lionelo Barnevogn Dani Black Onyx
Variant:
 • lionelo Barnevogn Dani Black Onyx
 • Lionelo Barnevogn Dani Gray Stone

Pris
1944 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A314473

EAN: 5903771700771

lionelo Barnevogn Dani Black Onyx
Denne teksten er automatisk oversatt.
Setet kan plasseres forover eller bakovervendt. Barnevognen har et praktisk justeringssystem fra tilbakelent til sittende stilling. Fotstøtten kan justeres i tre posisjoner, noe som sørger for komfort for den lille passasjeren. Dani har en XXL baldakin med spesielt solbeskyttelsesmateriale UPF 50+.

Barnevognen er designet med et enkelt foldesystem. Sammenleggbar i kompakt størrelse, tar ikke mye plass. Med det raske og enkle hjulhjulet kan hjulene løsnes fra rammen på få sekunder for å spare enda mer plass. Takket være 3-trinns håndtaksjustering er barnevognen komfortabel for alle foreldre å styre. Den romslige oppbevaringskurven gir plass til pleietilbehør og babyens favorittleker.

EVA-skumhjul med en diameter på 11 tommer bak og 8 tommer foran gir stabilitet og grep. De er utstyrt med en ensidig fotbrems for sikkerhet og en valgfri styrelås. Sikkerhetsstangen kan fjernes fra begge sider eller vippes til siden.

5-punktsselen gir ekstra sikkerhet under turen. Aluminiumsrammen er ekstremt lett og korrosjonsbestandig. Fotdekslet fungerer som fottøy på kalde dager. Den avtakbare drikkeholderen tilpasser seg flaskens form.

Tekniske detaljer:
 • Mål (lengde x bredde x høyde): 57 x 96 x 115 cm
 • Brettedimensjoner (lengde x bredde x høyde): 42 x 64 x 20 cm
 • Vekt: 14,5 kg
 • Lastekapasitet: Opptil 15 kg
 • Dekktype: PU, vedlikeholdsfri
 • Deksel: 100% polyester
Leveringsomfang:
 • Ramme med hjul
 • Sete
 • Fotdeksel
 • Koppholder

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
71 kr
Pris
85 kr
Pris
523 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Merke

Lionelo

Lionelo - Sammen, trygt og praktisk

Å være forelder er både en utfordring og et fantastisk eventyr. Våre produkter gjør det enda mer spennende og glad – for barn og foreldre. Hos Lionelo lager vi produkter som oppfyller de høyeste standardene for sikkerhet og komfort. Vi ønsker sammen å være med på å bygge en relasjon mellom deg og barnet ditt på ulike nivåer og stadier. Det er derfor vårt utvalg av produkter er så gjennomtenkt at du kan være en del av foreldreeventyret ditt fra babyens første øyeblikk.

Lionelo - designkvalitet kombinert med funksjonalitet for lengre levetid

Vi setter pris på verdien av de delte øyeblikkene. Av denne grunn sørger vi for at Lionelo-produkter kjennetegnes av designkvalitet og funksjonalitet og at bruken av dem etterlater et hyggelig inntrykk. Skånsom og moderne design, fantasifulle løsninger og vissheten om at du kan stole på oss uansett omstendigheter vil hjelpe. Lionelo-produkter dekkes av en livstidsgaranti. Dette betyr at vi ikke bare er bevisste på kvaliteten deres, men også støtter deg i alle faser av bruken av våre tilbud.

Lionelo - åpenhet, hjelpsomhet og engasjement

Åpenhet, hjelpsomhet og engasjement hjelper oss å bygge den uvurderlige følelsen av tilknytning og tillit hos foreldre. Gunstig forhold mellom kvalitet og pris på Lionelo-produkter både i Polen og over hele Europa gjør merket mer og mer populært. Vi ser denne trenden ikke bare i det økende antallet kjøpere av produktene våre, men også i antallet kjøpere av nye produkter med vårt merke. Bli med i familien vår. Lionelo vil sørge for at dette eventyret blir en sann nytelse for deg.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: lionelo Barnevogn Dani Black Onyx
4.5
31 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 20
 
4 stjerner
| 5
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

lionelo Barnevogn Dani Black Onyx
lionelo Barnevogn Dani Black Onyx
1944 kr