Lionelo elektrisk brystpumpe Fidi blå
NYHET

Lionelo elektrisk brystpumpe Fidi blå


Pris
345 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A343942

EAN: 5902581654731

Lionelo elektrisk brystpumpe Fidi blå
Denne teksten er automatisk oversatt.
Den funksjonelle brystpumpen Lionelo Fidi med sin kompakte størrelse sørger for effektiv og komfortabel pumping. Den stillegående og sikre driften av enheten sikrer diskré bruk, slik at du kan bruke den i forskjellige situasjoner. Med 10-trinns massasjefunksjon og 15 sugenivåer kan du justere brystpumpen til dine individuelle behov.

Funksjoner tilpasset individuelle behov
Lionelo Fidi tofaset brystpumpe har en 10-trinns massasjefunksjon som stimulerer melkeproduksjonen. Fidi er utstyrt med 15 forskjellige melkeoppsamlingsmoduser som lar deg tilpasse produktet til dine individuelle preferanser. For å øke komforten ved å bruke enheten, støttes prosessen med melkeinnsamling av teknologi som etterligner babyens suging.

Sertifisert kvalitet og sikkerhet
Melkebeholderne som følger med Fidi brystpumpe er laget av trygt materiale som er fritt for bisfenol A. Du finner et tydelig merke på overflaten hvor du kan notere datoen for pumping. Settet inkluderer også en anti-støvhette. For å bekrefte kvaliteten på produktet har brystpumpen Fidi blitt testet og sertifisert av testlaboratoriet Waltek.

Kompakt enhet med LED-skjermFidi brystpumpe er en lett, kompakt og intuitiv enhet. Takket være det tydelige LED-displayet kan du lese indikatorene for suge- og massasjenivåene i sanntid. Den viser også batterinivået til produktet, som kan brukes enten direkte fra strømnettet eller via en USB-lader.

Omfattende utvalg av tilbehør
Lionelo Fidi-brystet pumpen leveres med et rikt sett med tilbehør, inkludert en flaske, 2 melkekopper, en smokk, en silikonstøvhette, et flaskestativ og en lader. Enheten er kompatibel med Lovi- og Avent-produkter. Takket være det omfattende utstyret og den meget stillegående driften av brystpumpen, kan hver mor komfortabelt og diskret ta seg av babyens behov.

Produktdetaljer:
 • Design : Blå
 • LED-skjerm: enheten har en tydelig LED-skjerm som viser indikatorene for sugestyrke, massasje og batterinivå
 • Bisfenol A-fri: Fidi-brystpumpen er laget av plast som ikke inneholder skadelig bisfenol A
 • Det medfølgende tilbehørssettet inkluderer 2 målebeger for oppbevaring av mat
 • Fidi-brystpumpen har en driftstid på opptil 2 timer med full batteri
 • Materiale: PP, ABS, silikon
 • Leveringsomfang: brystpumpe, beholder 180 ml, smokk, 2 målebeger, lader, bruksanvisning, garantikort

Tekniske detaljer:
 • Modell: Fidi
 • Strømforsyning: USB-strømadapter 5V, batteri 800mAh 3,7V 2,96Wh
 • Batteritid: 2 timer
 • Funksjonalitet: 15 sugenivåer ls 10 massasjenivåer 2-fase pumpe LED-display kompatibel med Lovi og Avent

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Merke

Lionelo

Lionelo - Sammen, trygt og praktisk

Å være forelder er både en utfordring og et fantastisk eventyr. Våre produkter gjør det enda mer spennende og glad – for barn og foreldre. Hos Lionelo lager vi produkter som oppfyller de høyeste standardene for sikkerhet og komfort. Vi ønsker sammen å være med på å bygge en relasjon mellom deg og barnet ditt på ulike nivåer og stadier. Det er derfor vårt utvalg av produkter er så gjennomtenkt at du kan være en del av foreldreeventyret ditt fra babyens første øyeblikk.

Lionelo - designkvalitet kombinert med funksjonalitet for lengre levetid

Vi setter pris på verdien av de delte øyeblikkene. Av denne grunn sørger vi for at Lionelo-produkter kjennetegnes av designkvalitet og funksjonalitet og at bruken av dem etterlater et hyggelig inntrykk. Skånsom og moderne design, fantasifulle løsninger og vissheten om at du kan stole på oss uansett omstendigheter vil hjelpe. Lionelo-produkter dekkes av en livstidsgaranti. Dette betyr at vi ikke bare er bevisste på kvaliteten deres, men også støtter deg i alle faser av bruken av våre tilbud.

Lionelo - åpenhet, hjelpsomhet og engasjement

Åpenhet, hjelpsomhet og engasjement hjelper oss å bygge den uvurderlige følelsen av tilknytning og tillit hos foreldre. Gunstig forhold mellom kvalitet og pris på Lionelo-produkter både i Polen og over hele Europa gjør merket mer og mer populært. Vi ser denne trenden ikke bare i det økende antallet kjøpere av produktene våre, men også i antallet kjøpere av nye produkter med vårt merke. Bli med i familien vår. Lionelo vil sørge for at dette eventyret blir en sann nytelse for deg.

Våre toppselgere

Lionelo elektrisk brystpumpe Fidi blå
Lionelo elektrisk brystpumpe Fidi blå
345 kr