lionelo Barnesete Olive r Stone
Variant:
 • lionelo Barnesete Olive r Stone
 • lionelo Barnesete Olive r Svart

Pris
1885 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A308651

EAN: 5902581658586

lionelo Barnesete Olive r Stone
Fra 9kg til 36 kg

Isofix og Top Tether
Isofix-systemet reduserer kreftene som virker på barnet under plutselig bremsing eller kollisjon. Den ekstra Top Tether reduserer fremoverhelling av barnets hode i tilfelle en frontkollisjon.

Ekstra sikkerhet
5-punktsselen med hoftebelte holder barnet inne setet. Sidepanelene absorberer kraften av støtet under en side- eller bakkollisjon. Den forsterkede konstruksjonen forhindrer at setet deformeres under kollisjoner.

Stort justeringsområde
Sikkerhetsbeltet kan styres med knappen. Dette gjør det lettere å fjerne barnet fra setet. Med 6-stillings justerbar nakkestøtte og 4-posisjoner justerbar rygg kan setet justeres slik at det passer til barnet.

Dyp sete gir barnet komfort og beskyttelse selv i uforutsigbare situasjoner. Det nyfødte innlegget gir også komfort for mindre passasjerer. Innleggene kan fjernes. Olive r-bilstolsetet er behagelig for babyens hud.

Tekniske detaljer:
 • Mål (lengde x bredde x høyde): 50 x 47 x 60 til 73 cm.
 • Innvendige mål sete (lengde x bredde): 30 x 31 cm
 • Dimensjoner ryggstøtte (lengde x bredde): 45,5 x 30 cm
 • Vekt: 12,9 kg
 • Levetid: 9 til 36 kg
 • Installasjonsalternativ: Isofix og Top Tether og / eller bilbelter
 • Installasjonsretning: Fremover
 • Trekk til materiale: 100% polyester
 • Omsorgstrekk: 30 ° C håndvask

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

Lionelo

Lionelo - Sammen, trygt og praktisk

Å være forelder er både en utfordring og et fantastisk eventyr. Våre produkter gjør det enda mer spennende og glad – for barn og foreldre. Hos Lionelo lager vi produkter som oppfyller de høyeste standardene for sikkerhet og komfort. Vi ønsker sammen å være med på å bygge en relasjon mellom deg og barnet ditt på ulike nivåer og stadier. Det er derfor vårt utvalg av produkter er så gjennomtenkt at du kan være en del av foreldreeventyret ditt fra babyens første øyeblikk.

Lionelo - designkvalitet kombinert med funksjonalitet for lengre levetid

Vi setter pris på verdien av de delte øyeblikkene. Av denne grunn sørger vi for at Lionelo-produkter kjennetegnes av designkvalitet og funksjonalitet og at bruken av dem etterlater et hyggelig inntrykk. Skånsom og moderne design, fantasifulle løsninger og vissheten om at du kan stole på oss uansett omstendigheter vil hjelpe. Lionelo-produkter dekkes av en livstidsgaranti. Dette betyr at vi ikke bare er bevisste på kvaliteten deres, men også støtter deg i alle faser av bruken av våre tilbud.

Lionelo - åpenhet, hjelpsomhet og engasjement

Åpenhet, hjelpsomhet og engasjement hjelper oss å bygge den uvurderlige følelsen av tilknytning og tillit hos foreldre. Gunstig forhold mellom kvalitet og pris på Lionelo-produkter både i Polen og over hele Europa gjør merket mer og mer populært. Vi ser denne trenden ikke bare i det økende antallet kjøpere av produktene våre, men også i antallet kjøpere av nye produkter med vårt merke. Bli med i familien vår. Lionelo vil sørge for at dette eventyret blir en sann nytelse for deg.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: lionelo Barnesete Olive r Stone
5
111 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 92
 
4 stjerner
| 16
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

lionelo Barnesete Olive r Stone
lionelo Barnesete Olive r Stone
1885 kr