljer:
 • Mål (lengde x bredde x høyde): 54 x 85 x 105 cm
 • Brettedimensjoner (lengde x bredde x høyde): 54 x 42 x 99 cm
 • Vekt: 8,23 kg
 • Maksimal belastning: Opp til 15 kg
 • Anbefalt alder: 6 til 36 måneder
 • Materiale: 25% polyester, 75% bomull
 • Pleie: Håndvask ved 30 ° C
Leveringsomfang:
 • Barnestol
 • skuff
 • Innlegg for mindre barn

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Merke

Lionelo

Lionelo - Sammen, trygt og praktisk

Å være forelder er både en utfordring og et fantastisk eventyr. Våre produkter gjør det enda mer spennende og glad – for barn og foreldre. Hos Lionelo lager vi produkter som oppfyller de høyeste standardene for sikkerhet og komfort. Vi ønsker sammen å være med på å bygge en relasjon mellom deg og barnet ditt på ulike nivåer og stadier. Det er derfor vårt utvalg av produkter er så gjennomtenkt at du kan være en del av foreldreeventyret ditt fra babyens første øyeblikk.

Lionelo - designkvalitet kombinert med funksjonalitet for lengre levetid

Vi setter pris på verdien av de delte øyeblikkene. Av denne grunn sørger vi for at Lionelo-produkter kjennetegnes av designkvalitet og funksjonalitet og at bruken av dem etterlater et hyggelig inntrykk. Skånsom og moderne design, fantasifulle løsninger og vissheten om at du kan stole på oss uansett omstendigheter vil hjelpe. Lionelo-produkter dekkes av en livstidsgaranti. Dette betyr at vi ikke bare er bevisste på kvaliteten deres, men også støtter deg i alle faser av bruken av våre tilbud.

Lionelo - åpenhet, hjelpsomhet og engasjement

Åpenhet, hjelpsomhet og engasjement hjelper oss å bygge den uvurderlige følelsen av tilknytning og tillit hos foreldre. Gunstig forhold mellom kvalitet og pris på Lionelo-produkter både i Polen og over hele Europa gjør merket mer og mer populært. Vi ser denne trenden ikke bare i det økende antallet kjøpere av produktene våre, men også i antallet kjøpere av nye produkter med vårt merke. Bli med i familien vår. Lionelo vil sørge for at dette eventyret blir en sann nytelse for deg.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: lionelo høystol Cora Ocean
5
131 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 111
 
4 stjerner
| 19
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

lionelo høystol Cora Ocean
lionelo høystol Cora Ocean
1330 kr