lionelo Bilstol Bastiaan Grey Black Base
pinkorblue anbefaler
Variant:
 • lionelo Bilstol Bastiaan Grey Black Base
 • lionelo Barnesete Bastiaan Fiolett

Pris
1770 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A298113

EAN: 5902581656100

lionelo Bilstol Bastiaan Grey Black Base
360 graders roterbar
Takket være bruken av unike tiger-teknologi som lar barnestolen rotere fritt rundt sin egen akse uten å måtte adskilels fra sikkerhetsbeltet.

Isofix System og Top Tether
En stabil og rask måte å montere barnesetet på i bilen. Isofix-systemet reduserer kreftene på barnets plutselige bremsing under kollisjon.

Juster nakkestøtten
7-trinns justering av nakkestøtten, gjør at barnesetet kan vokse med barnet.

4 Tilt Level
Enhåndsjustering i ryggstøtten fra sittestilling til en skråstilling med søvnfunksjon. Garanterer komfort og barnet riktig plassering.

Dri-Seat pustende setepute
For sikkerhet og en komfortabel stilling for de minste barna er barnesetet er utstyrt med en ekstra Dri-Seat redusering.

Unik teknologi - egnet for barn fra fødselen
Takket være den roterende base, er det mulig å transportere babyen de første dagene av sitt liv. For sikkerheten og komforten til de minste barna er barnestolen utstyrt med en ekstra setereduksjon.

Lett roterbar!
Takket være bruken av unik tigerteknologi, kan barnestoler rotere fritt rundt sin egen skulder uten å måtte skilles fra sikkerhetsbeltene. Alt du trenger å gjøre er å vri den i retning døren er, og barnet kan da plassert i bilsetet uten noen form for anstrengelser.

5-punkts sikkerhetsbelte med knebelte
Ripebestandige stropper holder barnet ordentlig i barnestolen. Ekstra puter på beltene forhindrer skader på babyens følsomme hud og sklisikre puter sikrer riktig belteposisjon uten å skli til siden.

Ekstra sidebeskyttelse
Barnestolen er utstyrt med forsterkninger på sidene og nakkestøtten er ekstra slagkraft. I nakkestøtten er det en ekstra pute som beskytter barnets hode i sidekollisjoner ved å støtte barnets nakke og hode.

Lumbarinnsats
Barnestolen er utstyrt med en spesiell korsryggstøtteinnsats, som er anatomisk formet og fester barnet riktig ryggposisjon.

Solbeskyttelse
Et kapell er inkludert, som beskytter barnet mot sterkt sollys. Det beskytter barnet mot overoppheting og øker reisekomforten.

Komfortabel antrekk
Myk, fleksibel og slitesterk polstring som er enkel å holde ren. Det meste av smusset kan fjernes ved støvsuging, og møbeltrekket kan også vaskes i vaskemaskinen (opptil 30 grader).

Pustende seteinnsats
For sikkerhets skyld er et barnesete behagelig for de minste barna og er utstyrt med en ekstra Dri-Seat reduksjonsinnsats. Innsatsen ble utviklet for å tilpasse barnestolen til mindre barn.

Dri-Seat er preget av en 3-lags konstruksjon:
 • Spesiell flettet stoff, som sørger for tilstrekkelig luftsirkulasjon
 • Skum har riktig tetthet slik at den kan tilpasses nøyaktig til barnets kropp
 • Fin å berøre, garanterer tørrhetsfølelse
Tekniske detaljer:
 • Mål (lengde x bredde x høyde): 47 x 44 x 64 til 81 cm
 • Innvendige mål på setet (lengde x bredde x høyde): 30 x 28 x 47 til 57 cm
 • Ryggstøttens mål (lengde x bredde): 47 til 57 x 28 cm
 • Vekt: 9,4 kg
 • Levetid: 0 til 36 kg
 • Installasjon i bilen: Isofix og Top Tether og / eller sikkerhetsbelter
 • Montering av barnesetet Retningsretning: fremover eller bakover

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

Lionelo

Lionelo - Sammen, trygt og praktisk

Å være forelder er både en utfordring og et fantastisk eventyr. Våre produkter gjør det enda mer spennende og glad – for barn og foreldre. Hos Lionelo lager vi produkter som oppfyller de høyeste standardene for sikkerhet og komfort. Vi ønsker sammen å være med på å bygge en relasjon mellom deg og barnet ditt på ulike nivåer og stadier. Det er derfor vårt utvalg av produkter er så gjennomtenkt at du kan være en del av foreldreeventyret ditt fra babyens første øyeblikk.

Lionelo - designkvalitet kombinert med funksjonalitet for lengre levetid

Vi setter pris på verdien av de delte øyeblikkene. Av denne grunn sørger vi for at Lionelo-produkter kjennetegnes av designkvalitet og funksjonalitet og at bruken av dem etterlater et hyggelig inntrykk. Skånsom og moderne design, fantasifulle løsninger og vissheten om at du kan stole på oss uansett omstendigheter vil hjelpe. Lionelo-produkter dekkes av en livstidsgaranti. Dette betyr at vi ikke bare er bevisste på kvaliteten deres, men også støtter deg i alle faser av bruken av våre tilbud.

Lionelo - åpenhet, hjelpsomhet og engasjement

Åpenhet, hjelpsomhet og engasjement hjelper oss å bygge den uvurderlige følelsen av tilknytning og tillit hos foreldre. Gunstig forhold mellom kvalitet og pris på Lionelo-produkter både i Polen og over hele Europa gjør merket mer og mer populært. Vi ser denne trenden ikke bare i det økende antallet kjøpere av produktene våre, men også i antallet kjøpere av nye produkter med vårt merke. Bli med i familien vår. Lionelo vil sørge for at dette eventyret blir en sann nytelse for deg.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: lionelo Bilstol Bastiaan Grey Black Base
4.5
1095 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 819
 
4 stjerner
| 200
 
3 stjerner
| 50
 
2 stjerner
| 14
 
1 stjerne
| 12
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

lionelo Bilstol Bastiaan Grey Black Base
lionelo Bilstol Bastiaan Grey Black Base
1770 kr